بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

amirbahal

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
دانشگاه قم
رشته دانشگاه
حقوق
پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

اینم در جواب آهنگ "حباب" محسن یگانه که به رپرها کنایه میزنه L-:
سلام

ملت " پاپ پرور " حالتون چطوره ؟؟ سالی‌ یه بار یا چند ماه یه بار " زیرزمینیا " یه " آلبوم " میدن به سختی شاید بتونی‌ یکی‌ ،۲ تا مشکل ازش پیدا بکنی‌ حالا " خواننده مجازتون " همونی که صداش راحت روی زمین پخش می‌شه کسی‌ کاری بهش نداره راحت کنسرت می‌ذاره ،همونی که یا همون هایی که انقد " استعداد " ندارن یه ملودی از خودشون درست کنن میان از " زیرزمین(رپ فارسی) " عربا ،
...
" ترکهای ترکیه " ملودی میدوزدن یه ذره دست کاریشون می‌کنن میدن به " خورد ملت " .ملت ما هم که "پاپ پرور " بگیر برو تا آخرش دیگه نصف بیشتریشون که فقط با آهنگ فاز می‌گیرن " اصلا نمیدونن چی‌ به چیه " البته دور از جونه شما یه موقع توهین به شمار نره ،نصف کمی‌ که هم می‌فهمن " ملت مسخرش می‌کنن به قولشون : تو هیچی‌ بارت نیست ! " یعنی‌ درصد مخاطب‌ها و شنوندگان حرفه‌ای کم داریم متاسفانه.این از این

و این هم به اون دسته ( جمع نمیبندم ، به زیرزمینیا یه موقع بر نخوره شما‌ها چشه مأین

یه تار از موی زیرزمین و بچهای زیرزمینو به شما‌ها نمیدم و نمیدیم "ترجیح " ---> ملت پاپ پرور

افتخار می‌کنم واسه زیرزمینی " فعالیت " می‌کنم که از صفر تا یکش
" کار دست خودشونه
و زحمت کشیدن "

افتخار می‌کنم به "زیرزمینی " بودنم و افتخار می‌کنم به "بچهای زیرزمینی " که انقد دل‌ و جرات دارن که حرف دلشنو به هر نحوی که هست میزنن،اعتراض خودشونو به وضعیتی که هست تو اهنگاشون " روک و پوسکنده " میزنن ، مثل شما نیستن که ( پاپ خونها ) بیان یه مشت شرو وری که اصلا " واقعی‌ " نیست به خورده مردم بدن ،آقایی که با تعصب و غرور میای کامنت میذاری میگی‌ " محسن یگانه " فیلانِ بیسارِ " خوبه قبلش یه ذره فکر بکنی‌ که آخه این جماعت " چه گلی‌ به موسیقی کشور زدن ؟؟ "

آیا " پاپ خونها تونستن موسیقی کشور و به جایی برسونن ؟ حیف اون " مجوزی " که به شما‌ها میدن و اینجاست که ۱۰۰۰ بار هم که شده به " زیرزمین ، به بچهای زیرزمینی و به زیرزمینی بودنِ خودم و به اون کسانی‌ که پشت درهای بسته نشستن با یه دنیا استعداد اما بهشون راه نمیدان آره افتخار می‌کنن.زیرزمین بدون داشتن یه برگه‌ " مجوز " اینطوری داره تو " ایران " و " جهان " سر و صدا میکنه و همه جارو گرفته با این امکانات کم و هزینه‌های بالا .

آره داداشم ما اینیم ما غیرت و تعصب داریم روی " زیرزمینمون " ، اشغال گوشت تحویل مردم نمیدیم بلکه حرف دلشنو می‌زنیم توی هر زمینه ( اجتماع . خیابون .گرافیتی . طراحی و و... ) که با یه سرچ ساده میتونین نتیجه " خانواده زیرزمینو ببینین و با پاپ خونها مقایسه کنید که فکر هم نکنم قابل مقایسه باشه

و در آخر ما به کسانی‌ که طرفدار این سبک یعنی‌ (پاپ ) هستن و به (خوانندهاش) احترام میذاریم و مثل بعضی‌‌ها نیستیم که میگین این سبک یعنی‌ (رپ فارسی) داره به فرهنگ و اجتماع ضربه میزنه

و اینهم بگم ما هم " آرتیست هایی داریم که دارن آبرو میبرن اما سگشون به امثال شما شرف داره --> (پاپ خونها )

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

دوستان جوگیر بودن بسه :|خیلی خوبه اگه هم آدم رپ میگوشه وا3 این باشه ک از سبک خوشش میاد نه اینک سبک غالب روزه جامعست :|خب؟!
محسن یگانه هم خواننده ی خوبیه ولی فکر نکنم هیچ کس"نماینده ی پاپ ایران"بدونه اونو!...پس جوگیری ها رو بذارین وا3 جایی ک بحثش درست باشه لااقل

amirbahal

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
دانشگاه قم
رشته دانشگاه
حقوق

به نقل از پوریا عابدی :
دوستان جوگیر بودن بسه :|خیلی خوبه اگه هم آدم رپ میگوشه وا3 این باشه ک از سبک خوشش میاد نه اینک سبک غالب روزه جامعست :|خب؟!
محسن یگانه هم خواننده ی خوبیه ولی فکر نکنم هیچ کس"نماینده ی پاپ ایران"بدونه اونو!...پس جوگیری ها رو بذارین وا3 جایی ک بحثش درست باشه لااقل

عزیز جون بحث جوگیری نیس! الان بسیاری از پاپ خون های داخل کشور که مجوز دارن چکار کردن برای ایران؟ نه شعر واسه خودشونه ! نه بیت و ملودی نه تنظیم!! فقط بخاطر صداشون میخونن! میبینی؟ هیچکس رپ فارس رو چقد برده بالا؟ با کسی فیت داد که امینم و کسا دیگه اونو استاد خودشون میدونستن! اصلا حرفای بالای منو نگرفتی! هیچیشو! حرفات هیچ سنخیتی با پست من نداشت =)) به همین مبنا پستی هم که دادی جدی نگرفتم! (; 2 -3 بار دوره کن!

حالا یه توهین به یاس(رپر مورد علاقت)=ما که یاس رو قبول نداریم! ولی تو که قبول داری رسانه ها اصن براش ارزشی قائل نیستن و...!بیچاره اومد 3تا آهنگ مجاز خوند که مجوز بگیره ندادن بهش! میبینی؟ تازه چقدم مسخرش کردن تو TV ایران ! تو سریال دزد و پلیس یارو اومد بیت های یاس رو خوند(با کمی تغییر) ناصر بهش گفت اهههه. این چرتو پرتا چیه میخونی؟(میبینی چه هجمه ای به رپرا و زیرزمینیها به پا کردن؟)

اصن بیخیال پوریا جون---- برو یاس گوش بده :D گه گداری هم رپرای دیگه! ولی از مسیر اصلیت که یاسِ خارج نشو :-"

کسی حرفامو فهمید بیاد جلو منطقی بحرفیم- آقای عابدی که نگرفت و دیگم حرفی با ایشون در این رابطه زده نمیشه!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

حسی میگه شما دو الی 3 ماهه ب پدیده ای ب نام رپ آشنا شدین :-?...
خطاب بحث من هم شما نیستین...کسی ک انقدر کج فهمه ک سلیقه ی من رو یاس تشخیص داده و بس حرفی نمیمونه برا زدن باش...
صرفا اینک من نه خودم رو رپر میدونم نه حتی فن واقعی رپ!...من صرفا رپ رو هم مثل سایر سبک ها میگوشم...آهنگای خوبش رو حال میکنم...
این خیلی فرق میکنه با کسی ک صرفا بیاد جو بده باو رپرها خدان و اینایی ک پاپ میخونن چشم ندارن ببینشون و...
خب موضعی ک باید نسبت ب این آدم گرفت واضحه...من خودم اخیرا شاید از هر 50 تا آهنگی ک خوشم اومده 40 تاش رپ بوده و 7 تا از 10 تای مابقی هم راک!...پاپ سهمش کمه الان واسم...ولی دلیل نمیشه ب خاطر یک یا چند نفر یک سبک یا هوادارانش رو زیر سوال ببرم...

میگم...نیازی ب جواب دادن نیست...شما با ورود ب ما هفتم هشتم از آشناییتون با دنیای رپ میتونین نظر بدین :)

SE7EN.7

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی II
شهر
TEHRAN
مدال المپیاد
ریاضی میخوندم!!یادش بخیییر!!!
دانشگاه
هرجا قسمت شه!!!!!
رشته دانشگاه
پزشکی!

گیج و ویج تویه دایره ، میچرخم مثه پرگار // دستامو سفت بگیر چون الان لبه پرتگام
امروزم وصله به دیشب // خسته ، چت ، خوابم میاد ولی این چشا بسته نمیشن
حال نمیکنم افتاب اومده بیرون باز // موندم خونم از دیروز باهام
باز رفتی شدم فاز منفی // با اون لیوان و با اون سیگاره توش
صبح تا شب بیداری روحتو میشکافی // میخوابی روز و چیواسو بلوز
واسه همینه که عکست تو آینه وا میره // باریک و خالی و تاریکه
استااااد مهراد :D

8043

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گرگان

به نقل از S!R al0ne :
گیج و ویج تویه دایره ، میچرخم مثه پرگار // دستامو سفت بگیر چون الان لبه پرتگام
امروزم وصله به دیشب // خسته ، چت ، خوابم میاد ولی این چشا بسته نمیشن
حال نمیکنم افتاب اومده بیرون باز // موندم خونم از دیروز باهام
باز رفتی شدم فاز منفی // با اون لیوان و با اون سیگاره توش
صبح تا شب بیداری روحتو میشکافی // میخوابی روز و چیواسو بلوز
واسه همینه که عکست تو آینه وا میره // باریک و خالی و تاریکه
استااااد مهراد :D
اینجا تاپیک بحث و تبادل نظر رپی ِه...
تکست های مورد علاقتونو می تونین تو این تاپیک بذارین :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,91318.200.html
ولی...
مهرادُ عشقههههههه.... x: (;

SE7EN.7

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی II
شهر
TEHRAN
مدال المپیاد
دانشگاه
هرجا قسمت شه!!!!!
رشته دانشگاه
پزشکی!

کیا بهزاد لیتو رو قبول دارن و از خوندنش با زدبازی راضین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ B-)
من خودم به شخصه بدم نمیاد!!!! :-/

SE7EN.7

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی II
شهر
TEHRAN
مدال المپیاد
دانشگاه
هرجا قسمت شه!!!!!
رشته دانشگاه
پزشکی!

:)

pooria.Ttan

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
helli 4
شهر
تهران

اممم مستر تنها لیتو خوب می خونه. شاهکار نیست ولی مسلما قشنگ می خونه و آینده ی خوبی داره. سیاست کاریش هم قشنگ بوده. وقتی گفتن تو زاخار نامه لیتو هم می خونه گفتم /peha/ ولی بالاتر از تصور من بود. به قول مهراد خوب می خونه شر و ور نمی گه برعکس خیلیا

هر کی دوست داره به خودش بگه رپر من که مشکلی ندارم. هر کی می خواد لباس گشاد بپوشه من که مشکلی ندارم. ولی خوب یه سری خواننده ها هستن که من تعجب می کنم طرفدار دارن، با این حال نمی یام به طرفداراشون گیر بدم. من هر چی آهنگ بیاد جدید دانلود می کنم کاری هم ندارم طرف کاره اولشه یا صدمشه، خیلیا رو دوست دارم که صد نفرم نمی شناسنشون (radkadeh عالیه به نظرم میتونید آهنگاشو از پیجشون دانلود کنید، قبلا رپ_فا می ذاشت ولی الان انگار هیچ سایت معروفی نمی ذاره آهنگاشونو ) از خیلی ها هم بدم می یاد که هزار نفر می شناسنشون . ولی خو مسئله اینجاست که من اگر از آهنگ tanbe10 خوشم می یاد، دلیلی نداره از خود خواننده هاشونم خوشم بیاد. من چمی دونم اخلاقشون چیه که بگم حاضرم براشون بمیرم، ولی خوب خدا وکیلی فشنگ می خونن :D

hamid-GM

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب
شهر
شیراز

به نقل از AmiR.ALi=FaRdiN:P :
اینم در جواب آهنگ "حباب" محسن یگانه که به رپرها کنایه میزنه L-:
سلام
....
میگم این بابا یه جوری حرف میزنه انگاری این رپرا واسه موسیقی این مملکت چیکارا کردن..
?you kiddin' me​

amirbahal

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
دانشگاه قم
رشته دانشگاه
حقوق

موزیک ویدئو رضا هم که اومد!!! قبرستونِ هیپ هاپ!!! یکی از بهترینا شده!!! امید قدر و ممد ام سی و تیک تاک و تی دی و علی اوج و moer و حاکم و بابک100 دلاری و روزبه و ... توش بودن!!!! ایووووووووووووول ... خیلی باهاش فاز گرفتم x: x:... ولی شما هرجا بابک 100دلاری نشون میده نگاه کنید!!!! >:p... همش یه حرکتِ مزخرف از خودش نشون میده!!! بیچاره ی عقده ایییییییی >:p

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

خوب بود کلیپش!

ولی از یه چیزه پیشرو بدم اومد! این همه رپر شاخ و با استعداد! آخه این تیک تاکیا کین؟

ولی در کل خوب بود خوشمان آمد!

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

خوب البوم عضو جدید دیوار اومد!

اسم این فرد "رض" است!آلبومش 12 ترکه که 5 تاشو آتور زده 6 تاشو مضراب!

تنها البومیه که تمام رپرای بزرگ شیر کردن کارشو و حمایت کردن! فرض کنید بهرام که شیر نمیکنه زیاد کار هارو یه استاتوس واسش گذاشت و 1 پستم برا شیر کارش! :O

انصافا توی آهنگ سازی که ترکوندن! (مضراب و آتور عزیز!) توی تکستم خوب بود! فقط صداش مث محسن نامجو ئه! :))

+ راستی نویدم توی 3 یا 4 تا ترکش هست!
+حتما دانلودش کنید! و ترک 9 به نام "دختر مامان" رو حتما گوش کنید! و "کوزه گر" و "پینوکیو"! در کل برای شروع فوق العاده بود!

آلبوم اشکان فدایی با همگاری قاف و هیچکس هم 2 روز دیگه دوشنبه میاد! اونم داشته باشید! تا 2 روز دیگه آلبوم رض به نام "مزمن" رو حتما دانلود کنید می ارزه! (;

-_-vOrOjak-_-

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
farzangan 2
شهر
tehran

من خودم رپ خیلی گوش میدم و عاشق رپم 3> ....ولی نه هر رپی...بعضیا اومدن یه سری شرو ور خوندن اسمشم گذاشتن رپ :-& یکی نیست بگه بچه برو دنبال دختربازیت اینا چیه میخونی... [-(
رپ درکل به معنای گفتم مشکلات جامعه تو قالب شعره نه این دختره اینجوریه اون اونجوریه و از این چرتو پرتا....
[-( (:|

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
Rap

آقا چند روز پیش یکی یه چیزی گفت که اول فکر کردم چرت میگه بعد یکم که دقت کردم خودم هم دو به شک شدم !
آلبوم خشت از نوید ، ترک "بازیمو بلدم" ; طرف میگفت انگار کورسش رو بهرام میخونه ! انصافأ هنگ کردم که درست میگه یا نه ! نظر شما چیست آیا ؟ :-?

‏+

با قبرستون هم حال نکردم

‏+

مزمن هم لایک میشه فراووون :>

amirbahal

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
دانشگاه قم
رشته دانشگاه
حقوق

طوفانیه ساحل فکرم
باد می‌زنه موج میخوره پشت پلکم
بگذریم بهتره بشنویم از گل
که هر روز صبح سر‌ میخوره رو گونش شبنم
شرمندم، چون من ترفندم…؛
؛….مثل دلقک نی که لبخند بزنه رعیت به دردم

اشکان ترکوووووووووند!!! سرزمین مادری و چی شنیدی و 80 فوق العاده بودن!!! کرک و پرم ریخت <D= <D=

• لایک
امتیازات: sayra

Paria Br

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
فوزقول اباد یونی
رشته دانشگاه
ابیاری گیاهان دریایی
پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!

به نقل از dead space :
بابا انقدر بحث نكنيد پدر رپ فارس هيچكسه نه اينكه اول اون شروع كردا بهش پر و بال داد
به نظر من که پدر رپ ایران عرفانه

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Paria Br :
به نظر من که پدر رپ ایران عرفانه
:))
باو بیخیال دیگه...من خودم بیشتر آهنگای عرفان رو دوست دارم...با ورسش تو ی وجب از ما خیلی حال کردم...
لحظه هم خدا بود...واقعا 4 5 روز فقط همونو میگوشیدم!!...

ولی دیگه پدر رپ فارس نیست :D
واقعا انقدر مهمه پدرش کیه؟!...من ک میگم رپ بی پدره و معجزه ای چون عیسی از طرف خداوند بوده :-?
والا :Dبیخیال کل کل باو...

• لایک
امتیازات: sayra

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از پوریا عابدی :
من ک میگم رپ بی پدره
:))
قبول دارم

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

ی سوال...
یکی از دوستان گفت عرفان توی ی وجب از ما اولین بار بود داشت دیس میکرد!!...
من کلا از تاریخ رپ و اینا خیلی کم میدونم :-" :))خواستم ببینم دوستمون چرت گفته یا نه...
طبق گفته ی این دوست دیس هایی ک پایدار میکرد رو دیگر اعضا بودند...

بالا