Leo
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
"سلیقهای"؟ یعنی چی سلیقهای؟ چی باعث میشه مدل مو سلیقهای باشه ولی دستور زبان نباشه؟ من که فکر میکنم حداقل قواعدِ "ظاهریِ" نوشتن بیشتر "سلیقهای"ه تا "برمبنای یه سری اصولِ علمی"!میشه گفت مدل مو سلیقه ای هست تا حدودی ولی دستور زبان سلیقه ای نیست.
اولا یادمه استفاده از ک چ ب ن زیاد نبود، شاید یکی دو نفر؛ ولی الان داره هی بیشتر میشه. افراد میبینن و فکر میکنن وای چه چیز جالبی و اونها هم تصمیم به شیوه غلط تایپ کردن میگیرن. از اونجایی که واقعا شکل متن رو زشت میکنه فارغ از قرارداد زبان واقعا کار غلطیه استفاده از ک چ ب ن ی. سمپادیا به عنوان یه انجمن علمی وظیفه ش در قبال همچین چیزی چیه؟ چه فرقی باید با اینستاگرام کنه؟
قانون رو صرفا برای نظرخواهی مطرح کردم وگرنه قطعا اصلاح این داستان از طریق شیوه های غیر اجباری بهتر هست.
لغتِ "زشت"ی هم که استفاده کردی به نظرم خودش گویای مفهومِ سلیقهست.
اتفاقاً دلیلِ خوبیه. من میگم x یه کارِ بیآزاره که بعضیها دوست دارن انجامش بدن. اگه بیایم x رو ممنوع کنیم، در واقع کاری کردیم که هیچ لزومی نداره و فقط باعث میشه اون "بعضیها" اذیت بشن. در حالی که با ممنوع نبودنِ x، هم "بعضیها" راحتترن، هم من و تو میتونیم وقتی کارِ x رو انجام میدن بهشون نگاه نکنیم و ما هم راحت باشیم.اینکه باعث آزار یه عده میشه نمیتونه دلیل باشه.
در صورتی که قانع نشدن چه کاری میشه کرد؟
هیچ کار. اگه من قانع نشم که ماست سفیده، قرار نیست ملت بگیرن به زور شکنجهم بدن تا قانع شم.
آخرین ویرایش: