• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برگر کجا بخوریم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 🌚ماه🌚
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
سلام!
پیرو علاقه ی عجیب و عمیق من به برگر (♥️) این تاپیک رو ایجاد کردم که هم خودم کافه ها و رستوران هایی که برگر خوب ارائه میکنن معرفی کنم هم باقی دوستان اگر جایی رو میشناسن بگن تا بتونیم یک دایره المعارف برگر ایران داشته باشیم.

۱.
وی کافه
تهران- تقاطع فلسطین و انقلاب

به نظر من بین تمامی برگر های تهران، این برگر بدلیل گوشت مرغوب و نان های تازه با کیفیت ترین هستش و به شدت پیشنهادش میکنم.

pxl_20251023_102732252_pp3d.jpg

۲.
کافه دیاموند
تهران ـ نجات اللهی

گوشت با کیفیتی داره اما به شکل عجیبی نان خوبی نداره و بهمین دلیل در کیفیت کلی از وی کافه به شدت عقب میوفته
فضای کافه اما خیلی خوبه و یک فضای باز بسیار فوق العاده داره که اگر شانس بیارید و خالی باشه یا رزرو کنید از قبل، لذت برگر خوردنتون رو دو چندان میکنه.

+سیگار ازاد هم هست برخلاف وی کافه

pxl_20260405_114242764_mm8n.jpg

مجددا بگم به شدت خوشحال میشم باقی دوستان هم برگرهای شهرهای خودشون رو با عکس قرار بدن

۳. دان تان جردن! بهترین برگری که خوردم
20251022_215701_adm2.jpg

۴. قصاب برگر ستارخان! عکس ندارم متاسفانه
جای نشستن نداره و اونقدر فضاش خفن نیست مثل دان تان ولی طعم برگراش یه لیگ دیگست!

شب چره
چند تا شعبه داره شیرازه برگر ارزون و نوستالژیکی می‌زنه، به شدت خوشمزست.

خرچنگ
یزده داخل منتظرفرج ، برگرای خیلی نازی می‌زنه به سبک باب اسفنجی، پاتریک برگرش خیلی نازه.
(جدا فکر کنم دستور پخت آقای خرچنگ رو دزدیده)

کرنوپیچ
یزد مجدالعلما، طعم سس هاش فوق‌العادست و برگر ویژه‌اش به شدت جذابه.

ایران برگر
شعبه های شیرازش رو امتحان کردم همشون کیفیت یکسانی داشتن، واقعا ماشروم برگرای جذابی می‌زنن.

شرمنده هیچوقت از غذام (مخصوصا برگر😍😭) عکس نگرفتم مگر اینکه یه گاو همرام بوده باشه که نذاره غذا بخورم تا عکسشو بگیره.

تقریبا هرچی بزارن جلوم از فست فود میخورم

ولی بطور کلی این شیلا کنار میدون ولیعصر خوب بود 😂

اما اگر ادایی بودن مهمه سمت سعادت اباد نزدیکای میدون دانش (؟) یک پروتئینی هست پر گوشت حالا بطور خاص برگر با انواع مزه های مختلف :)

بنظرم اینکه برگر و کجا بخورید مطلقا اهمیتی نداره
اینکه برگر و با کی بخورید مهم تره
برگر و با من بخورید🫱🏼‍🫲🏾

اگر خواستید همبرگر سوپرمارکتی بگیرید و تو خونه خودتون درست کنید، برگر فارسی از همش خوشمزه تره😋
سس انار و سیر هم کنارش بگیرید🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

برای گرفتن گوشت همبرگر، پروتئینی محمد به شدت پیشنهاد میشه!
به صورت عددی میتونید تهیه کنید

حالا که درمورد همراهی من به توافق رسیدیم بریم سر جا
اقا برگر ۱۳۵۸ واقعا خفنه
اول از همه اینکه بمن نزدیکه! بعدم اینکه بنیامین تو ولاگ یوتیوبش دوسال پیش گفت بهترینه
مخصوصا ترافل برگرش ، هاتداگ خوبیم داره
داون تاون و هستم
اسلاید برگر شهرک غربم واقعا خوبه
من برای مایونز میمیرم
البته بیشتر برای صاحبش سالار که پیتزا بیژن و هارمونی و داره میمیرم ولی برای برگر های مایونز و وایبشم میمیرم

تهران - ایران

موقعیت: اطلس مال / جردن
"داون تاون" (خودشون مینویسن دان تان) برگرهای کوچیک، گرون ولی بسیار خوشمزه‌ای داره. من شعبه اطلس مال رو بیشتر میپسندم (ترجیحا تایم اداری که خلوته، عصرا و شبا واقعا شلوغیش کلافه‌کنندست و باید برید تو لیست انتظار). انتخاب من همیشه برگر با پیاز کاراملیه (فکر کنم اسمش آپ برگر بود).
do.php

ساید (سیب زمینی و سالاد) انتخابیه و میتونید حذف کنید اما سیب زمینیاش یه بار ارزش امتحان کردن رو دارن. سرویسشم جالب طراحی شده برید ببینید.
do.php

موقعیت: نجات اللهی - شاداب غربی
"غذا هست" هم برگراش واقعا خوبن. هم سایزش از داون تاون بزرگتره هم قیمتش مناسب‌تر. تنها مشکل جاشه که فضای کوچیک و صندلی‌های ناراحتی داره و یا باید بیرون بشینید؛ یا اگر داخل میشینید زیاد برای نشستن طولانی و حرف زدن با دوستا مناسب نیست و باید زود بخورید برید. البته زیاد شلوغ نیست و آهنگاشونم باحاله.
do.php

موقعیت: باغ کتاب
این بیشتر یه تجربه‌ست تا پیشنهاد. "کیوسک"، همبرگرای خیلی خاصی نداشت. بد نبودن حتی میشه گفت خوشمزه بود ولی چون خاطره خاصی از مزه‌اش تو ذهنم ثبت نشده، به نظرم جاهای بهتری هم هستن که بتونید برید برگر بخورید.
do.php

اسلاید برگر شهرک غرب (روبه‌روی میلاد نور)
خیلی برگرهای جوسی خوشمزه‌ای داره و من شخصا چون بادمجون خیلی دوست دارم مدل گراتنش رو خیلی پیشنهاد می‌کنم. بی‌نظیر✨

اگر اومدین اراک برسوگر واقعا خوبه ساید سیب زمینی و یکسری سس دست ساز خوشمزه هم داره ولی تیک اویه و جای خاصی برای نشستن نداره ادرسش هم خیابان جهان پناه زیر برج میلاده
کافه خانه ابی هم کلا عالیه و برگر خوشمزه ای داره که اینم خیلی کوچیکه و ادرسش میشه بلوار قدوسی

کافه پارادیزو

کجایه لوکیشنش؟
راستش اگه بخوام تا اونجا برم
میرم پیتزا پاشا
بعدشم میرم مرغابی زیبا سوپ لیوانی میخورم
بعدشم میرم کافه خیابون یا بستنی زالی تو عشقیار

همبرگرد یکی از غذاهای مورد علاقه ی من هست و یام یام برایش آدم میکشم:)
1. کیوسک برگر باغ فردوس، رتبه1 در تمام دورانها. "البته بخاطر علاقه ی شخصی ام به فضای باغ فردوس" بنظر من از تمام شعبه های کیوسک برگر مزه ی بهتری داره و خیلی این موضوع که پنیرت رو خودت میتونی انتخاب کنی رو دوست دارم و کلا میپسندمش.
مورد علاقم و پیشنهاد شده: تله چیز برگر.

2. آربی "مارکیز" برگر توی بهشتی خیابان سهرودی، یکم قیمت بالایی داره ولی برای واقعی خوشمزه است یعنی با اختلاف بهترین برگری هست که میتونید بخورید؛ همچنین حجم سیب زمینی که کنار برخی برگرها میذارن هم مورد پسندم هست.
مورد علاقم و پیشنهاد شده: ووستر برگر و سونگ برگر.

3. برگر 1358 توی آیت الله کاشانی بلوار اباذر، خب اینجاهم برگرهای خوشمزه ای داره و یک تایمی خیلی معروف شد و بوم ترکاند تازه فضاسازی جالبی هم داره.
مورد علاقم و پیشنهاد شده: ترافل چیز برگر.

4. برگراتور توی جردن خیابان صبا، فضاش دنجه ولی هرچیزی بجز برگر سفارش بدی نمیشه توقع انچنانی از مزه اش داشت آخرین بار که رفتم کیفیتش افت کرده بود "مخصوصا نانهاش" و قبلا خیلی بهتر بود امیدوارم الان مثل قبل شده باشد.
مورد علاقم و پیشنهاد شده: ماشروم لاور برگر.

پ.ن1: با توجه به اینکه مورد علاقه ذکر کردم خواستم اشاره کنم که من پیاز کاراملی دوست ندارم.
پ.ن2: من برگر خوردن رو توی فضای کافه نتانم چون به ادای کافه نمیخوره مگر نه یک عالمه کافه خوب هم در سطح تهران برای برگر وجود داره:).

برگر ثابتی فرد هم خوشمزست بچه ها

گوشت ۱۰۰ درصد +پیاز کاراملی+ قارچ+ گودا+ خیارشور+ گوجه+سس

لوکیشن لطفا...
متاسفانه فعلا پابلیک نشده

ولی من هیچ وقت برگر بیرون نخوردم جز یجا

باروک نوشهر

اونم زمانی که ارزون بود مثلا سال ۹۸ دونه ای بین ۳۰ تا ۳۵ تومن بود

الان شده دونه ای ۷۵۰.

متاسفانه فعلا پابلیک نشده

ولی من هیچ وقت برگر بیرون نخوردم جز یجا

باروک نوشهر

اونم زمانی که ارزون بود مثلا سال ۹۸ دونه ای بین ۳۰ تا ۳۵ تومن بود