سمپادیا

Sina
Sina
این دفعه جای کیف معماری قهوه دستت بود
Denebolah
عه اره ، قهوه یعقوب برقی دانشکده خودمون بود :‌)
سبقت از راست :‌))))
ای وای آره نشنیدم متاسفانه ، جالبه که انقدر خوب از رو قیافه تشخیصم میدین، کجا دیدین منو؟😭😂
حالا دفعه بعدی سبقت از راست بگیرین
Sina
Sina
من قبل کلاس ۱ عم دم تقرییا کلین فود پشت شما بودم اهنگ گوش کنان به سمت ابوریحان بعد خب ۴ نفرم بودید عرض خیابون رو بسته بودید

دیگه تا خود ابوریحان اهسته اهسته اومدم اونجا دو دل شدید کجا برید سبقت از راست گرفتم ممکن بود بین شما و امبولانس کتلت شم ولی خب دیرم شده بود

بار دومم کلاسم تموم شد تا ۵ بیکار بودم دم ابوریحان دیدمتون مجدد با این کیفای معماری خیلی "کجاست این خیام ۲ طوران" رفتید

چرا میگم دنبال خیام ۲ بودید چون این کله هاتون عین رادار پدافند میچرخید هی سمت من میشد دستمو میاورم بالا(۵ متری هم بودیم) خب رهگیری نشدم و خیام رو یافتید رفتید
Denebolah
وای اره :‌)
نه اونموقع دنبال خیام۲ نبودیم میخواستیم در سعید هم امتحان کنیم ببینیم کدوم به مترو نزدیک‌تره بعد دیدیم تا اونجا رفتیم یه کم فضولی کنیم هم بد نیست :)
Sina
Sina
در ولیعصر منطقا نزدیک تره
Sina
Sina
میگن تا ۳ نشه بازی نشه

ولی چرا از هر n نفری که منو ابتدا آنلاین شناختن سپس حضوری ۷۵ درصدشون میگن تصوراتمون یچیز دیگه بود

به روم نیارید زشتم🤣
Denebolah
اره ولیعصر خیلی نزدیک‌تره منم میخواستم دوستام رو متقاعد کنم که این‌طرف نزدیک تره

ارههه بالاخره منم دیدمتون✨✨✨
البته امروز کلا تصمیم گرفته بودم حواسم باشه :‌)
نهههه منظورم این نیست جدیییی، صرفا متفاوت بودین، آخه هم پروفایل اینجا هم تلگرام بیشتر عکس های بچگی‌تون بود همون تصور تو ذهنم بود، خب نسبت به بچگی‌تون فرق دارین دیگه :‌)
Back
بالا