Denebolah 2024/6/9 چطور تونستم تولد شما رو از دست بدم ... :'))) تولدتون خیلی خیلی مبارک🎈 امیدوارم 21 سالگی بسیار زیبا و شیرین، درست به زیبایی و شیرینی خودتون داشته باشین🤍 +بغل خیلی محکم همراه با صدای شکستن استخوناتون :)🫂
چطور تونستم تولد شما رو از دست بدم ... :'))) تولدتون خیلی خیلی مبارک🎈 امیدوارم 21 سالگی بسیار زیبا و شیرین، درست به زیبایی و شیرینی خودتون داشته باشین🤍 +بغل خیلی محکم همراه با صدای شکستن استخوناتون :)🫂
AsalA 2024/6/8 امروز که درست حسابی اومدم به سایت سر بزنم دیدم تولد کیو از دست دادم : (((((( تولدت مبارکه فائزه ی مهربون و دوست داشتنی؛ کلی قلب برای تو🫀🤍🤍
امروز که درست حسابی اومدم به سایت سر بزنم دیدم تولد کیو از دست دادم : (((((( تولدت مبارکه فائزه ی مهربون و دوست داشتنی؛ کلی قلب برای تو🫀🤍🤍
TiaTi 2024/6/8 تولدت مبارک خواهر بزرگه ی قشنگ من: )))) سال جدید برات بهترین باشه ممنون که هستی کلی بوس بهت
ماهی سیاه کوچولو 2024/6/8 تولدت مبارک فائزه 💝 😍 با اینکه تابه حال از نزدیک ندیدمت ولی همیشه با پیام ها و نوتیفات خوشحال شدم Doğum günün kutlu olsun
تولدت مبارک فائزه 💝 😍 با اینکه تابه حال از نزدیک ندیدمت ولی همیشه با پیام ها و نوتیفات خوشحال شدم Doğum günün kutlu olsun
Lili bloom 2024/6/8 فائزه جونم🥹🥹تولدتون کلیییی مبالک باشههه💃🏻💃🏻 امسال قراره خیلی گوگولی باشه😋 امیدوارم کلی خوش بگذره بهتون یه عالمه بغل🎈🎈
فائزه جونم🥹🥹تولدتون کلیییی مبالک باشههه💃🏻💃🏻 امسال قراره خیلی گوگولی باشه😋 امیدوارم کلی خوش بگذره بهتون یه عالمه بغل🎈🎈
Aynazi 2024/6/8 تولدت مبارک فائز نازنینم ^^ امیدوارم امسال برات پر از لحظات رنگی، عشق، مهر و زیبایی باشه (: +هرچی آرزوی خوبه مال تو ^^
تولدت مبارک فائز نازنینم ^^ امیدوارم امسال برات پر از لحظات رنگی، عشق، مهر و زیبایی باشه (: +هرچی آرزوی خوبه مال تو ^^
venusi 2024/6/8 سلام مرسی بابت پیامت بزار بهت بگم چقدر حس خوبی بهم داد و مرسی که یاداوری کردی بانگم بسته ست❤️
خیلی ازت ممنونم مهربون💕
چه آرزوی قشنگی ... بهم لطف داری عزیزم🥰
کلی بغل سفت و محکم از این راه دور
امیدوارم همیشه دلت شاد باشه😍