خواستم ادیت بزنم ولی گفتم تاپیک رو هم بالابیارم
@Sobhan81 :
درسته خیلی پوکری ولی دلیل نمیشه احساسی نباشی =) هستی و کمتر راجع به احساساتت حرف میزنی
شاید بخاطر همین منطقی به نظر میرسی
با آدمای جدید بدرفتار نمیکنی
زودرنجی ؛ نمیدونم بعدش میبخشی یا فراموش میکنی یا اهمیت نمیدی ( ولی فکر کنم
اکثر مواقع اهمیت نمیدی به اون مورد دیگه ؛ یعنی یادت هست ولی به روی فرد نمیاری . البته حدس میزنم اگه بخوای به روش بیاری خیلی کامل اینکارو میکنی ((= )
تو کار هایی که باید صبر و حوصله گذاشت ( مثلا درس یا گوش دادن به مطالب مفید و مقاله و اینا ) خوب عمل میکنی
ولی درمواردی که به اندازه بالایی "ملزوم " نیست بنظرت ، زیادی تنبلی ( چیز دیگه ای بخون

) مثلا در حرف زدن که بعضی وقتا واقعا باید حرف بزنی ولی تنبلیت میشه و حوصله نداری
و اگه اعصاب داشته باشی خیلی گوش شنوا داری
آدم پیگیر و به فکری هستی ( یعنی اهمیت میدی مثلا پیگر حال و احوال و درس و فلان مشکل و همه چی خلاصه ) ( اینو فضولی نخون -_- خیلی ارزشمنده )
تو برخورد اول آدم حس راحتی نمیکنه باهات ( یعنی قبلا که اینجوری بود هنوزم همینه فکر کنم )
و دیر یخت باز میشه ( به نسبت یه سری دوستانی که داشتم و دیدم البته دیگه )
تقریبا تفکرات ( همچنین عقاید ) ثابتی داری و کمتر تغییرات دارن
اگه طرف از چیز الکیی زیاد ناراحت باشه و غر الکی بزنه ، منطقی که در اون لحظه حداقل طرف تو وجودش حس نمیکنه رو با حرفات بهش یادآور میشی ( یعنی منطقی سعی در از بین بردن ناراحتی ها داری )
اها یکمم کرم داری

خدا نکنه کسی بگه مثلا جمع حرف نزن یا به فلان اسم صدام نزن ؛ قشنگ دهن طرفو سرویس میکنی ((=
تو واقعیت هم احتمالا یه گوشه میشینی دستتو میزنی زیر چونه ت و به حرفا گوش میدی و اگه لازم باشه خیلی کوتاه جواب میدی و یه سری تکون میدی

حتی حس میکنم خیلی مواقع فقط یه سری صوت به گوشِت میرسه که تو مغزت تحلیل نمیشه و اصلا فقط جسمی اونجا حضور داری و به خاطرات فکر میکنی یا هفته ( یا روز . یه بازه زمانی در گذشته خلاصه ) رو مرور میکنی
فکر کنم خیلی هم رابطه خوبی با فامیل نداری و تنهایی رو ترجیح میدی ( این ترجیح دادن تنهایی ، کلی تر از فامیل ه )
اها راستی حس میکنم از این بچه هایی هستی تو فامیل که کمتر عزیزدردونه ان

ولی احتمالا یکی هست که جور همه رو کشیده و کلی عزیزت داره و لوست میکنه

الان دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

اگه رسید اضافه میکنم بعدا
اها ظاهری تا قبل از اینکه عکس پروفایلت رو ببینم طبق پیشفرضی که نسب به اکثر پسرا دارم : لاغر ، قد بلند و عینکی با پوستی که نه تیره اس و نه روشن و پر از جوش

صدا هم که گفتم فکر میکردم خیلی صدای مردونه تری داشته باشی