1. اگر سمپادی هستید برای دسترسی کامل به مطالب و امکانات سایت عضو شوید :
    ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

شروع موضوع توسط max ‏2008/9/10 در انجمن برنامه نویسی

  1. parsa_spy

    parsa_spy کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    1,162
    امتیازات:
    +843 / -54
    نام مرکز سمپاد:
    علامه حلی تهران
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    1390
    دانشگاه:
    صنعتی شریف
    رشته دانشگاه:
    نرم افزار
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    اینجا واضح تره: http://pastebin.com/wXh7UuJX
    int fact(int a){
    int last=1;
    for(int i=2;i<=a;i++)
    last*=i;
    return last;
    }
    int main(){
    int n;
    cin>>n;
    int number[n];
    for(int i=1;i<=n;i++)
    cin>>number[ i ];

    for(int i=1;i<=n;i++){
    int check=0;
    int temp=number;
    while(temp>0){
    check+=fact(temp%10);
    temp/=10;
    }
    if(check==number) cout<<number<<endl;
    }
    return 0 ;
    }
     
    • لایک لایک x 7
  2. bahar.b.e

    bahar.b.e کاربر فوق فعال

    ارسال‌ها:
    94
    امتیازات:
    +299 / -4
    نام مرکز سمپاد:
    دبیرستان فرزانگان 1 تهران
    شهر:
    تهران
    دانشگاه:
    در آینده بهتون میگم.
    رشته دانشگاه:
    این نیزبه آینده واگذار میشه
    پاسخ : لطفا کمک کنین!

    می شه آدرسا رو کامل بذارید. ;))
     
  3. سیاوش

    سیاوش کاربر خاک انجمن خورده

    ارسال‌ها:
    1,663
    امتیازات:
    +6,527 / -70
    نام مرکز سمپاد:
    شهید بهشتی
    شهر:
    شهرکرد
    دانشگاه:
    صنعتی شریف
    رشته دانشگاه:
    مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
    پاسخ : لطفا کمک کنین!

    برو توی این سایت ثبت نام کن و از اولش شروع کن به برنامه نوشتن .
    http://ace.delos.com/usacogate?a=LJIYAAdaayf
     
  4. علیرضا ح.

    علیرضا ح. کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    809
    امتیازات:
    +4,887 / -200
    نام مرکز سمپاد:
    علّامه حلّی ۲
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    94
    دانشگاه:
    صنعتی اصفهان
    رشته دانشگاه:
    مهندسی مکانیک
    تلگرام:
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    من که صفحات این انجمن رو می دیدم بیشتر تاپیک های ایجاد شده برای مشکلات برنامه نویسی بود.
    پس برای جلوگیری از ایجاد تاپیک های پی در پی این تاپیک رو کلا برای برای پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی ایجاد کردم. :D
     
    • لایک لایک x 2
  5. ع.ح

    ع.ح کاربر نیمه فعال

    ارسال‌ها:
    10
    امتیازات:
    +28 / -4
    نام مرکز سمپاد:
    حلی
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    بچه ها لطف کنید هر چه زودتر به سوالم جواب بدهید(خیلی نیاز دارم)
    با VB بر نامه ای بنویسید که با رویداد mouse down خط شروع و با mouse up خط به پایان برسد.
     
    • دیسلایک دیسلایک x 1
  6. علیرضا ح.

    علیرضا ح. کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    809
    امتیازات:
    +4,887 / -200
    نام مرکز سمپاد:
    علّامه حلّی ۲
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    94
    دانشگاه:
    صنعتی اصفهان
    رشته دانشگاه:
    مهندسی مکانیک
    تلگرام:
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    فکر کنم بر نامش این جوری باشه.(اصلا مطمئن نیست) :-? :-? :-? :-? :-?

    کد:
    Private Sub Form_Load()
    Dim drawnow As Boolean
    End Sub
    
    Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    drawnow = True
    current X = X
    current Y = Y
    End Sub
    
    Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If drawnow = True Then Line -(X, Y)
    End Sub
    
    Private Sub Form_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    drawnow = False
    End Sub
    
     
    • لایک لایک x 1
  7. rezaezio

    rezaezio کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    1,168
    امتیازات:
    +2,038 / -78
    نام مرکز سمپاد:
    حلّیِ 2
    شهر:
    تهران
    دانشگاه:
    شریف
    رشته دانشگاه:
    نرم افزار
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    یه سوال از VB دارم.
    می خواستم ببینم چه جوری می شه روی دکمه ی Command یه عکس بزارم؟

    ممنون اگه جوابمو بدین
    تاپیک خیلی خوبیه من توی برنامه نویسی خیلی مشکل دارم
     
    • لایک لایک x 1
  8. علیرضا ح.

    علیرضا ح. کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    809
    امتیازات:
    +4,887 / -200
    نام مرکز سمپاد:
    علّامه حلّی ۲
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    94
    دانشگاه:
    صنعتی اصفهان
    رشته دانشگاه:
    مهندسی مکانیک
    تلگرام:
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    باید ابتدا از قسمت properties بعد بخشpicture اون عکسی رو که می خوای انتخاب کنی بعدش style رو هم در حالت Graphical قرار بدی.
     
    • لایک لایک x 2
  9. الهه.×

    الهه.× کاربر حرفه ای

    ارسال‌ها:
    324
    امتیازات:
    +32 / -2
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان اهواز
    شهر:
    اهواز
    سال فارغ التحصیلی:
    90
    دانشگاه:
    دانشگاه تهران
    رشته دانشگاه:
    مهندسی پزشکی
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    سلام!
    ممنون میشم راهنماییم کنید چطوری میتونم به زبان c++ یه فایل صوتی خیلی کم حجم کوتاه رو با پسوند wav رو وارد کنم و موجش رو ببینم! (نمیدونم دقیقا موجشه یا چیزه دیگه :( فقط میدونم ی سری خط باید خروجی باشه!)
    تکلیفمه! ~X(
    ممکنه کمک کنید؟ X_X
     
  10. ibtkm

    ibtkm کاربر خاک انجمن خورده

    ارسال‌ها:
    1,683
    امتیازات:
    +4,075 / -303
    نام مرکز سمپاد:
    علامه حلی
    شهر:
    تهران
    دانشگاه:
    دانشگاه تهران
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    فک کنم <a href=http://clam-project.org/> clam </a> کارتون رو راه بندازه.
     
  11. الهه.×

    الهه.× کاربر حرفه ای

    ارسال‌ها:
    324
    امتیازات:
    +32 / -2
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان اهواز
    شهر:
    اهواز
    سال فارغ التحصیلی:
    90
    دانشگاه:
    دانشگاه تهران
    رشته دانشگاه:
    مهندسی پزشکی
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    clam اسمه ی برنامه اس؟
    گفتن باید با c++ باشه!
    از این clam چیزی متوجه نشدم! :(
     
  12. ibtkm

    ibtkm کاربر خاک انجمن خورده

    ارسال‌ها:
    1,683
    امتیازات:
    +4,075 / -303
    نام مرکز سمپاد:
    علامه حلی
    شهر:
    تهران
    دانشگاه:
    دانشگاه تهران
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    تو توضیحش تو سایتش بود. یک library برای c++ هستش که ازش برای آنالیز و پردازش سیگنال های صوتی استفاده می کنن.
     
  13. khoshi

    khoshi کاربر حرفه ای

    ارسال‌ها:
    390
    امتیازات:
    +780 / -25
    نام مرکز سمپاد:
    حلی3
    شهر:
    تهران
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    يه برنامه هس كه يه n ميگيره،بعد بايد n تا عدد از كاربر بگيره و مجموع اعداد مثبت رو چاپ كنه
    كاري نداره ولي بايد زير 90 كاراكتر بنويسمش.
    به 95 رسوندمش ولي كمتر نميتونم
    اگه كسي مي تونه چند تا از تر فند هاي كوتاه كردن يه برنامه رو(از نظر كاراكتر نه اوردري)بگه ممنون ميشم.
    زبونشم c++
     
  14. الهه.×

    الهه.× کاربر حرفه ای

    ارسال‌ها:
    324
    امتیازات:
    +32 / -2
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان اهواز
    شهر:
    اهواز
    سال فارغ التحصیلی:
    90
    دانشگاه:
    دانشگاه تهران
    رشته دانشگاه:
    مهندسی پزشکی
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    سلام
    بچه ها لطفا کمک کنید! دنبال هیدر فایل chplot.h میگردم
    هر چی میگردم پیداش نمیکنم
    کسی میتونه کمکی کنه؟ کارم لنگشه
    لطفا! :(
     
  15. ITMaster

    ITMaster کاربر فوق فعال

    ارسال‌ها:
    151
    امتیازات:
    +224 / -22
    نام مرکز سمپاد:
    علامـه حلـی
    شهر:
    تهـران
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    بیا
    http://cboard.cprogramming.com/c-programming/93608-chplot-h-problem-where-find.html
     
  16. الهه.×

    الهه.× کاربر حرفه ای

    ارسال‌ها:
    324
    امتیازات:
    +32 / -2
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان اهواز
    شهر:
    اهواز
    سال فارغ التحصیلی:
    90
    دانشگاه:
    دانشگاه تهران
    رشته دانشگاه:
    مهندسی پزشکی
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    اینو خودمم دیدم!
    ایی که بتونم دانلودش کنم رو پیدا نکرد

    -------
    پیدا شد
    ممنون!
     
  17. khoshi

    khoshi کاربر حرفه ای

    ارسال‌ها:
    390
    امتیازات:
    +780 / -25
    نام مرکز سمپاد:
    حلی3
    شهر:
    تهران
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    من باید امشب یه برنامه به زبان پاسکال بنویسم
    ویندوزم 7 ,32 bit
    برنامم گرافیکیه
    به initgraph که میرسه ارور میده
    چیکار کنم تا بتونم تو 7 برنامه گرافیکی بنویسم؟(حتما باید تو turbo pascal باشه)
    فقط خیلی عجله دارم.لطفا کمک کنید.
     
  18. MHD.H

    MHD.H کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    790
    امتیازات:
    +1,264 / -223
    نام مرکز سمپاد:
    علامـه حلـی
    شهر:
    تهران
    دانشگاه:
    ایشالله صنعتى شریف
    رشته دانشگاه:
    نرم افزار
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    میشه برنامه ای رو که نوشتی بزاری اینجا من رو compiler خودم امتحان کنم ؟
    شما uses graph رو براش زدی اول برنامه ؟
     
  19. khoshi

    khoshi کاربر حرفه ای

    ارسال‌ها:
    390
    امتیازات:
    +780 / -25
    نام مرکز سمپاد:
    حلی3
    شهر:
    تهران
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    برنامه رو هنوز ننوشتم،چون خیلی وقته تو پاسکال کد نزدم داشتم ذرهذره مینوشتم که یادآوری شه
    وقتی هم که uses crt میزنم division by zero میده
    آره ،اولش زدم
     
  20. khoshi

    khoshi کاربر حرفه ای

    ارسال‌ها:
    390
    امتیازات:
    +780 / -25
    نام مرکز سمپاد:
    حلی3
    شهر:
    تهران
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    یعنی تو سمپادیا یکی نیست بتونه کمکم کنه؟؟!