- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
شاید واسه اینه که کسی جای یکی دیگه نره امتحان بده.منم دیروز دیدم عکس و اثر انگشت داره
چرا اینجوری کردن ؟
شاید واسه اینه که کسی جای یکی دیگه نره امتحان بده.منم دیروز دیدم عکس و اثر انگشت داره
چرا اینجوری کردن ؟
دور دوم تا حد امکان به چیزی دست نزن مگر اینکه حافظه تصویریت یه چیزیو بیاره توی ذهنت که ۱۰۰درصد مطمئنی اشتباه نوشتی...حالم خوب نیست
اگه واقعا غلطام از یاد نداشتن بود اینقدر زورم نمیداد
اینکه فقط چون سر امتحان به خودم میگم باید ۲۰ بشی و اینا و دور دوم ذره بین میگیرم دستم و (ببخشیدا) میرینم تو جوابام فقط چون میخوام مثلا مثلا نمرمو بهتر کنم
یعنی ........................
آره قطعا ولی برا زیست اونجوری نبود برا زیست ۲ تارو تغییر دادم هردو غلط شددور دوم تا حد امکان به چیزی دست نزن مگر اینکه حافظه تصویریت یه چیزیو بیاره توی ذهنت که ۱۰۰درصد مطمئنی اشتباه نوشتی...
البته شایدم این ذره بین دستت گرفتنه برای بعضی سوالات خوب باشه. مثلا جوابای اشتباهتو درست کردی حالا این وسط یکی دوتا درست اشتباه شده
دو تا امتحان مونده رو غلط بکنم دور دوم عوض کنم چیزی رودور دوم تا حد امکان به چیزی دست نزن مگر اینکه حافظه تصویریت یه چیزیو بیاره توی ذهنت که ۱۰۰درصد مطمئنی اشتباه نوشتی...
البته شایدم این ذره بین دستت گرفتنه برای بعضی سوالات خوب باشه. مثلا جوابای اشتباهتو درست کردی حالا این وسط یکی دوتا درست اشتباه شده
دو تا امتحان مونده رو غلط بکنم دور دوم عوض کنم چیزی رو![]()
شاید واسه اینه که کسی جای یکی دیگه نره امتحان بده.
وای پارسال یه پسره تو یکی از این گروهای نهایی عضو بودیه ۲۰ دیگه.![]()
حالا سطح اطلاعات عمومیش:وای اونروز یه چیزی تو اینستا بهم نشون دادن
از بچه ها مصاحبه میکردن ادبیات چطوری بود ؟
وای دخترا همه از دم قراره ۲۰ شن و خیلی آسون
پسرا همه دنبال تک ماده
بعد یه دختری اومد گفت :
سوالای ادبیات ۱۲ خیلی رندوم و آسون بود و حتی میشد با اطلاعات عمومی ۱۹ شد
هنوزه که هنوزه این اطلاعات عمومی حرصم میده![]()
خداروشکر با اینا برخورد نداشتم من وقتی از جلسه امتحان سخت میام اونفدری اعصابم خورده که حتی به اون ۱۰ درصدی که همیشه تو نظرسنجی هایی که درباره سختی امتحان میزارن میزنن آسون بود فحش میدم چه برسه به اینکه یکی برگرده همچین چیزی بگهوای اونروز یه چیزی تو اینستا بهم نشون دادن
از بچه ها مصاحبه میکردن ادبیات چطوری بود ؟
وای دخترا همه از دم قراره ۲۰ شن و خیلی آسون
پسرا همه دنبال تک ماده
بعد یه دختری اومد گفت :
سوالای ادبیات ۱۲ خیلی رندوم و آسون بود و حتی میشد با اطلاعات عمومی ۱۹ شد
هنوزه که هنوزه این اطلاعات عمومی حرصم میده![]()
گاوم داره میزادبرای زبان باید آستین های خود را بالا زده و دو دستی در سر خود بزنیم
باز خوبه یکی مونده به آخریه![]()
برای مستمر ۱۴ شدم، دوستم اینقدر باهاش حرف زد و دلیل منطقی اورد که بهم ۲۰ داد
اینو جدی باید یکاری کنم ولی
مبارکهگاوم داره میزاد![]()
حرف الکیه جدی نگیروای بچه های ما هم تو مدرسه دارن شیمی و فیزیک میخونن
و اینجورین که زبان؟ هههه
و من واسه زبان باید قدر زیست وقت بزارم:/
ناراحت میشم):