نن جون و آقا جون چیه؟ اکثرا تهش 20 21 ساله سن شون! حالا تو یه کم کوچیک تری! نمیخورنت که!عاقا اتفاقا تصمیم درستی بود ی فسقل بچه میرفتم بین اون همه نن جون و عاقا جون ک چی بشه خا((=

نن جون و آقا جون چیه؟ اکثرا تهش 20 21 ساله سن شون! حالا تو یه کم کوچیک تری! نمیخورنت که!عاقا اتفاقا تصمیم درستی بود ی فسقل بچه میرفتم بین اون همه نن جون و عاقا جون ک چی بشه خا((=
عاقا همون 20 21 ساله ها چهاااار پنننننج ساااااال از من بزرگ ترن((((=نن جون و آقا جون چیه؟ اکثرا تهش 20 21 ساله سن شون! حالا تو یه کم کوچیک تری! نمیخورنت که!![]()
4 5 سال واسه خوردن کافیه؟ یا فقط گاز می گیرن؟عاقا همون 20 21 ساله ها چهاااار پنننننج ساااااال از من بزرگ ترن((((=
خب دیگه بچه ها گفتن دیگه نیازی نیست من بگمولی جدا از اینا یکم زشت نشده مطهری؟:/
@امیر حمزه تو کدومی.-.؟
بستنی خریدیم براشون تازه ...مشاهده پیوست 971
و اما امروز تمام شد. جدا چطور میتونید میتینگ نیاید؟
@boodika @hastikhanoom @آکیوم:! @mahta.e @a.khakpour77 @khashayarfn @Han¡ @dinsiora @Radikal @mischievous @Noo$hin @Niam @sarvenaz_dm و سایر بچه هایی که تهران هستید چرا نیومدید؟
من گفته بودم سرماخوردم بذارین هفتهی بعد ک بتونم بیاممشاهده پیوست 971
@boodika @hastikhanoom @آکیوم:! @mahta.e @a.khakpour77 @khashayarfn @Han¡ @dinsiora @Radikal @mischievous @Noo$hin @Niam @sarvenaz_dm و سایر بچه هایی که تهران هستید چرا نیومدید؟
وایمن ۵ ابان دارم میام ایران بازم میتینگ میذارین؟((:
خسته نباشی دلاوردر تاریخ میتینگ های سمپادیا بنویسید دنیز حتی خانواده را پیچاند و از خانه زد بیرون ک بره میتینگ ولی وقتی داشت سوار اتوبوس میشد پوکر ب دوربین نگا کرد و گفت عامو حال داریا(((((=
و اومد خونه خوابید(((=
حیف اون زحمتی ک کشیدم خونواده رو بپیچونم((((=
اعععع خوش گذشت؟از دفعات بعد:)مشاهده پیوست 971
شما همون منچتو بیاردروغ میگه.
میتینگ به شرط سوغاتی![]()
ایشالا دفعه بعدشما همون منچتو بیار![]()
تو خودت سوغاتیای گلمقهرم باهاتون اصلا منو فقط برای سوغاتی میخواین ):
با طناب شما دیگه نمیریم تو چاهایشالا دفعه بعد![]()
حقیقتا لش کرده بودم و حوصلم نشد بزنم بیرونمشاهده پیوست 971
و سایر بچه هایی که تهران هستید چرا نیومدید؟
تو زنک میزنم جواب نمیدی میخوای منو ببینی؟
دیگه به تبلیغات تلگرامی رو آوردی!فردا هم دورهمی داریم. جزییات بیشتر تو گروه تلگرامی:
https://t.me/joinchat/AiN8XlLXLx_dMkzN1HZU-Q
شما ورق بازی کردی؟