1. قبولی

پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

شروع موضوع توسط max ‏2008/9/10 در انجمن برنامه نویسی

  1. z0diaC

    z0diaC کاربر فوق فعال

    ارسال ها:
    87
    امتیازات:
    +143 / -14
    نام مرکز سمپاد:
    ...
    شهر:
    تهران
    به نظرم از جاوا شروع شه بهتره البته یه کم پیش زمینه تو سی و سی پلاس پلاس و میتونه یادگیری جاوا رو راحت تر کنه . با جاوا هم میتونی وب کار کنی هم موبایل و ... چون مستقل از پلتفرمه مشکل قابلیت حمل رو بسترهای مختلف مثه لینوکس و مک ویندوز هم نداری .
     
    • لایک لایک x 1
  2. @LiReZ@

    @[email protected] фотрос

    ارسال ها:
    657
    امتیازات:
    +885 / -141
    نام مرکز سمپاد:
    راهنمایی حلی 2 - دبیرستان حلی10
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    1397
    دانشگاه:
    Shahed Uni
    رشته دانشگاه:
    Computer Science
    تلگرام:
    اینستاگرام:
    برای شروع جاوا نیاز به مفاهیم شی گرایی هست که به همین خاطر باید به قول خودتون از C++ یا زبان دیگه ای شروع کنند
    که به نظر من از وب (PHP) شروع کنن بهتره چون نتیجشو زود میگیرن و یه انگیزه ی خیلی خوبی میشه براشون و این انگیزه به ادامه کارشون کمک میکنه
    در ضمن درسته جاوا زبانی هست که مستقل از پلتفرمه اما این دلیل نمیشه همه جا ازش استفاده بشه خوب باشه

    با تشکر
     
  3. parastar

    parastar کاربر حرفه ای

    ارسال ها:
    493
    امتیازات:
    +3,443 / -427
    نام مرکز سمپاد:
    هاشمی نژاد
    شهر:
    مشهد
    سال فارغ التحصیلی:
    96
    دانشگاه:
    علوم زرشکی کرمانشاه
    رشته دانشگاه:
    پزشکی
    مرسی کتاب یا منبع خاصی که به زبان ساده توضبح داده باشه میتونیذبهم معرفی کنی در زمینه php ؟
     
    • لایک لایک x 1
  4. @LiReZ@

    @[email protected] фотрос

    ارسال ها:
    657
    امتیازات:
    +885 / -141
    نام مرکز سمپاد:
    راهنمایی حلی 2 - دبیرستان حلی10
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    1397
    دانشگاه:
    Shahed Uni
    رشته دانشگاه:
    Computer Science
    تلگرام:
    اینستاگرام:
    سرچ توی گوگل و یوتیوب
    و کمک از سایت w3schools.com
     
    • لایک لایک x 1
  5. sara jooon

    sara jooon کاربر فوق فعال

    ارسال ها:
    138
    امتیازات:
    +861 / -36
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان 7
    شهر:
    تهران
    من حتی نمیدونم میشه اینجا از این جور سوالا پرسید یا نه
    برای اینکه بتونی تو یه structure یه link list تعریف کنی باید چیکار کنی????
    در c
     
  6. z0diaC

    z0diaC کاربر فوق فعال

    ارسال ها:
    87
    امتیازات:
    +143 / -14
    نام مرکز سمپاد:
    ...
    شهر:
    تهران
    کدی که نوشتی رو میتونی بزاری؟
     
  7. Zari78

    Zari78 کاربر نیمه حرفه ای

    ارسال ها:
    273
    امتیازات:
    +599 / -51
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان
    شهر:
    ...
    سال فارغ التحصیلی:
    1397
    رشته دانشگاه:
    مهندسی کامپیوتر
    برنامه ویژوال استادیو 2017رو که نصب میکنم نمیدونم باید کدوم گزینه ها رو فعال کنم
    هر چیبرنامه مینویسم runنمیشه
    چی کنم؟