دستبند بعله.دستبند دوستی.مشکیه کاملا دق داد منو تا تموم شد.تا نصف بافتم دیدم اشتباهه.دوباره از اول با سوزن وا کردم n تا سوزن شوکندم .بالاخره تموم شد و ما بردیم مدرسه.مشکیه رو دوستان دو دره کردن. [-( البته اینو یه بار تو تاپیک دستبند دوستی گذاشته بودم جدید هم میذارم.قهر نکنید
پاسخ : DARK SHADOW-24592 قشنگه؟؟؟؟ اینو از تابستو شروع کردم ولی حسش نیست تموم کنم ( این و اون مشکیه خدا بیامرز رو برده بودم مدرسه.دوستم اینو دید و گفت: مائده جووون؟؟؟؟ -بله میشه بزاری اینو بدزدم؟؟؟ - :) :-L X-( (البته به ترتیب)
پاسخ : DARK SHADOW-24592 اینو یه دو ماهی هست شروع کردم.فقط همون روز اول بافتم دیگه نبافتم الان نخ کم آوردم باید از ته بهش گره بزنم
پاسخ : DARK SHADOW-24592 سلااام!اومدم یه گرد گیری کنم بعد برم عکس هم هنر هست دیگه؟؟نیست؟دیر گفتین من دیگه گذاشتم اینو امروز گرفتم.همون درخت کاج گوشه ی حیاط مدرسه هستن که من از ایشون کلی خاطره دارم #روز اردو #آخرین روز مدرسه #ناراحت
پاسخ : DARK SHADOW-24592 برای درست کردن این اول طرح رو که رو کاغذ بود روی طلق گذاشتیم و با کاتر برش دادین.بعد هم روی کادر مورد نظرمون گذاشتیم و توش رو با اسفنج رنگ کردیم. البته این کار اولم بود.خوب در نیومده ولی بازم دوستش میدارم ><
پاسخ : DARK SHADOW-24592 دوستان سلام.بعد از مدتی اومدم مثل گذشته یه گرد و خاکی بگیریم ^-^ البته یه کم خیلی دیر اومدم.شرمنده :-[
پاسخ : DARK SHADOW-24592 این هم مال مدرسه هست.کل صفحه رو با مداد های مختلف کی تیره باشن سیاه کزدیم بعد هم با پاک کن طرح کشیدیم
پاسخ : DARK SHADOW-24592 دیدین یه مدته یه طرحایی خیلی مد شذن.مخطوطا توی اینستا.بهش میگن mandala اینم از هموناس فقط با این فرق که بنده کشیدم :-[ با راپید هم کشیده میشه. #اولین-کار