- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 2000
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : سُوال !
آره میتونه نوسان کنه ...
البته بهتره منظورت رو دقیق تر کنی ...
آره میتونه نوسان کنه ...
چه شكلي ( منظورم شكل هندسي ) ؟ مثلا يك ماهواره كه داره دور زمين به صورت بيضوي مي چرخه نوسانيه ؟!به نقل از H O S E I N :آره میتونه نوسان کنه ...
به نقل از smjty :با سلام .
نظريه نسبيت عمومي چه شكلي با انحنا دادن فضا گرانش رو براي اجسام غير متحرك توجيه مي كنه ؟
به نقل از smjty :از قانون سوم نيوتون ميشه تو نيروي مغناطيسي استفاده كرد ؟! مشكل اينجاست كه نيروي بين دو جسم تو خط واصل بينشون نيست !
به نقل از smjty :با سلام .
آيا ميشه گفت القاي فارادي و تشكيل ميدان بر اثر جريان ، همون عمل و عكس العمل قانون سوم نيوتون در مورد نيروي مغناطيسي هستند ؟
در واقع آيا بين آنها رابطه عمل و عكس العمل وجود دارند يا دو ماهيت جدا هستند .
به نقل از Inspired :سلام
من یه سوال دارم!
یعنی در واقع دو سوال دارم!(ببخشید! :-[)
آقای نارنجک کجاست؟ پ.خ میدیم جواب نمیدهند.
سوال اصلی: اگر امروز دمای هوا صفر درجه سانتی گراد باشه و فردا دو برابر سرد بشه فردا دمای هوا چند درجه سانتی گراد خواهد بود؟
این رو قبلا یه جایی دیده بودم از یکی از معلم ها هم پرسیدم یادم نمیاد چی گفت ولی آخرش این بود که جواب نداره! حالا می خواهم بدونم دلیلش چیه؟؟
یعنی چی دوبرابر چه عددی؟ منظورتون چیه؟ یعنی منظورش دوبرابر همون صفر نیست؟؟توضیح بدین لطفا!به نقل از H O S E I N :جواب نداشتن که معنی نداره ... در واقع بی نهایت جواب داره ... حالا بگذریم ...
سوال وقتی میگه دو برابر باید بگه دو برابر چه عددی ... وقتی نگفته دو برابر چی پس معلوم نیست.
به نقل از داماد مسعودی :میگم یه سوال درکنار سوال بالایی جواب بدین بی زحمت
چیزی که تو سر کسی میخوره از ارتفاع بر اثر نیروش سرو میشکنه یا تکانه (یا ضربه)؟چون اگه نیرو باشه که فرق نداره از چه ارتفاع بیافته به هر حال میشکنه
بر اثر ضربه ممکنه آیا؟که مثلا وقتی از ارتفاع میافته زمان برخورد و تماس کوتاه تر میشه
به نقل از Inspired :یعنی چی دوبرابر چه عددی؟ منظورتون چیه؟ یعنی منظورش دوبرابر همون صفر نیست؟؟توضیح بدین لطفا!
البته من خودم به یه نتیجه رسیدم نمیدونم درسته یانه میگم اکه منظور از دوبرابر سردشدن همون دوبرابر کاهش گرما باشه ما باید گرما رو در روز اول داشته باشیم ولی ما دما رو داریم . ولی درباره بقیه ش نمیتونم!
به نقل از داماد مسعودی :چیزی که تو سر کسی میخوره از ارتفاع بر اثر نیروش سرو میشکنه یا تکانه (یا ضربه)؟چون اگه نیرو باشه که فرق نداره از چه ارتفاع بیافته به هر حال میشکنه
بر اثر ضربه ممکنه آیا؟که مثلا وقتی از ارتفاع میافته زمان برخورد و تماس کوتاه تر میشه
به نقل از داماد مسعودی :میگم یه سوال درکنار سوال بالایی جواب بدین بی زحمت
چیزی که تو سر کسی میخوره از ارتفاع بر اثر نیروش سرو میشکنه یا تکانه (یا ضربه)؟چون اگه نیرو باشه که فرق نداره از چه ارتفاع بیافته به هر حال میشکنه
1. جواب دقيقا همون بردار ولي طولش ضربدر اون عدد شده ، پس برداريه . دليلش هم از تعاريف واضحه .به نقل از prometheus :سلام بچه ها!!یه سوال داشتم ازتون: حاصل ضرب عدد در یک بردار کمیتی است برداری یا نرده ای؟؟(با ذکر دلیلش بگین لطفا)
بعد ی سوال دیه کمیت برداری هم می تونه + و هم _ باشه؟؟