- نام مرکز سمپاد
- ش.م
- شهر
- TBZ
کدوم دانشگاهه؟ بیام اونجابقیه حرفات اوکین، ولی متاسفم که میبینم کلاس رفتن یا نرفتن و حتی استفاده از مواد مخدر میتونه یه انتخاب باشه!
من با تیشرت Watain رفتم اوکی بودن!![]()

کدوم دانشگاهه؟ بیام اونجابقیه حرفات اوکین، ولی متاسفم که میبینم کلاس رفتن یا نرفتن و حتی استفاده از مواد مخدر میتونه یه انتخاب باشه!
من با تیشرت Watain رفتم اوکی بودن!![]()

احیانا یا دانشگاه آزاد اسلامی هست یا دانشگاه بناب و مراغه!ولی دانشگاه ما پسرا هم تی شرت می پوشن هم دکمشون بازه هم موهاشون بلنده

چه ربطی داره!مهدی همه رو گفتی که بعد شب نشینی امیدم به این جا بود
اینم بگم که اسپم نباشه
یادمه قبلن تو فروم دیده بودم که یکی می گفت دوتا دانشجو اومدن و گفتن کیفت قرمزه ما بسیجی ایم حراست بهت گیر می ده و اینا
بچه ها نه بسیج نه هیچ تشکل دیگه ای کارش تذکر و گیر دادن نیست اصلن نترسید موردی هم باشه نگهبان ها و حفاظتیا باید بهتون بگن که خب دانشجو نیستن خیلیم از نامه و اینا نترسید من دوستم یه بار حراست سر در بهش گفت مانتوت کوتاهه (عجیبه که مانتوش کوتاه نبود و به مانتوهای کوتاه تر گیر نداده بود ) برو فلان جا رفت اون جا بهش گفتن مانتو کوتاه نپوش البته خب خیلی نباید حراست بهتون گیر بده ممکنه دردسر ساز شه
تو دانشگاه ما آره می تونیم کتابم بگیریم

به هییییچ وجه روز اول سلام نکنیدچجوری یه دانشجو شاخ بشیم؟
ینی از نظر درسی شاخ بشیم.
لازمه که درس هر روزو همون روز بخونیم یا مثلا اخر هفته چند ساعت وقت بذاریم بهتره یا کلا فرقی نداره همشو بذاریم برا شب امتحان؟
یه سوال تکراری .. روز اول بلند سلام کنیم خ مسخره س؟![]()

به هییییچ وجه روز اول سلام نکنید
به پای هیچکیم وانستید
استاد دیدید فورا سلام نکنید
اینا به خاطر اینه که یکی روز اول دانشگاه تو کلاس به پای نظافت چی بلند شد و سلام کرد و تا آخر تحصیلاتش سوژه شده بود![]()

چجوری یه دانشجو شاخ بشیم؟
لازمه که درس هر روزو همون روز بخونیم یا مثلا اخر هفته چند ساعت وقت بذاریم بهتره یا کلا فرقی نداره همشو بذاریم برا شب امتحان؟
چجوری یه دانشجو شاخ بشیم؟
+چیزایی که یاد نگرفتند عین کنه به اونا میچسبند!(حتی اگر استاد 10 بار هم اونو بگه و نفهمند باز هم ول نمیکنند و از هرکسی که رسیدند اونو میپرسند تا بفهمند!)+حاضر نیستند رویاهاشون رو جز با مرگ عوض کنند!(یا باید بمیرند یا به رویاشون برسند! حتی کره زمین اون رو مسخره کنه!)+اعتماد به نفس دارند(در بدو ورود به دانشگاه افراد با هم در باره هوش بحث میکنند! فلانی هوشش زیاد بود از شریف قبول شد و ما کلا کودن هستیم! کلا جد و آبادمون کودن بودند و ما به ارث بردیم!!! اگه کودن نبودیم اینجا چیکار میکردیم!!! با این جور افراد معاشرت نکنید که مسیر زندگی و رویاهاتون رو تغییر بده!!!)

باشه باشه مرسی ^_^خرخونی نه! باور کنید هیچ نتیجه ای نمیده!!!
کسایی که در خلاصه نویسی مهارت دارند+درس ها رو دوره ای میخونند(یعنی حتی بعد از پاس شدن یک درس اختصاصی مثل همه اون رو کلا از رده خارج نمیکنند و به اصطلاح تمام دروس اختصاصی رو حداقل در ماه یک بار میخونند!)+همیشه ردیف جلو میشنند و به خودشون جرئت میدند تا استاد هر سوالی که ازشون پرسید اگه بلد بودند بگویند اگر بلد نبودند به جرئت و با صدای بلند میگن نمیدونم!+پیشخوانی میکنند(البته نه درس هایی که اصلا آشنایی ندارید و هیچی نمیفهمید! مثل موج های مغناطیسی در رشته برق!)+با واحد های سخت رشته خودشون توسط سال بالایی ها آشنا میشوند و حتی مدت ها قبل از انتخاب واحد کردن سعی میکنن زودتر اون رو بخونند و دوره کنند و تسلط داشته باشند!+هر کاری رو در زمان و مکان خاص انجام میدهند!+چیزایی که یاد نگرفتند عین کنه به اونا میچسبند!(حتی اگر استاد 10 بار هم اونو بگه و نفهمند باز هم ول نمیکنند و از هرکسی که رسیدند اونو میپرسند تا بفهمند!)+حاضر نیستند رویاهاشون رو جز با مرگ عوض کنند!(یا باید بمیرند یا به رویاشون برسند! حتی کره زمین اون رو مسخره کنه!)+اعتماد به نفس دارند(در بدو ورود به دانشگاه افراد با هم در باره هوش بحث میکنند! فلانی هوشش زیاد بود از شریف قبول شد و ما کلا کودن هستیم! کلا جد و آبادمون کودن بودند و ما به ارث بردیم!!! اگه کودن نبودیم اینجا چیکار میکردیم!!! با این جور افراد معاشرت نکنید که مسیر زندگی و رویاهاتون رو تغییر بده!!!)
یعنی دانشگاه مثل دبیرستان یکنواخت نیست و خیلی چیزای سردرگم کننده زیادی وجود داره! باید دقت کنید که در دانشگاه فقط درس رو در اولویت قرار بدید!
حتی علت موفقیت بسیاری از دانشگاه های خارجی این هست!
اون ها شاید با اسلام آشنایی نداشته باشند ولی در دانشگاه به خوبی درس میخونند و در خارج از دانشگاه به سایر لذت هاشون میرسند!!!
ولی متاسفانه در ایران خیلی دانشجوها برعکس عمل میکنند!
جایی که باید درس بخونند رو صرف مسخره بازی میکنند و میان خونه درس میخونند و در خونه هم هیچی نمیفهمند!
شخصیت افراد موفق رو داشته باشید!
بدونید همه برای رسیدن به اهداف بالا به دانشگاه نمیان! هدف افراد خیلی متفاوته! قرار نیست همه درس بخونند! استاد هم مثل دبیرستان به نمره کمتون گیر نمیده و کارتون نداره! شما باید خودتون راه درست رو انتخاب کنید! شاید فرق دبیرستان و دانشگاه همینه!
در دبیرستان معلماتون راه درست رو بهتون نشون میدادند و التماس میکردند که برید!!! ولی در دانشگاه هیچ از این خبرا نیست!
فرصت برای دانشجو بودن و درس خوندن 4 یا 5 ساله! ولی برای مسخره بازی تا آخر عمر فرصت دارید ولی خیلی ها اینو نمیفهمند!!!
شما از اونا نباشید!![]()
میشه اون یه سری چیزای دیگه رو هم همینجا بگی تا همه استفاده کنن؟یه سری چیز دیگه ام هست
که اگه کسی خواست پ خ بده
چون بیشتر راجع به خوابگاه بود و رشته پزشکی گفتم بیان پ خ بدن ولی باشه اینجا هم میگممیشه اون یه سری چیزای دیگه رو هم همینجا بگی تا همه استفاده کنن؟
خیلی ممنون

) فقط بنظرم اکثر کلاسا بازدهی ندارن پس چرا ادم باید صبح الکی زود بیدار بشه 

از شما بعیده این سوالا حجت الاسلام علیححححححآقا یه سوال بلکه تاپیک جون بگیره:
اگر توی راهرو یا ره پله خوردیم به دختری بعد جزوه هاش ریخت چکار باید بکنیم؟ بشینیم جمع کنیم یا وایسیم حراست بیاد کروکی بکشه؟![]()

جزوه نمینویسن همه دخترا یه سریاشون هم از من بد خط ترن. این یک.آقا یه سوال بلکه تاپیک جون بگیره:
اگر توی راهرو یا ره پله خوردیم به دختری بعد جزوه هاش ریخت چکار باید بکنیم؟ بشینیم جمع کنیم یا وایسیم حراست بیاد کروکی بکشه؟![]()

دو راه داری.آقا یه سوال بلکه تاپیک جون بگیره: