ببخشید که وسط حرفتون میپرم.
دوزهای درست و به اندازه مصرف کنید، مصرف زیاد و خودسرانهاش واسه شمایی که بیماری قلبی عروقی نداری برادی کاردی و افت فشار میده، حتما با پزشک مشورت کنید قبل از مصرفش.
وقتی اسم دارو رو تازه از دوستتون شنیدید یعنی مصرف نکردید و فکر کردم خب شاید تا حالا مشکلی نداشتید که نمیشناسیدش چون با یه سرچ ساده در مورد اینجور بیماریها اولین پیشنهاد این گروه (بتابلاکر) دارویی خواهد بود!
سابقه خانوادگی از ریسک فاکتورها هست ولی هیچکس بخاطر سابقه خانوادگی به شما داروی این چنینی نمیده، برای پیشگیری انتخاب اول و قطعی تصحیح سبک زندگی هست.
مادامیکه اثبات نشده شما خدایی نکرده مبتلا به فشار خون یا مثلا اریتمی و... هستید اصلا بهتون دارو نمیدن، از روی این چندتا چیز فکر کردم شاید تا به حال مشکلی نداشتین! (در اینجور بیماریها وقتی میگن شما مبتلا هستید که به طور مداوم مشکل داشته باشید وگرنه که همهی ما در شرایط استرس دچار تغییرات برون ده قلبی و... میشیم که یه واکنش طبیعی بدنه)
ولی خب در کل مصرف این دارو اگه درست باشه واسه استرس هم زیاد توصیه میشه من خودمم سر کنکورم استفاده میکردم، چیز خیلی خاصی نیست، بدون نسخه هم میدن بهتون، صرفا احساس کردم لازمه بگم که در دوزهای درست و به جا مصرف بشه، همین!
متخصص که زیادیه، یه نیمچه اطلاعات دست و پا شکستهای دارم!
شاد و موفق و پیروز باشید. : )