- مدیر
- #2,041
- نام مرکز سمپاد
- Frz
- شهر
- Sari
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- دواسازی
در کل سالبالایی خوب موهبته واقعا
چجوری نذارم خب؟ مثلا اگه پیش اومد خونواده من اومدن خوابگاه و بعد نگهبان و چمیدونم بچهها منو دیدن که حالت عادی اونجوریم و الان اینجوری، شر میشه یا نه؟ تو دبیرستان کسی اهمیت نمیدادخودت نذار که واست جریانی درست شه.
غالبا بچه ها درک میکنن این اتفاق ها رو، به نظرات مخالفم اهمیتی نده.
در کل هم که ترمای اول خیلی یسری تغییرای اساسی تو پوشش و قیافه رخ میده.
نه،مگه ورودیای هر ترم رو جدا مرتب نمیکنن تو اتاقا؟
معمولا چرا ولی به طور کلی قانون یکتایی در مورد همه خوابگاهها وجود نداره : ))مگه ورودیای هر ترم رو جدا مرتب نمیکنن تو اتاقا؟
آره منم حس کردمسنجش کند شده یا من توهم زدم؟
اومد ؟؟؟سنجش کند شده یا من توهم زدم؟
قسمت بد ماجرا اینجاست که هرچقدر سعی کنی کاری به کار بقیه نداشته باشی بقیه بیشتر میخوان کاری به کارت داشته باشناصن شوخی نداشتن. کاملا جدی میزدن له میکردن تمام تفکراتتو و جسدشم آتیش میزدن.
شر منظورت اینه که یهو اونجا به خانواده لو بدن؟چجوری نذارم خب؟ مثلا اگه پیش اومد خونواده من اومدن خوابگاه و بعد نگهبان و چمیدونم بچهها منو دیدن که حالت عادی اونجوریم و الان اینجوری، شر میشه یا نه؟ تو دبیرستان کسی اهمیت نمیداد
نظرات اگه در حد نظر بمونن مهم نیست واسم. همین الان دارم زندگی میکنم وسطشون
دقیقادر کل سالبالایی خوب موهبته واقعا
منظورم بیشتر رسیدن خبر و حرف به خونوادمهواقع بینانش: همیشه یه سری ادم پیدا میشن که حرف بزنن پشت سرت. خصوصا در مورد این مسئله
من چنتا دوست چادری داشتم که چادرشون رو کلا برداشتن، بعد ادمهای دیگه بودن که میگفتن فلانی رو دیدی چجوری یهو عوض شد... و خب من به شخصه دفاع میکردم و میگفتم خیلی خوبه که شجاعتشو داشته که در نهایت چیزی که میخواد باشه و بعد بعضیاشون تایید میکردن و میگفتن اره خوبه
ولی خب یه سریام همچنان این موضوع توی چشمشون بود...
حتی اخر فارغ التحصیلی هم ازین year book ها داشتیم ما و به بخش "ترینها" داشت که یکیش مثلا متحول شده ترین بود و خب بچههایی بودن که در اون بخش رنک ۱ و ۲ و ۳ بودن ( ینی ملت از ذهنشون پاک نشده بود) - حالا الزاما نه به عنوان چیز منفی ... ولی منظورم اینه که مورد توجه قرار میگیره این قضیه
کلیشس ولی واقعا سعی کن اهمیت ندی و هر جور راحتی باشی.... سخته قطعا ولی کم کم درست میشه
چنتا مسئله پیش میاددقیقا
کلا بگردید سال بالایی های درسخونتون رو پیدا کنید
با اونا هم اتاق شید
حتما با هم رشته ای تون یا رشته هایی که به هم نزدیکند هم اتاق شید
امکانش صفر نیست. ولی من ادم لو دهنده و خبرکش و اینا اطراف خودم ندیدم واقعا و یا داستان این مدلی نشنیدم از ملت. مگه اینکه یکی رو اذیت کرده باشن و دشمن اینا باشه باهاشون و بخواد تلافی کنهمنظورم بیشتر رسیدن خبر و حرف به خونوادمه
حرف پشت سرمو و اینا مهم نیست خیلی
بستگی داره، ما چون موقتا بخاطر کلاسای عملی میرفتیم هر کدوم تو اتاقایی که جای خالی داشت پخش شدیم.مگه ورودیای هر ترم رو جدا مرتب نمیکنن تو اتاقا؟
آره، ممکنه،منظورم بیشتر رسیدن خبر و حرف به خونوادمه
حرف پشت سرمو و اینا مهم نیست خیلی
من بیشتر منظورم حرف بچه ها بود. در اون حالت تجربه ای نداشتم ولی معمولا بچه ها چیزی نمیگن ولی مسئولای خوابگاه(بخصوص اگه باهاشون لج باشی) ممکنه طعنه ای چیزی جلوی خانواده بزنن،بازم نمیدونم خیلی به ادم ها بستگی دارهچجوری نذارم خب؟ مثلا اگه پیش اومد خونواده من اومدن خوابگاه و بعد نگهبان و چمیدونم بچهها منو دیدن که حالت عادی اونجوریم و الان اینجوری، شر میشه یا نه؟ تو دبیرستان کسی اهمیت نمیداد
نظرات اگه در حد نظر بمونن مهم نیست واسم. همین الان دارم زندگی میکنم وسطشون
مسئولای خوابگاه(بخصوص اگه باهاشون لج باشی) ممکنه طعنه ای چیزی جلوی خانواده بزنن،بازم نمیدونم خیلی به ادم ها بستگی داره
ترم یک رو یه جوری سر کنیدچنتا مسئله پیش میاد
سال بالایی خرخون رو چجوری پیدا کنیم؟
چجوری روش تاثیرگذار باشم که حداقل مارو دوست خودش بدونه؟
من نمیدونم رشتت چی قراره باشه و اینا ولی مثلا توی مهندسیا یه سری کلاسا سال بالاییها و پایینیها با همن ( بسته به این که اون درسو کی دارن بر میدارن) و اون فرصت خوبیه که مثه هر جور دیگه که توی کلاس دوست پیدا میکنی باهاشون دوست بشیچنتا مسئله پیش میاد
سال بالایی خرخون رو چجوری پیدا کنیم؟
چجوری روش تاثیرگذار باشم که حداقل مارو دوست خودش بدونه؟