- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1391
- دانشگاه
- فردوسی مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : سمپادی های مشهد
بلی !
البته ! درسته زبانی یاد نگرفتم به شخصه از ایشون ! ولی به خاطر تدریس عربی(!) به گردن من حق دارن بازم !!
امتحان ترم اول دین و زندگی اومدن بالای سر بنده و من عین ... طبق معمول در ترجمه ی آیات در حال تاملی بی ثمر بودم !! که چون عربی شون خوب بود و دیدم خیلی به برگه ام علاقه مند شدن ! گفتم کمی راجب این معانی باهم گپ و گفت کنیم !! یادش بخیر !
در هر صورت ! خدا خیرشون بده ! نمره خوب میدادن بازم !
نه زیاد در جریان نیستم ! میدونم آقای قدسی کلا بازنشست شدن ! راجب بقیه دبیران هم نمیدونم دقیق !به نقل از Y@$h@R21173 :نیما تو خبر نداری از دبیراتون کیا رو شوت کردن که ما از دستشون راحت شیم؟
خیر !به نقل از Y@$h@R21173 :نیما شماره 2 : پگاه هم نداشت؟
چه زود تموم کردن (
بلی !
به احتمال زیاد بلی ! بسیار مرد نیکویی هستن !به نقل از کلــــــــــــــوز :برادران محترم دبیر شیمی سوم امسالتون اقای غلامی هستن ( به احتماله زیاد البته!)
تجلی چی داشت که قدرش رو بدونن ؟!؟! #-oبه نقل از امـیــــر :قدر تجلیو بدونین ! تو هاشمی نژاد که مثه آدم درس نمی ده ! بعد میاد میگه فرزانگان ال فرزانگان بل!
البته ! درسته زبانی یاد نگرفتم به شخصه از ایشون ! ولی به خاطر تدریس عربی(!) به گردن من حق دارن بازم !!
امتحان ترم اول دین و زندگی اومدن بالای سر بنده و من عین ... طبق معمول در ترجمه ی آیات در حال تاملی بی ثمر بودم !! که چون عربی شون خوب بود و دیدم خیلی به برگه ام علاقه مند شدن ! گفتم کمی راجب این معانی باهم گپ و گفت کنیم !! یادش بخیر !
در هر صورت ! خدا خیرشون بده ! نمره خوب میدادن بازم !