سمپادیا

Sina
Sina
والا یه قرص معرفی کردن استرس رو تقریبا کم میکنه
Ramtin.H.Mohassel
لطفا نامشو میگی؟
Sina
Sina
پروپانولول همچین اسمی
Ramtin.H.Mohassel
مرسی 🙏
من یه زمانی با تجویز دکتر ازینا میخوردم
  • لایک
امتیازات: Sina
Batman:/
پروپرانول
باید از دو سه روز قبلش شروع کنی مرتب بخوری با دوز کم و تجویز پزشک وگرنه افت فشار میگیری سرجلسه
Sina
Sina
اره میرم دکتر

دکتر چی باید برم حالا
Batman:/
من میرفتم روانپزشک ولی فکر کنم داخلیم اوکی باشه
  • دابل‌لایک
امتیازات: Sina
آدنوزین :)
ببخشید که وسط حرفتون می‌پرم.
دوز‌های درست و به اندازه مصرف کنید، مصرف زیاد و خودسرانه‌اش واسه شمایی که بیماری قلبی عروقی نداری برادی کاردی و افت فشار میده، حتما با پزشک مشورت کنید قبل از مصرفش.
Sina
Sina
سلامت باشید متخصص شمایی نه ما

والا من نمیدونم کی بهتون گفته سابقه خانوادگی ندارم

پدرم که اصلا بخاطر پارگی جفت رگای گردن(کاردیوم؟) سکته کرد

مادری هم ژن سکته قلبی

خودم ولی فشارم 10/6 هست اکثر موارد
وقتی اسم دارو رو تازه از دوستتون شنیدید یعنی مصرف نکردید و فکر کردم خب شاید تا حالا مشکلی نداشتید که نمیشناسیدش چون با یه سرچ ساده در مورد اینجور بیماری‌ها اولین پیشنهاد این گروه (بتابلاکر) دارویی خواهد بود! :D
سابقه خانوادگی از ریسک فاکتورها هست ولی هیچکس بخاطر سابقه خانوادگی به شما داروی این چنینی نمیده، برای پیشگیری انتخاب اول و قطعی تصحیح سبک زندگی هست.
مادامیکه اثبات نشده شما خدایی نکرده مبتلا به فشار خون یا مثلا اریتمی و... هستید اصلا بهتون دارو نمیدن، از روی این چندتا چیز فکر کردم شاید تا به حال مشکلی نداشتین! (در اینجور بیماری‌ها وقتی میگن شما مبتلا هستید که به طور مداوم مشکل داشته باشید وگرنه که همه‌ی ما در شرایط استرس دچار تغییرات برون ده قلبی و... میشیم که یه واکنش طبیعی بدنه)
ولی خب در کل مصرف این دارو اگه درست باشه واسه استرس هم زیاد توصیه میشه من خودمم سر کنکورم استفاده میکردم، چیز خیلی خاصی نیست، بدون نسخه هم میدن بهتون، صرفا احساس کردم لازمه بگم که در دوزهای درست و به جا مصرف بشه، همین! :D
متخصص که زیادیه، یه نیمچه اطلاعات دست و پا شکسته‌ای دارم! :دی
شاد و موفق و پیروز باشید. : )
Sina
Sina
نه والا من اصلا دارویی مصرف نمیکنم اینم دوستم گفت خواهرش برای کنکورش مصرف میکرده

منتهی مراتب من سر جلسه وقتی استرس میگیریم مثل موتور ماشینی میشم که کولر زده و میخواد سربالایی بره

رسما فقط میتونم ۲+۲ رو با خطای ۰ درصدی بهتون اعلام بکنم

منتهی اولا باید مطمئن شم چه دوزی با چه سیکلی بخورم سر جلسه کنکور مفید تره
Back
بالا