پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

شروع موضوع توسط max ‏2008/9/10 در انجمن برنامه نویسی

  1. P.coder

    P.coder jAvAd

    ارسال‌ها:
    104
    امتیازات:
    +372 / -5
    نام مرکز سمپاد:
    علامه حلی (1)
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    96
    دانشگاه:
    تهران جنوب
    رشته دانشگاه:
    مهندسی کامپیوتر
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    سلام به همگی.
    کسی منبعی میشناسه که توایع کتابخونه windows.h برای ++c رو معرفی کرده باشه.(البته فارسی باشه،خودم فارسی گیر نیاوردم :-")
    ممنون :D
     
  2. parsa.dlr

    parsa.dlr کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    34
    امتیازات:
    +342 / -0
    نام مرکز سمپاد:
    دبیرستان شهید بهشتی کاشان (احسان)
    شهر:
    کاشان
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    سلام
    کسی app برنامه نویسی C# برای اندروید سراغ داره ؟
     
  3. Majid1889

    Majid1889 کاربر نیمه حرفه ای

    ارسال‌ها:
    210
    امتیازات:
    +349 / -22
    نام مرکز سمپاد:
    حلیــــ2ـــــــ
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    95
    رشته دانشگاه:
    نرم افزار
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    منظورت IDE ئه؟
     
    • لایک لایک x 1
  4. parsa.dlr

    parsa.dlr کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    34
    امتیازات:
    +342 / -0
    نام مرکز سمپاد:
    دبیرستان شهید بهشتی کاشان (احسان)
    شهر:
    کاشان
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    بله
     
  5. mysterious queen

    mysterious queen کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    1,058
    امتیازات:
    +5,163 / -189
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان٣
    شهر:
    مش‍‌هد
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    من چندتا تابع از سورس كد بازى تتريس رو به c++ لازم دارم.
    درواقع برنامه اى كه بايد بنويسم، ساده شده ى تتريسه.
    شما سورس كدش تو دست و بالتون هست؟ :-"
     
  6. عَنّآب ؛؛)

    عَنّآب ؛؛) کاربر نیمه حرفه ای

    ارسال‌ها:
    214
    امتیازات:
    +1,610 / -51
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان۱
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    1396
    دانشگاه:
    صنعتی شریف
    رشته دانشگاه:
    علوم کامپیوتر
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    کسی سینتکسی واسه آزاد کردن حافظه تو سی ++ بلده؟ :/ : |
     
  7. mahsa72

    mahsa72 لنگر انداخته

    ارسال‌ها:
    3,407
    امتیازات:
    +13,873 / -176
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان امین
    شهر:
    اصفهان
    دانشگاه:
    دانشگاه تهران
    رشته دانشگاه:
    مهندسی نرم‌افزار
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    یه کم سرچ کنید قبلش خب :D
    اینجا رو ببینید. تابع free کارش همین هست دیگه.
     
    • لایک لایک x 1
  8. bluefire123

    bluefire123 کاربر نیمه فعال

    ارسال‌ها:
    13
    امتیازات:
    +2 / -0
    نام مرکز سمپاد:
    123
    شهر:
    گرگان
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    چه جوری میشه یه دیتابیس(که با اکسس درستش کردم) رو به برنامه ای در سی پلاس پلاس متصل کنم؟
     
  9. Agent 47

    Agent 47 کاربر حرفه ای

    ارسال‌ها:
    318
    امتیازات:
    +1,519 / -364
    نام مرکز سمپاد:
    شهید بهشتی
    شهر:
    تهران
    دانشگاه:
    شهید بهشتی
    رشته دانشگاه:
    علوم کامپیوتر
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    http://libxl.com/
    این رو هم یافتم:
    http://www.codeproject.com/Articles/15837/Accessing-Excel-Spreadsheets-via-C
     
  10. bluefire123

    bluefire123 کاربر نیمه فعال

    ارسال‌ها:
    13
    امتیازات:
    +2 / -0
    نام مرکز سمپاد:
    123
    شهر:
    گرگان
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    چه جوری میشه یه متغیر رو با یک کلمه چند حرفی (مثلا ali) برابر قرار داد!؟(منظورم اینه که متغیرو چی تعریف کنم؟)
    در کد زیر :
    کد:
    
    #include <iostream>
    #include <conio.h>
    
    using namespace std;
    int main()
    
    {
        ?????ch ;
        cout<<"\n  Enter a number"<<endl ;
        cin>>ch;
       
         if(ch=='ali')
         {
         cout<<"\n First Name : Ali"<<endl<<"\n Last Name : Ahmadi"<<endl<<"\n Age : 25 "<<endl<<"\n Weight : 87";
         }
         else if(ch=='reza')
         {
           cout<<"\n First Name : Reza"<<endl<<"\n Last Name : Ahmadi"<<endl<<"\n Age : 20"<<"\n Weight : 60 ";
         }
         
         else
         { 
             cout<<"invalid number...";
         }
             getch();
             return 0;
    }
    
     
  11. Anita H

    Anita H کاربر حرفه ای

    ارسال‌ها:
    568
    امتیازات:
    +2,913 / -42
    نام مرکز سمپاد:
    Hell(i) 2
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    96
    دانشگاه:
    شریف
    رشته دانشگاه:
    مهندسی کامپیوتر
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    string بنویسید و توی if به جای کوتیشن از دابل کوتیشن استفاده کنید
    کد:
    string s;
    if(s == "ali")
     
  12. @LiReZ@

    @[email protected] фотрос

    ارسال‌ها:
    687
    امتیازات:
    +1,042 / -191
    نام مرکز سمپاد:
    راهنمایی حلی 2 - دبیرستان حلی10
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    1397
    دانشگاه:
    Shahed Uni
    رشته دانشگاه:
    Computer Science
    تلگرام:
    اینستاگرام:
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    سلام
    کسی کد بازی Snake ساده رو داره؟
     
  13. skyhacker79

    skyhacker79 سپهر

    ارسال‌ها:
    83
    امتیازات:
    +72 / -1
    نام مرکز سمپاد:
    اردبیل ناحیه1
    شهر:
    اردبیل
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    سلام دوستان من دیوونه وار عاشق علوم کامپیوتر مثل نرم افزار و برنامه نویسی و سخت افزار هستم و عاشق گوشی و تبلتو...هم هستم.حالا من بخوام کدینگ یاد بگیرم باید از چه زبونی و کدوم کتاب شروع کنم.لطفا کتاب خوبی میشناسین اسم هم بدین
     
  14. Agent 47

    Agent 47 کاربر حرفه ای

    ارسال‌ها:
    318
    امتیازات:
    +1,519 / -364
    نام مرکز سمپاد:
    شهید بهشتی
    شهر:
    تهران
    دانشگاه:
    شهید بهشتی
    رشته دانشگاه:
    علوم کامپیوتر
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    با هر زبان معمولی میشه برنامه نویسی یاد گرفت.
    من که با C یاد گرفتم. خوبیش اینه که data type و pointer و اینجور چیزا هم یاد می گیری که بعضی زبون ها ندارن به صورت محسوس.
    کتاب فارسی که جعفر نژاد قمی برا C++ و هایده برا C خوبه.
    انگلیسی هم کتابای Deitel خوبه.
    Java هم پیشنهاد میشه.
    تازه فیلم های آموزشی Lynda.com و اینا هم کارو آسون تر کردن برا کسایی که حال ندارن :D
     
    • لایک لایک x 1
    • دیسلایک دیسلایک x 1
  15. Quf

    Quf کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    961
    امتیازات:
    +4,377 / -192
    نام مرکز سمپاد:
    حلی
    شهر:
    تهران
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    Failed to initialize Monitor Thread: Unable to establish loopback connection
    این ارور زشت( :D ) رو چیکارش کنم تو Eclipse؟
    adb رو هم ریستارت کردم... فرقی نکرد (چون جواب احتمالی معمولا اینه میگم!)





    *به نرم افزار مربوط میشه یا اینجا راستی؟!
     
  16. JB

    JB کاربر خاک انجمن خورده

    ارسال‌ها:
    1,447
    امتیازات:
    +4,960 / -257
    نام مرکز سمپاد:
    هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
    دانشگاه:
    شهید بهشتی تهران
    رشته دانشگاه:
    ریاضی و علوم کامپیوتر
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    اول مطمئن شو که فایروال یا آنتی‌ویروست مشکلی با فایل‌های eclipse.exe و adb.exe نداره. اگه مشکل حل نشد این‌ها رو به انتهای فایل eclipse.ini اضافه کن:
    کد:
    openFile
    -vmargs
    -Djava.net.preferIPv4Stack=true
    
     
    • لایک لایک x 1
  17. Quf

    Quf کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    961
    امتیازات:
    +4,377 / -192
    نام مرکز سمپاد:
    حلی
    شهر:
    تهران
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    خب من همه اینکارارو کرده بودم و این مشکل رو هنوز داشتم! و دارم :'(


    راستی 3 تا eclipse.ini دارم... طبیعیه دیگه؟ :/
     
  18. sorena100

    sorena100 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    63
    امتیازات:
    +187 / -7
    نام مرکز سمپاد:
    طلایه داران
    شهر:
    آباده
    دانشگاه:
    دانشگاه تهران
    رشته دانشگاه:
    مهندسی عمران
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    یه IDE کم دردسر cross platform برای ++C پیشنهاد میدین؟ مینیمال بودن محیط IDE برام خیلی مهمه. قبلا با xcode کار می کردم که واقعا عالی بود ولی دیگه حوصله مک رو ندارم. سرچ کردم ولی همه یه لیست بلند از IDE ها رو جلو آدم میذارن.
     
  19. ArtmisSoR

    ArtmisSoR کاربر حرفه ای

    ارسال‌ها:
    293
    امتیازات:
    +3,505 / -69
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان‎امین
    شهر:
    Isf
    دانشگاه:
    پلی‌پیکنیک
    رشته دانشگاه:
    علوم کامپیوتر
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    سلام٬
    اگه کسی متوجه شد مشکل این کد چیه ممنون می‌شم بگه٬ و اینکه؛
    یک. آیا تعریف فانکشن Find درسته؟
    دو. چه موقع داخل فانکشن از return استفاده کنم و چه موقع از printf یا cout؟ تفاوت‌ها چیه؟
     
  20. RezA19

    RezA19 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    64
    امتیازات:
    +284 / -9
    نام مرکز سمپاد:
    حقانی
    شهر:
    kermanshah-bnd-dezful
    سال فارغ التحصیلی:
    98
    دانشگاه:
    Razi university
    رشته دانشگاه:
    Computer Engineering
    پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

    #حذف