• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور رفع اشکال درسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ازمون درست گرفته
رگ های کرونی در سطح شکمی( برامده) مورب هست و در این سمت بیشتر سرخرگ دیده میشه
درسطح پشتی(صاف) رگ های کرونی عمود و بیشتر سیاهرگ ها در این سمت دیده میشن
کتاب ایکیو دهم هم حرف من گرفته اگه خواستین براتون میفرستم❤️
فرهمند هم شکمی رو عمود و پشتی رو اریب گرفته حال چه کنیم ؟ :((

براساس یه دوپینگ اخیر و یه آزمون آرمان در ملخ معده و پیش معده اتصال مستقیم دارن؟یعنی کیسه های معده به حالتی مشابه با لوله های مالپیگی قرار داره نه اینکه پلی باشه بین معده و پیش معده؟جایی دیدین اینجوری بگیرن؟

یه مورد دیگه تو شکل 6 صفحه ی 51 یکی از سلول های ماهیچه ی قلبی انشعاب نداره. توی کنکور اگه خیلی با قطعیت گفت همه یاخته ها منشعبن غلط میگیرین؟

بعد بچه ها کسی هست بیاد پی وی یه سری نکته هارو به صورت جامع دربیاریم چک کنیم باهم؟مثلا نوع عرضی طولی بودن چین خوردگی های مخاط تو فصلای مختلف یا جهت الیاف ماهیچه ها یا مثلا شکل و محل قرار گیری هسته ها و ازین قبیل موضوع های پایه ای یه لیستی دربیاریم.فکر کنم اگه دو نفری چک کنیم مطمعن میشیم چیزی جا نمونده و درسته.

فرهمند هم شکمی رو عمود و پشتی رو اریب گرفته حال چه کنیم ؟ :((
یادم نیست فرهمند چی گفته بود ولی نکات آزمون ها اپدیت ترن
اغلب گفته ی در مونا رو درنظر میگیرن آزمون ها

مرسیییی پس یکم گیر داره
از خودش هم میرم میپرسم جواب ها رو اینجا میزارم

اهم اهم

تو ضخامت لایه های لوله گوارش
QB = بیرونی رو کمترین ضخامت گرفته
فرهمند = زیر مخاط رو کمترین ضخامت گرفت ( توضیح هم داد بعضیا میگن بیرونی ولی زیر مخاط درسته البته یادم نیست اگه طراح اونو بگیره چه کنیم گفت یا نه :(( )

خب حالا طبق فرهمند میریم جلو دیگه ؟

یه عدد سوال مسخره
اگه بگه ترکیب هارو پیدا کنید، این را های فک اضافه رو هم ترکیب میگیریم؟
مثلا والی را سرای؟ بگیم میشه سرای والی پس ترکیبه؟

یه عدد سوال مسخره
اگه بگه ترکیب هارو پیدا کنید، این را های فک اضافه رو هم ترکیب میگیریم؟
مثلا والی را سرای؟ بگیم میشه سرای والی پس ترکیبه؟
به طور کلی سرای والی ی ترکیب اضافی هست پس بله اگه سوال چنین چیزی بخواد باید در نظر بگیره

در
براساس یه دوپینگ اخیر و یه آزمون آرمان در ملخ معده و پیش معده اتصال مستقیم دارن؟یعنی کیسه های معده به حالتی مشابه با لوله های مالپیگی قرار داره نه اینکه پلی باشه بین معده و پیش معده؟جایی دیدین اینجوری بگیرن؟

یه مورد دیگه تو شکل 6 صفحه ی 51 یکی از سلول های ماهیچه ی قلبی انشعاب نداره. توی کنکور اگه خیلی با قطعیت گفت همه یاخته ها منشعبن غلط میگیرین؟

بعد بچه ها کسی هست بیاد پی وی یه سری نکته هارو به صورت جامع دربیاریم چک کنیم باهم؟مثلا نوع عرضی طولی بودن چین خوردگی های مخاط تو فصلای مختلف یا جهت الیاف ماهیچه ها یا مثلا شکل و محل قرار گیری هسته ها و ازین قبیل موضوع های پایه ای یه لیستی دربیاریم.فکر کنم اگه دو نفری چک کنیم مطمعن میشیم چیزی جا نمونده و درسته.

در رابطه با سوال اول من به شخصه نشنیدم و ندیدم از اساتید یا منبعی که معده و پیش معده رو اتصال مستقیم در نظر بگیره...پل بودن منطقی تره.
مورد دوم هم به طور کلی یاخته هارو بر این اساس که منشعب هستن یا نه بررسی میکنن. اینکه بگن همه ی یاخته ها این ویژگی رو دارن یا نه خیلی اعتبار نداره تو طرح سوالات. ( اما جواب با توجه به شکل خیرِ.)
ولیکن اگه گفتن منشعب ما حتما یاخته های قلبی رو در نظر میگیریم.
پیشنهاد لیست کردن نکات هم عالیه. موافقش هستم بخصوص در بخش اتصالات لایه بیرونی پرده جنب که نیاز به لیست هست بنظرم...

اهم اهم

تو ضخامت لایه های لوله گوارش
QB = بیرونی رو کمترین ضخامت گرفته
فرهمند = زیر مخاط رو کمترین ضخامت گرفت ( توضیح هم داد بعضیا میگن بیرونی ولی زیر مخاط درسته البته یادم نیست اگه طراح اونو بگیره چه کنیم گفت یا نه :(( )

خب حالا طبق فرهمند میریم جلو دیگه ؟
این اختلافات همیشه وجود داره اما من هم طبق فرهمند زیر مخاط رو کمترین میگیرم.

آقا میشه اصلا تعداد برجستگی های ماهیچه ای درون هر بطن رو مقایسه کرد یا تعدادشون متغییره ؟ منظور از مقایسه دقیق تعدادشو بگن
مثلا QB زده
سطح داخلی بطن چپ 2 برجستگی و بطن راست 3 تا نوشته در حالیکه
من تو شکل راست رو 5 چپ رو 4 میبینم

آقا میشه اصلا تعداد برجستگی های ماهیچه ای درون هر بطن رو مقایسه کرد یا تعدادشون متغییره ؟ منظور از مقایسه دقیق تعدادشو بگن
مثلا QB زده
سطح داخلی بطن چپ 2 برجستگی و بطن راست 3 تا نوشته در حالیکه
من تو شکل راست رو 5 چپ رو 4 میبینم
احتمالا منظور از برجستگی های ماهیچه ای دریچست
چپ 2 لختی داره که 2 تا برجستگی داره راست هم 3 لختی
غیر از اون این فصل اصلا همچین تیپی نداره از شکل کتاب هم همچین برداشتی نمیشه کرد.

احتمالا منظور از برجستگی های ماهیچه ای دریچست
چپ 2 لختی داره که 2 تا برجستگی داره راست هم 3 لختی
غیر از اون این فصل اصلا همچین تیپی نداره از شکل کتاب هم همچین برداشتی نمیشه کرد.
دقیقا برا منم عجیب بود چون اون برجستگی های پایین بطن ها رو خود فرهمند هم گفته بود بهشون برجستگی های ماهیچه ای تو کیوبی هم اینجوری نوشته بود اونو گرفتم ولی اصلا منطقی نیست :((

• لایک
امتیازات: pako
z00142_20260524_203757.jpg

q896952_20260524_203704.jpg

گزینه 4 خب چی شد ؟ سوال درباره آنزیم لیزوزیم پاسخ یه چیز دیگه ست ؟؟؟
اینجا درسته ابتدای مری نوشته ولی از همه درستتر 1 نیست ؟

آخرین ویرایش:

ی ادیت درباره مورد اول، من توی گوگل که چک کردم یک‌جورایی نکته ی اتصال مستقیم منطقی بود و نمیشد کیسه های معده رو پل( دقیقا وسط) در نظر گرفت.
پیشنهادم هست شمام چک کنیش.
سرچم آناتومی دستگاه گوارش ملخ بود.( شکلش احتمالا از کتاب درسی زیست چاپ نظام قدیم بود.)

ی ادیت درباره مورد اول، من توی گوگل که چک کردم یک‌جورایی نکته ی اتصال مستقیم منطقی بود و نمیشد کیسه های معده رو پل( دقیقا وسط) در نظر گرفت.
پیشنهادم هست شمام چک کنیش.
سرچم آناتومی دستگاه گوارش ملخ بود.( شکلش احتمالا از کتاب درسی زیست چاپ نظام قدیم بود.)
دقیقا همین دوبار هم تو آزمون ها اومده به نظرم این نکته رو در نظر بگیریم گرچه نتیجه گرفتن این نکته از روی شکل کتاب تقریبا ناممکنه ولی خب کنکور ازین ناممکن ها هم سوال داده قبلا

دقیقا همین دوبار هم تو آزمون ها اومده به نظرم این نکته رو در نظر بگیریم گرچه نتیجه گرفتن این نکته از روی شکل کتاب تقریبا ناممکنه ولی خب کنکور ازین ناممکن ها هم سوال داده قبلا
فرهمند چیزی نگفت درباره ش درسته ؟

z00142_20260524_203757.jpg

q896952_20260524_203704.jpg

جواب ۴ هست؟
یک و دو سه رو رد کردم من

نه خب اتفاقا به خاطر اینکه ابتدای مری گفته نباید گزینه ای که درباره صفاق حرف زده باشه رو در نظر بگیری!
اگه بخشی از لوله گوارش که داخل محوطه شکمه رو گفته بود گزینه 1میتونست درست باشه
v76302_20260524_210610.jpg

خب این سوال گزینه ۴ qb
میگه که راست دو شاخه نمیشه
ولی طبق شکل پایین دوشاخه میشه !
مورد دال گفته در سطح جلویی قلب
اون دو شاخه شدنی که تو در نظر میگیری بالای قلبه نه جلوی قلب.باید به اون کلمه ی جلوی قلب گیر بدی احتمالا
و اینکه تنها عکس از جلوی قلب که تاجی هم مشخص باشه همون عکس پاسخنامس
فرهمند چیزی نگفت درباره ش درسته ؟
نه بابا فرهمند این جور چیزارو اصلا نمیگه

اینکه چرا یک درست نیست تا جایی که تو ذهنم هست صفاق ربطی به لایه ماهیچه ای و زیر مخاطی نداره، یعنی این دولایه جزو اجزای سازنده صفاق نیستن. صرفا صفاق روی زیرمخاط قرار گرفته، نه اینکه زیرمخاط جزوی از صفاق باشه.
بله درسته و سوال فک کنم میگفت اون دو تا لایه باهم نقضش کنن و یه لایه دیگه که همون بیرونیه که در تشکیل صفاق نقش داشته باشه برخلاف اون دو تا
البته سوال با روی سوال که نوشته ابتدای مری ردش کرده که ابتدای مری لایه بیرونی نقشی در صفاق نداره
گزینه ۲ هم داره میگه شبکه های عصبی در صفاق وجود داره ولی اینم اشتباهه، اینا تو دیواره دستگاه گوارشه نه خود صفاق. ۳ هم خود پاسخنامه ات نوشته لایه بیرونی ابتدای مری نقشی در صفاق ندار
د. با توجه به رد گزینه میشه فهمید ۴ ولی راجب خود لیزوزیم من هم نظری ندارم🙏🏻البته این سوال کل پوینتش به اینه که میخواست بدونه تو میدونی صفاق کجاها وجود داره و از چی تشکیل شده یا نه، و با این منطق گزینه های نادرست رو رد کنی.
خیلیییی ممنون💗 💗 💗
دقیقا مشکل گزینه 4 روی سوال درباره آنزیم لیزوزیم پرسیده پاسخنامه یه چیز دیگه توضیح داده :<

نه خب اتفاقا به خاطر اینکه ابتدای مری گفته نباید گزینه ای که درباره صفاق حرف زده باشه رو در نظر بگیری!
اگه بخشی از لوله گوارش که داخل محوطه شکمه رو گفته بود گزینه 1میتونست درست باشه
بله بله اولش اونو ندیده بودم مشکلم تو گزینه 4 عه روی سوال با پاسخنامه فرق میکنه :((

Back
بالا