2013/7/26 #81 Pan dying for the knife فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 589 امتیاز 11,385 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد سال فارغ التحصیلی 97 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ من جامعه شناسی رو بیشتر از همه دوست دارم
2013/7/26 #82 Bahar_R کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,032 امتیاز 7,673 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی مواد و متالورژی پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ به ترتیب جامعه شناسی ، فلسفه منطق ، ورزش رو از همه بیشتر دوست دارم .
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ به ترتیب جامعه شناسی ، فلسفه منطق ، ورزش رو از همه بیشتر دوست دارم .
2013/7/26 #83 1tA کاربر فوقحرفهای ارسالها 670 امتیاز 4,592 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1397 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ گفت و شنود ، خاطرات ، شناخت ِ مدرسه خودمون ، هنر بخش ِ دستبند بافی ، عکس ، خلاقیت .
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ گفت و شنود ، خاطرات ، شناخت ِ مدرسه خودمون ، هنر بخش ِ دستبند بافی ، عکس ، خلاقیت .
2013/7/29 مدیر کل #84 Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,646 امتیاز 37,416 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ از من بپرسن کدوم انجمن سمپادیا رو بیشتر دوست دارم میگم انجمن های کنکور.
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ از من بپرسن کدوم انجمن سمپادیا رو بیشتر دوست دارم میگم انجمن های کنکور.
2013/7/29 #85 arvin.a کاربر فوقحرفهای ارسالها 956 امتیاز 10,946 نام مرکز سمپاد علامه حلی 7 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه خواجه نصیر رشته دانشگاه عمران پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ موسیقی و سمپاد و ورزش و سینما(اسمش همین بود دیگه )ومسائل اعتقادی و المپیاد راضی
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ موسیقی و سمپاد و ورزش و سینما(اسمش همین بود دیگه )ومسائل اعتقادی و المپیاد راضی
2013/7/29 #86 علــی[میم] !!!!!!!! ارسالها 1,097 امتیاز 6,254 نام مرکز سمپاد علامه حلی 1 شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه دانشگاه شیراز رشته دانشگاه سخت افزار پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ به ترتیب عاشق شناخت و المپیاد کامپیوترم بعد فرا سرشت و فلسفه و منطق بعدش نثر ادبی بعدم گفت و شنود و هوش دقیقا به همین ترتیب
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ به ترتیب عاشق شناخت و المپیاد کامپیوترم بعد فرا سرشت و فلسفه و منطق بعدش نثر ادبی بعدم گفت و شنود و هوش دقیقا به همین ترتیب
2013/7/29 #87 melika... کاربر نیمهحرفهای ارسالها 273 امتیاز 1,884 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر اراک مدال المپیاد المپیاد کانگورو پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ اول از همه فراسرشت بعد هنر :) گفت و شنود :)
2013/8/8 #88 آیدا :) کاربر فوقحرفهای ارسالها 858 امتیاز 2,639 نام مرکز سمپاد فرزانگان امام رضا(ع) شهر لاهیجان پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ درسته زیاد ارسال ندارم توش ولی... پزشکی ، بهداشت ، سلامت!!!
2013/8/8 #89 newfolder16 کاربر فوقفعال ارسالها 153 امتیاز 379 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تهران پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ بخشِ دانشگاه سمپادیا، هنر و رسانه، متفرقه ! انجمنِ رادیو سمپادیا، قفسه کتاب، شناخت، خاطرات، English، خلاقیت ! تاپیک مدرسه مون و تاپیکای انجمن بالاییاُ بخش بالاییا !
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ بخشِ دانشگاه سمپادیا، هنر و رسانه، متفرقه ! انجمنِ رادیو سمپادیا، قفسه کتاب، شناخت، خاطرات، English، خلاقیت ! تاپیک مدرسه مون و تاپیکای انجمن بالاییاُ بخش بالاییا !
2013/8/14 #90 God_FatheR کاربر نیمهفعال ارسالها 16 امتیاز 12 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان دانشگاه هاردوارد ایشالا رشته دانشگاه هر چی شد پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ همه جاشو هرجا بری میخای ببینی چیه نظرات رو میخونی بعدش ک میخای نظر بدی چیزی ب ذهنت نمیرسه B-)
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ همه جاشو هرجا بری میخای ببینی چیه نظرات رو میخونی بعدش ک میخای نظر بدی چیزی ب ذهنت نمیرسه B-)
2013/8/31 #91 میترا میترا ارسالها 666 امتیاز 4,646 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه دانشکدهی هنر و معماری تهران مرکز رشته دانشگاه ادبیات نمایشی پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ نثر ِ پارسی و روان شناسی و شبکه و اینترنت خوبن ولی به جز روان شناسی اون دو تا یه کم بازدیدشون کمه و اینا . :د
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ نثر ِ پارسی و روان شناسی و شبکه و اینترنت خوبن ولی به جز روان شناسی اون دو تا یه کم بازدیدشون کمه و اینا . :د
2013/8/31 #92 -zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ هنر-خاطرات - گفت و شنود :)
2013/8/31 #93 میعاد کاربر فوقحرفهای ارسالها 825 امتیاز 4,573 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور-اهواز دانشگاه صنعت نفت رشته دانشگاه مهندسی نفت پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ اعتقادی جامعه شناسی روان شناسی و گاهن گفت و شنود
2013/9/2 #94 همان کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر تهرون پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ فقط جامعه شناسی
2013/9/2 #95 gogory-8 کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 1,397 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه۱ شهر کرمان دانشگاه شهید باهنر کرمان رشته دانشگاه مهندسی عمران پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ بانگ ها وپ.خ! معلوم بود دیگه چون من اصولا تو بانگاپلاسم!
2013/9/17 #96 hanie468 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 195 امتیاز 685 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهرعسل پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ من عاشق قسمت ورزش و المپيادام :)
2013/9/20 #97 امین Part-time Human فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,551 امتیاز 27,016 نام مرکز سمپاد ضروری شهر ضروری سال فارغ التحصیلی 0 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ معما + المپیاد + کنکوریها
2013/9/20 #98 M.Y.B.Q کاربر نیمهحرفهای ارسالها 191 امتیاز 1,294 نام مرکز سمپاد فرزانگان4d شهر تهران مدال المپیاد نپرس!!!! دانشگاه شهيد بهشتي رشته دانشگاه دندون پزشكي:* پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ 1بانگ 2خودکار روان من 3مسابقه ها مخصوصا عکس دار باشه 4کنکوریا 5فارق التحصیلی
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ 1بانگ 2خودکار روان من 3مسابقه ها مخصوصا عکس دار باشه 4کنکوریا 5فارق التحصیلی
2013/10/29 #99 mehdihosseini کاربر حرفهای ارسالها 376 امتیاز 1,335 نام مرکز سمپاد sampad neyshabour شهر نیشابور مدال المپیاد فیزیک و شیمی دانشگاه شهید بهشتی مشهد رشته دانشگاه تربیت بدنی(دبیری ) پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ 1-گفت و شنود 2-معما وهوش 3-ورزش 4-عکاسی 5-شناخت
2014/1/29 #100 A.R.P کاربر حرفهای ارسالها 330 امتیاز 3,071 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 98 رشته دانشگاه دندانپزشکی پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ شناخت گفت وشنود شعر پارسی نثر پارسی و......