- شروع کننده موضوع
ibtkm
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
داخل این سایت تعداد زیادی عضو فعال داریم که مثلا یه سریها در زمینهی شیمی استعداد دارن، یه سریها در زمینهي فیزیک و ... و به نظرم اینکه این آدما داخل این سایت دور هم جمع شدن میتونه فرصتهای زیادی رو ایجاد کنه. یکی از این فرصتها، گام برداشتن در جهت کارهای علمی میتونه باشه.
مکتبخونه با شعار "جایی برای یاد گرفتن و یاد دادن" شامل ویدیوهای مختلف در زمینههای مختلف آموزشی هست در حدی که واقعا بعضیهاشون عالی هستند. مباحثش از حسابان سال سوم هست تا مثلا مکانیک کوانتومی و تماما هم رایگانه اگه اشتباه نکنم و کلا سیستم خوب و مفیدیه.
در قسمت دربارهی ما، گفته که میتونیم در این سایت درس بدیم و به عبارتی دربارهی درسها ویدیو بذاریم ( مگر اینکه منظورش یه چیز دیگه بوده باشه) و گفتم مطرح کنم ببینم نظرتون چیه که سمپادیا گروهی رو مخصوص همکاری با این سایت تشکیل بده؟
هم واسهی سایت خوبه و هم کار علمی خوبی هستش.
الان کلا نظرتون نسبت به این کار چیه؟ چه مزایایی داره و چه فرصتهایی رو ایجاد میکنه؟ و چه پیشنیازهایی به نظرتون میخواد؟
پ.ن: قبلا بحثی دربارهی همکاری با سایت کلاس درس شکل گرفته بود که به خاطر یک مشکلی به نتیجه نرسید.
ویرایش: واسهی اینکه مطمئن بشم امکان همکاری باهاشون هست، چند روز پیش با مدیرش صحبت کردم:
من:
مکتبخونه با شعار "جایی برای یاد گرفتن و یاد دادن" شامل ویدیوهای مختلف در زمینههای مختلف آموزشی هست در حدی که واقعا بعضیهاشون عالی هستند. مباحثش از حسابان سال سوم هست تا مثلا مکانیک کوانتومی و تماما هم رایگانه اگه اشتباه نکنم و کلا سیستم خوب و مفیدیه.
در قسمت دربارهی ما، گفته که میتونیم در این سایت درس بدیم و به عبارتی دربارهی درسها ویدیو بذاریم ( مگر اینکه منظورش یه چیز دیگه بوده باشه) و گفتم مطرح کنم ببینم نظرتون چیه که سمپادیا گروهی رو مخصوص همکاری با این سایت تشکیل بده؟
هم واسهی سایت خوبه و هم کار علمی خوبی هستش.
الان کلا نظرتون نسبت به این کار چیه؟ چه مزایایی داره و چه فرصتهایی رو ایجاد میکنه؟ و چه پیشنیازهایی به نظرتون میخواد؟
پ.ن: قبلا بحثی دربارهی همکاری با سایت کلاس درس شکل گرفته بود که به خاطر یک مشکلی به نتیجه نرسید.
ویرایش: واسهی اینکه مطمئن بشم امکان همکاری باهاشون هست، چند روز پیش با مدیرش صحبت کردم:
من:
اونا:سلام.
راستش ما یه سایتی از دانشآموزان و فارغالتحصیلان سمپاد یا همون تیزهوشان داریم و من به فکرم رسید که شاید اونجا بشه گروه هایی رو تشکیل داد که برای سایت شما ، ویدیویی آموزشی درست کنن و شما در قسمت دربارهی ما گفته بودید که امکان این موضوع هست.
حالا آیا واقعا ما میتونیم از این ویدیوها برای سایت شما درست کنیم؟
سلام پویا جان
بله حتما این امکان هست. ما کاملا از این موضوع استقبال میکنیم. ما تقریبا بستر این کار را کامل کرده ایم و یکی از برنامه های اصلی ما این هست که به صورت گسترده از همه کسانی که علاقه دارند آموزش بدهند استفاده کنیم. شما می توانید از یک ویدیو تا هر تعدادی را ایجاد کنید و ما برای شما امکان اشتراک گذاری آن را هم در سایت خودمان و هم در هر سایتی که بخواهید فراهم میکنیم.
نکات جزیی تر درباره ساخت ویدیو ها و اینکه احیانا ما چه توصیه هایی داریم رو می تونم بعدا مفصل تر برات بگم. مسول محتوای ما بیشتر درباره ی این موضوع با شما صحبت می کنه به زودی. شاید بهتر باشه یکم راجع به گروهتون و اینکه فکر میکنه چطور درسهایی رو می تونین بدین و چه قابلیت هایی لازم دارید برامون بگی.