mehrnOoosh
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 98
.
آخرین ویرایش:

2 تا هم هست، یکی آخرین روز اسفند که میریم مدرسه یکی هم روز آخرین امتحان خرداد
معاون پایه مانتو ها و مقنعه ها رو برداشته بود میگفت تا تعهد ندین نمیدم!

خیلی خوش میگذره کلی خاطره میشه 

همه با شلنگ آب و کیسه و سطل و دهن و هرچی دستشون بود آب میریختن ...

( البته به شرطی که بعدش معاون ضد حال نزنه
)
یادش بخیر دوم راهنمایی کارسوق که بودیم جشن آب فوق العاده بود!همه به جز کسی که دوربین دستش بود خیس شدن!کلاسا هم رو موکت توی حیاط برگزار شد! 
) یکم که گذشت مقنعه یکیشون رفته بود عقب!بعد معاون پیشا داشت مثل چی حرص میخورد!معاون ماهم حرص میخورد که نخورن زمین چیزیشون بشه!معاون پیشا میگفت اون مهم نیست حجابشون مشکل سازتره! بعدم برای اینکه اسلام به خطر نیفته و بچه ها بازیو تموم کنن ده دیقه زود زنگو زدن

پارسال بیشتر خوش گذشت 
اما تو اردو ها ... 

، دلم تنگ شده واسش 

روز اخری حساب اولی ها رو رسیدیم
توی زنگ کلاس ما تعطیل بودیم (کلاس ما) ، و اولی ها هم یه کلاسشون ورزش داشتن ، توپشونو گرفتیم و رفتیم ، دعوا شد !! از 100 تا جشن اب بیشتر حال داد !
روز اخری حسابشون رو رسیدیم
با تفنگ ... خیلی حال داد ... !! گونی گونی کاج جمع می کردیم می زدیم به هم !!

ما هم همینکارو سوم راهنمایی روز آخر با اولامون کردیم. بیچاره ها داشتن گریه می کردن از دست مابه نقل از imanjo0n :ما امسال جشن دعوا داشتیم !روز اخری حساب اولی ها رو رسیدیم
توی زنگ کلاس ما تعطیل بودیم (کلاس ما) ، و اولی ها هم یه کلاسشون ورزش داشتن ، توپشونو گرفتیم و رفتیم ، دعوا شد !! از 100 تا جشن اب بیشتر حال داد !
روز اخری حسابشون رو رسیدیم
![]()

اره منم گرفته بودن میگفتن برای چی آب رو حروم کردید؟الان کشور ما کمبود آب داره و ار این چت و پرت هابه نقل از *وحــــــــید* :ما اول با پلاستیک آب میریختیم رو هم
اما ...
روز آخر مدرسه بعد امتحان یه ساعت بازی می کردیم ...فوتبال و والیبال و بسکتبال و شطرنج... میرفیم همه رو خیس آب میکردیم البته من تنها کسی بودم که خیس نشدم چون ده دوازده تا موبایل تو جیبم بود ...گوشی های خودم و بچه ها... بیشتر هم نگاه میکردم البته یه بعضیا رو سیخ میزدم!!
اصلا اب بازی رو من و یکی از بچه ها دفه اول شروع کردیم و همه رو خیس کردیم و به پایه های دیگه هم سرایت کرد...
اما مسئولین گنده مدرسمون دهنمونو سرویس میکردن...

ولی کسی نمیتونست منو خیس کنه!! 

به نقل از ریــحــانــه :ولی خدایی کسی جرات نداره رو معلماـُ اینا آب بریزه ... !

سازمان یافته داد نزنه