Forough
::باران::
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- ارومیه/ تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
پاسخ : مشکلات خوابگاه
من بــــــــــــدم میاد از خوابگاه
من بــــــــــــدم میاد از خوابگاه
به نقل از :: باران :: :من بــــــــــــدم میاد از خوابگاه
همکلاسیای دبیرستانمون انقد خودشونو گم کردن که جواب اس ام اس هم نمیدن! خونه هم بگیرم تنهایی میگیرم!به نقل از E Nourollahi :شما با همکلاسیهای دبیرستانتون تصمیمی ندارین یه شهرو انتخاب کنید ؟ مثلا چندنفر که باهم صمیمی هستین، تبریز بزنید و اینا، اونوقت میتونید برای خودتون خونه اجاره کنید.
به نقل از :: باران :: :همکلاسیای دبیرستانمون انقد خودشونو گم کردن که جواب اس ام اس هم نمیدن! خونه هم بگیرم تنهایی میگیرم!
به نقل از :: باران :: :همکلاسیای دبیرستانمون انقد خودشونو گم کردن که جواب اس ام اس هم نمیدن! خونه هم بگیرم تنهایی میگیرم!
جوک گفتی الآن؟؟؟به نقل از Ehem_Ehem :مرفهبیدرد.
عمرا نمیرم خوابگاه! همه جور آدم هس توش! منم نمیتونم بضی چیزارو تحمل کنم!به نقل از esten dekart :یه دختر تویه شهر غریب تنها خونه بگیره ؟؟؟؟
............خب شمام متاسفانه باید بری خوابگاه
منکه اصن ترسو نیستم و از تنهایی نمیترسم, بخاطر شغل والدینم عادت کردم! :)به نقل از E Nourollahi :اخه نه، تنهایی برای آدم خ سخته، تو شهر غریب، اینکه تنها بمونی، به شخصه خودم وقتی تنهام اصلا از در و دیوار صدا میشنوم. البت اگه والدین هم باهاتون بیان بحث دیگهای ـه ولی من که تو سرم نقشه دارم که باهم خونه بگیریم و بعدش هر هفته مادر یکیمون بیاد پیشمون یا اینکه مادر هرکدوممون که فداکارتره پیشمون بموه کلا . [میدونم عملی نیست، ولی امید دارم هنوز! خوابگاه هم فکر نکنم اینقدر بد باشه ولی خب من همیشه تو مسابقات هم خیلی سختم بوده وقتی مادری نباشه کنارمون!!]
صبر کنید من ما هم میایم! اصلا باهم هم خونه میشیم!
سه نفر از دوستهام هستند که تنها تو تهران خونه دارند. یکی شیرازیه. دو تا کرجی. دوتاشون اچاره کردن خونه یکیشون خونه رو خریدن واسشبه نقل از esten dekart :یه دختر تویه شهر غریب تنها خونه بگیره ؟؟؟؟
............خب شمام متاسفانه باید بری خوابگاه
حالا کاری ندارم ها، ولی مام خوابگاهیایم به خدا! چیزیمون هم نیست نمیدونم چی شنیدی. منم خیلی چیزهای بد شنیده بودم و وحشت داشتم از خوابگاه. ولی خداروشکر سال اول و دوم که اصــــــــــــلا مشکل نداشتم. امسال مشکل داشتم و خب اتاقم رو عوض کردم و مشکلم حل شد. یه مقدار به نظرم زیادی ترسوندنتون!به نقل از :: باران :: :من ی چیزایی از خوابگاه شنیدم که اصن وحشت دارم برم.
متاسفانه خوابگاههای پسرها از این لحاظ شرایط خیلی بدی داره...اغلب یا سیگارین یا سیگاری میشن... و خب نظارت خاصی روشون نیست در حالی که به لحاظ قانونی ممنوع هست.به نقل از Ehem_Ehem :این سیگار و اینا چی؟
ممنوعه؟
سیگاری نباشیم هم اتاقی سیگاری باشه میشه عوض کرد؟
سیگاری باشیم میشه هم اتاقی رو تهدید کرد؟
سیگار ممنوعه . هم اتاقیت سیگاری باشه راپورت بدی تذکر و اینا میدن . بعد احتمالا خوابگاهش و عوض میکنن و نهایتا : لغو اسکانبه نقل از Ehem_Ehem :این سیگار و اینا چی؟
ممنوعه؟
به نقل از Ehem_Ehem :بدبخت اونی که با من هم خوابگاهی شه
اول خیلی متین و آروم بنظر میام. کم کم اعماق شخصیتم رو میشه.
مثن یه بار رفته بودیم راهیان نور، شب یه نفرو با تختش ورداشتیم گذاشتیم بیرون.
دیگه تا تهش برید.
به نقل از Ehem_Ehem :این سیگار و اینا چی؟
ممنوعه؟
به نقل از Ehem_Ehem :حالا یه سوال دیگه.
خوابگاه رو همینطور رندوم میدن؟
یعنی چند نفر که نمیشناسن هم رو میندازن کنار هم؟
خب مثلا من و دوستم یه دانشگاه مشترک قبول شیم، نمیذارن هم خوابگاهی باشیم؟
به نقل از Ehem_Ehem :بعد زمان رفت و آمد خوابگاه محدودیت هم داره؟
ها ها هابه نقل از F@temeh :واسه دخترا حداکثر دهِ شبه دیگه. البته خوابگاه ما نه بود. بعد از عید هم نه و نیم.
صبحا هم به ما که گفتن زودتر از شیش نمیتونید برید بیرون. شایدم شیش و نیم. یادم نیس
واسه پسرا 12 ! تا دو سه هم رفتم یکم گیر دادن رفتم تو من ! بیشتر از اون شد میمونی بیرون 5 6 میری با یه نون دستت فک کنن رفته بودی نون بگیری . وگرنه کارتت و میفرستن امور خوابگاه ها اذیتت میکننبه نقل از Ehem_Ehem :بعد زمان رفت و آمد خوابگاه محدودیت هم داره؟