Elsaest 2025/6/9 تولدت مبارک باشه فائزهی ناز، مهربون و بسیار درک کننده، امیدوارم امسال بهترین سال زندگیت تا اینجا بشه.=)💙
تولدت مبارک باشه فائزهی ناز، مهربون و بسیار درک کننده، امیدوارم امسال بهترین سال زندگیت تا اینجا بشه.=)💙
Call out my name 2025/6/9 تولدت مبارک فائزه ی قشنگممم🫂 برات کلی اتفاقای خوب،حال خوب،خوشحالی و همیشه خنده رو لبات ارزو میکنم((:
Ms.Nobody 2025/6/8 اگر دوست داشتی آیپدی تبلتی چیزی بگیر واسه جزوه هات : ))) خیلی بدردت می خوره اینجوری اگه دوست داری حتی قلم نوریم خوبه به نظرم اگر لپ تاپت خیلی گنده اینا نیست.
اگر دوست داشتی آیپدی تبلتی چیزی بگیر واسه جزوه هات : ))) خیلی بدردت می خوره اینجوری اگه دوست داری حتی قلم نوریم خوبه به نظرم اگر لپ تاپت خیلی گنده اینا نیست.
فائزه. 2025/6/7 .We were never lovers" ".We were two addicts sharing the same poison .But only one of us overdosed
Kallinu 2025/5/30 به نظرم درباره خودت اینطوری نگو نمیدونی که اونا واقعاً فقط یه دور خوندن یا سر کلاس هم گوش دادن و یادداشت نوشتن، بعد یه دور خوندن. معمولاً مقدار تلاش آدمها زیاد مشخص نیست. حس بدی نداشته باش و هر طور که لازمه برا امتحانات تلاش کن :>
به نظرم درباره خودت اینطوری نگو نمیدونی که اونا واقعاً فقط یه دور خوندن یا سر کلاس هم گوش دادن و یادداشت نوشتن، بعد یه دور خوندن. معمولاً مقدار تلاش آدمها زیاد مشخص نیست. حس بدی نداشته باش و هر طور که لازمه برا امتحانات تلاش کن :>
شیطان رجیم 2025/5/30 اعتراف سومیه خار و مادر حق اتفاقا (درمورد خودم) دوباره پیاما رو میخونم و میگم خاک تو سرم چرا اینو گفتم
اعتراف سومیه خار و مادر حق اتفاقا (درمورد خودم) دوباره پیاما رو میخونم و میگم خاک تو سرم چرا اینو گفتم
phoenix_s9 2025/5/26 یه سوال اون «چس مثقال» چسشو سانسور کردی ولی جمله بعدش «تخمی» رو نوشتی؟ یا واقعا اون چیزی که سانسور کردی چیز بدتری بوده؟
یه سوال اون «چس مثقال» چسشو سانسور کردی ولی جمله بعدش «تخمی» رو نوشتی؟ یا واقعا اون چیزی که سانسور کردی چیز بدتری بوده؟
فائزه. 2025/5/24 حتی اگه باز هزار ساعت بخوابم و هزار ساعت هم پیاده روی کنم باز توان face to what i did in exam رو ندارم. فاجعه بود.
حتی اگه باز هزار ساعت بخوابم و هزار ساعت هم پیاده روی کنم باز توان face to what i did in exam رو ندارم. فاجعه بود.