سمپادیا

Sina
Sina
نه اتفاقا تو حرفش گفت شرمنده شماره پلاک نداشتیم ولی خیلی اتفاقی دو تا ماشین همسان هم رنگ هم جمعیت هم زمان رسیدن سر جاده و ما مشکوک تر بودیم

اخه باب شده اینجا کارفرما ها میرن از تو روستاهای دیگه کارگر بار میزنن میارن ما خودمون هم برای کارای حیاطمون بابام اینکارو میکرد

حالا تو متنم ننوشتم گفتم درست نیست ولی به اون یارو گفتم کدوم ادم عاقلی با پلاک ایران 88 افغانی بار میزنه بعد شما شماره موبایل رو از تو سیستم در اوردی در لحظه سوابق ماشین رو چجوری در نیاوردی

راجب نامحسوس هم حاجی باور کن 3 تا تازه کار بودن برای خود شیرینی و پست گرفتن اینجوری ناشیانه پیگیر بودن
*100RA*
*100RA*
عجیبه آخه نامحسوس هم باشه حداقل باید یه برچسبی چیزی بغلش داشته باشه خب
ماشین ۴۰۵ یا پرشیاس بهتون شک کردن ؟ :))
ولی اکثرا قاچاقچی ها پلاک تهران میزنن رو ماشین
چون تهران پلاکش زیاده و خیلی جاها دیده میشه زیاد مشکوک نیست
تو الان فرض کن با ۱۵ تبریز بری مثلا بندرعباس تو چش تری یا با پلاک تهران
*100RA*
*100RA*
ولی من باشم شکایت میکنم
Sina
Sina
به نظرم پلاک تهران تو شمال اونم تو تابستون خیلی عادی تر از پلاک خود شمالیاس بعضا

دوما کاشکی 405 بود کاشکی ماشین جا دار بود

اخه کی با تیبا افغانی قاچاق میکنه؟

جوون داره اصلا این ماشین؟
  • خنده
امتیازات: *100RA*
Sina
Sina
دیگه به مامانم گفتم از این به بعد با همون شاسی بلند میایم شمال نخواستیم جوانب احتیاط رو
*100RA*
*100RA*
کودوم شل مغزی با تیبا قاچاقی میره آخه
Sina
Sina
حالا دارک اینه اون تیبای واقعی قاچاقشو با موفقیت انجام داده :) چون این کودن ها افتادن دنبال ما دیگه
*100RA*
*100RA*
تو باید یه آوات بوکانی باز میکردی گاز میدادی :))
  • لایک
امتیازات: Sina
کله شق مهربون
کله شق مهربون
تیبای حاج سعید جلیلی نبود ؟؟
Sina
Sina
معلوم شد چرا تیبا داره پس...
کله شق مهربون
کله شق مهربون
تیبا که نداره رنت می کنه میاد :)
Sina
Sina
من همیشه این مسئله که کاندید ها میگن ما هیچی نداریم و ته حسابمون انقدره و اره خودمون هم مستاجریم مشکل دارم

ابله تو خودت تو زندگی شخصیت هیچی بدست نیاوردی یا بلد نبودی به دست بیاری چجوری میخوای یک کشورو مدیریت کنی

از اونورم اگر تا بحال بیشتر از فرضا 2 میلیون تو کارتت نبوده اصلا تصوری که چجوری مثلا 2 هزار همت رو قراره خرج بکنی داری میای رییس جمهور بشی؟
کله شق مهربون
کله شق مهربون
رای شما جوان عاقل کیست؟
Sina
Sina
رای من خواب صبحگاهیه

البته دروغ گفتم قلمچی دارم شبشم عروسی دعوتم
Sina
Sina
انی وی تصمیمی برای رای دادن نداشتم ؛ برای بحث مهاجرت و این داستان ها پوینت منفی نمیخوام داشته باشم
کله شق مهربون
کله شق مهربون
رای دادن پوینت منفی عه؟
Sina
Sina
بعید بدونم اصلا تو شناسنامه مهر بخوره ولی خب ممکنه یهو تاثیر بذاره نمیخوام غیرمستقیم هم اثر گذار باشه
کله شق مهربون
کله شق مهربون
رای ندادن فک کنم پوینت منفی عه :)
تو شناسنامه نه تو یه سامانه ثبت میکنن و امار همه رو دارن :))
Sina
Sina
اره اتفاقا بهمم گفتن رای بده اینا سیستمی شده کلا میتونن بعدا تو ایران پوینت منفی باشه

ولی از اونجایی که کلا تو هیچ تصور و برنامه ای جلو تر از 1407 داخل ایران برای خودم ندیدم دیگه بیخیالش شدم
*100RA*
*100RA*
بحث قاچاق با تیبا ببین به کجا کشید
Back
بالا