فائزه. 2025/1/13 هر چه زودتر باید بریم کارامل ماکیاتو با خامه بخوریم. کلیک کنید تا باز شود... Tehran + Winter +Caramel Macchiato +Me + you @golden babe
هر چه زودتر باید بریم کارامل ماکیاتو با خامه بخوریم. کلیک کنید تا باز شود... Tehran + Winter +Caramel Macchiato +Me + you @golden babe
فائزه. 2024/12/31 الهى لَمْ أُسَلِّطَ عَلَى حُسْنِ ظَنِّى قُنُوطَ الْآيَاسِ : خدایا ... برخوش بینی ام ، نا امیدی را مسلط نکن
الهى لَمْ أُسَلِّطَ عَلَى حُسْنِ ظَنِّى قُنُوطَ الْآيَاسِ : خدایا ... برخوش بینی ام ، نا امیدی را مسلط نکن
AMIR8181 2024/12/27 بیوشیمی که اصلا اسطورست من از الان غم امتحان دو هفته دیگه رو دارم که قراره ۳۰۰ صفحه بخونم و هنوز نمیدونم سر فصلا چین اصلا
بیوشیمی که اصلا اسطورست من از الان غم امتحان دو هفته دیگه رو دارم که قراره ۳۰۰ صفحه بخونم و هنوز نمیدونم سر فصلا چین اصلا
20T10 2024/12/27 بیوشیمی درسیه ک کامل میخونیش میگی یاد گرفتم دیگه بعد میخوابی صبح بلند میشی بخونیش میبینی عه هیچی یادم نیست
بیوشیمی درسیه ک کامل میخونیش میگی یاد گرفتم دیگه بعد میخوابی صبح بلند میشی بخونیش میبینی عه هیچی یادم نیست
فائزه. 2024/12/26 آره. روزی می رسه که به مشکلات امروزت میخندی. و از پنجره تیمارستان به بیرون خیره میشی.
فائزه. 2024/12/22 جعبه متن مخفی: هیچی. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
جعبه متن مخفی: هیچی. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH