AHMADREZA.RS
احمدرضا
- نام مرکز سمپاد
- صدرالمتألهین
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- دانشگاه
- شیراز
- رشته دانشگاه
- زبان و ادبیات فارسی
هر کس در مورد رشتههای علوم انسانی (به خصوص ادبیات و تاریخ) سوالی داشت، درخدمتم.
در رابطه با رشته روانشناسی چیزی میدونی؟ اینکه درامدش چجوره؟ و بازار کارش؟هر کس در مورد رشتههای علوم انسانی (به خصوص ادبیات و تاریخ) سوالی داشت، درخدمتم.
اینا از دوستم که الان ترم۶ تموم کرده پرسیدم بهم گفتببخشین کسی اینجا رشته روانشناسی رو خونده؟
من خیلی زیاد به این رشته علاقه دارم ولی خانوادم و اطرافیانم میگن هیچ تظمینی برا شغل نداری حتی با دانشگاهای خوب
واینکه متاسفانه تو ایران ما به هر چیزی جز این شغل بها داده میشع
وقتی میگی بریم پیش روانشناس طرف میگه مگه دیوونه ای اما بحث در تمام اروپا برای تربیت فرزند و نوع زندگی هر خانواده یک وکیل و یک روانشناس دارع و جزوه پردرامد ترین شغل هاس اما متاسفانه در ایران فرهنگ غلطمون این بی اهمیتی رو جا انداخته
حالا بطور کلی کسی اینجا روانشناس هست؟ و اینکه میگه چه فواید و ضرر هایی دارع این رشته؟ و اینکه بازار کارش
N میلیون نفر کامپیوتر خوندن و قبلشم چیزی بلد نبودن ولی تلاش کردن و یاد گرفتنمن اولش به رشته ی کامپیوتر علاقه داشتم و هنوز هم دارم
ولی اطرافیانم میگن رشته ی سختیه و ممکنه نتونی باهاش توی دانشگاه کنار بیای
به همین دلیل رفتم سراغ رشته های دیگه و درموردشون تحقیق کردم ولی هر چی بیشتر تحقیق کردم بیشتر از کامپیوتر خوشم اومد
حالا می ترسم که به خاطر علاقه ای که شاید کاذبه توی دانشگاه گیر کنم
البته چند وقته دارم الگوریتم می خونم برای برنامه نویسی که یاد بگیرم و شاید یه جاهایی سخته ولی واقعا ازش لذت می برم
نمی دونم کامپیوتر رو رها کنم یا نه؟
........................................................................
کسی هست مصاحبه ی تربیت معلم شرکت کرده باشه و در مورد سوالاتش اطلاعی داشته باشه؟
و اینکه من به شدت از لحاظ ارتباطات اجتماعی ضعیفم اگه یه موقع رتبم جوری بود که می تونستم دانشگاه بهتری توی یه شهر دیگه برم به نظرتون می ارزه برم؟ ممکنه بهم آسیب بزنه؟
با استادای رشته و دانشجوهای سال آخر رشته مستقیما صحبت کنید و تصوراتتون رو براشون بگید تا بگن درسته یا نهاصلا چجوری و از چه منبعی تحقیق کنیم که اطلاعاتمون نسبتا درست باشه؟ مثلا سایت فرادرس خوبه؟کافیه؟
در تکمیل نظر دوستمون با اینکه به نظرم دانشجو های سال اخر واقعا پخته شدن و ... به همون دلیل که دانشجو های سال اول میتونن گزینه ی مناسبی نباشن، اینا هم میتونن مناسب نباشن به تنهایی ( چون همون قدر که ترم اولیا ممکنه از روی جو یا احساس نظر بدن سال اخریا ممکنه بنا به دلایل دیگه نظرشون روی رشته bias شده باشه)با استادای رشته و دانشجوهای سال آخر رشته مستقیما صحبت کنید و تصوراتتون رو براشون بگید تا بگن درسته یا نه
سرچ هم زیاد کنید
به خودتون و علایقتون بیشتر توجه کنید و فک کنید چی در آینده ممکنه جذاب تر باشه براتون
(ی حالت پیش گویی عه انتخاب رشته چون کاملا ممکنه بعدا نظرتون عوض بشه یا شناختتتون کامل بشه ولی چاره ای نیس فقط میتونید تلاش کنید)
من اولش به رشته ی کامپیوتر علاقه داشتم و هنوز هم دارم
ولی اطرافیانم میگن رشته ی سختیه و ممکنه نتونی باهاش توی دانشگاه کنار بیای
به همین دلیل رفتم سراغ رشته های دیگه و درموردشون تحقیق کردم ولی هر چی بیشتر تحقیق کردم بیشتر از کامپیوتر خوشم اومد
حالا می ترسم که به خاطر علاقه ای که شاید کاذبه توی دانشگاه گیر کنم
البته چند وقته دارم الگوریتم می خونم برای برنامه نویسی که یاد بگیرم و شاید یه جاهایی سخته ولی واقعا ازش لذت می برم
نمی دونم کامپیوتر رو رها کنم یا نه؟
کسی هست مصاحبه ی تربیت معلم شرکت کرده باشه و در مورد سوالاتش اطلاعی داشته باشه؟
و اینکه من به شدت از لحاظ ارتباطات اجتماعی ضعیفم اگه یه موقع رتبم جوری بود که می تونستم دانشگاه بهتری توی یه شهر دیگه برم به نظرتون می ارزه برم؟ ممکنه بهم آسیب بزنه؟
برق و مکانیک بشدت وسیع هستن. کاراشون بشدت می تونه متفاوت باشه ولی شما حتی کار بین رشته ای هم داشته باشید صرفا دارید کد میزنید. و مهارت کار عملیتون تقریبا صفره.در تکمیل نظر دوستمون با اینکه به نظرم دانشجو های سال اخر واقعا پخته شدن و ... به همون دلیل که دانشجو های سال اول میتونن گزینه ی مناسبی نباشن، اینا هم میتونن مناسب نباشن به تنهایی ( چون همون قدر که ترم اولیا ممکنه از روی جو یا احساس نظر بدن سال اخریا ممکنه بنا به دلایل دیگه نظرشون روی رشته bias شده باشه)
کلا هر چه قدر بیشتر و از طیف های مختلف نظر سنجی بشه بهتره، اصلا به نظر ۲- ۳ نفر اکتفا نکنید ( ولی خب نمیشه سخت گرفت چون ممکنه حتی تا سال سوم دانشگاهتون هم هنوز متوجه نباشید واقعا چه رشته ای برای شما مناسب تر یا جذاب تره))
+ استادا هم خیلی از اوقات پرتن، به نظرم کم پیش میاد منبع خوبی باشن ولی خب نظرات متفاوته
کامپیوتر رشته ی نسبتا سنگینیه ولی اینطوریم نیس که نتونی باهاش کنار بیای و یه خوبی خاص که به نظرم داره اینه که فرصت های بین رشته ای و کلا رنج شغلی و تخصصیش خیلی زیاده
درسته تقریبا اکثر رشته های مهندسی رنج زیادی دارن ولی من بعید میدونم رشته های دیگه مثل برق و عمران و مکانیک تنوع کامپیوتر رو داشته باشن ( شک دارم)
+ ببین نظرات متفاوته ها ولی من احساس میکنم تو بهتره از یه جایی دیگه ارتباطات اجتماعیتو بهتر کنی چون باعث میشه از لحاظ های مختلف تا آخر عمرت به کمکت بیاد. توانایی اکتسابی ای هم هست چیز سخت و دست نیافتنی ای هم نیس.
سر همین حتی اگه ارتباطات اجتماعیت ضعیفه و میترسی بازم اگر تهران آوردی ددانشگاهی حتما بزن به نظرم میارزه .
خیلیا رو میشناسم ترم ۱ به شدت ضعیف بودن ولی الان خیلی اوکی ان و مشکلی تو اون خصوص ندارن اسیب خاصی هم ندیدن
به هر حال یه سری چالش و هوشمندی هایی میطلبه که خب ددر نهایت اوکیه.
اگه به متن من دقت میکردی من گفتم بعید میدونم و همچنین شک دارم ( که یعنی با توجه به دانش کمم دارم نظر میدم) که خب ممنونم منو مطلع کردی ولی خب چیزی که داری با قطعیت به عنوان کامپیوتر میگی که ...برق و مکانیک بشدت وسیع هستن. کاراشون بشدت می تونه متفاوت باشه ولی شما حتی کار بین رشته ای هم داشته باشید صرفا دارید کد میزنید. و مهارت کار عملیتون تقریبا صفره.
متاسفانه برداشت درست نداری.اگه به متن من دقت میکردی من گفتم بعید میدونم و همچنین شک دارم ( که یعنی با توجه به دانش کمم دارم نظر میدم) که خب ممنونم منو مطلع کردی ولی خب چیزی که داری با قطعیت به عنوان کامپیوتر میگی که ...
میگی مهارت کار عملیتون صفره نمیدونم کار عملی تو ذهنت چیه ولی کامپیوتریا هم میتونن برن رباتیک ( که بین رشته ای هر سه تاست)
میتونن برن سمت چیزای مدیریتی و IT که خب تقریبا کد نداره یا خیلی کمه
میتونن برن سمت سخت افزار که خب کد هم داره غیر کد هم داره
و مثلا حتی اگه به هنر علاقه داشته باشن میرن سمت طراحی ui و ux یا کارای فرانت اند که دانش غیر کدی زیادی میطلبه و اینکه حتی خودشون طراحی کنن
این جمله ی "صرفا دارید کد میزنید. و مهارت کار عملیتون تقریبا صفره." نشونه ی ترکیب خطرناک دانش کم و اعتماد به نفس زیاده ولی خب ایشالا که خیره.
مشکل از درک پایین امثال منو شماست:)))میگی مهارت کار عملیتون صفره نمیدونم کار عملی تو ذهنت چیه
ب لیستی ک نوشتی چنتا دیگه اضافه کنم ک کمتر ب کدنویسی مربوطن،میتونن .....
امیدوارم منظورت این نبوده باشه ک کامپیوتر صرفا علمه:))جنس کار و علم خیلی متفاوته
میتونی بگی «رشته من تنوع بالایی داره»تو رشته های دیگه تنوع کار بالا تره
خب چون تو نمیبینی معنیش این نیست بقیه هم نمیبیننولی چیز فیزیکی نیست و تهشم خیلی خوب از کار در نیومد. یه مهندس عمران نتیجه کارشو و ساخت ساختمان رو می بینه و یک دهم بودجه می خواد. این ندیدن و همش مفاهیم انتظاعی
اینکه میگن تضمینی برای شغل نداری منظورشون استخدام شدن در جایی مثل کلینیک مشاوره، بیمارستان یا غیره هست. و کاملا درسته و هرچقدر هم تاپ باشی ممکنه بدون داشتن آشنا و سابقه کاری کار پیدا نکنی. و این توی اکثر رشته ها درسته.ببخشین کسی اینجا رشته روانشناسی رو خونده؟
من خیلی زیاد به این رشته علاقه دارم ولی خانوادم و اطرافیانم میگن هیچ تظمینی برا شغل نداری حتی با دانشگاهای خوب
نمیدونم اسپم حساب میشه یا نه، ولی دلم میخواد یروزی یجایی تو فضایی ک لازم نباشه حتما قانع بشیم یا قانع کنیم و مخالفتمون گستاخی یا گه خوری نباشه:)) راجبش حرف بزنیمحداقل اونقدر که گفتین! حرف پرتی نبود که عاقبت کامپیوتر میره به سمت کد چون طبیعتا اون 40 درصد روز به روز بیشتر میشه
آره دقیقا گیت هاب داره روی کدزنی با هوش مصنوعی کار میکنه و فکر کنم یه چشم امداز بیست ساله داره. الان هم پلتفرم های کلاود کامپیوتینگ یک عالمه امکانات فراهم کردن که عملا کد زنی رو خیلی خیلی کم کرده.بنظرم با پیشفرض های الان نمیشه آینده رو دقیق پیشبینی کرد، نظر من اینه ک احتمالا دنیا ب سمت کد کمتر پیش میره:) تو همون فضایی ک گفتم ب شدت علاقهمندم نظرات بقیه هم بشنوم:))
نمیشه :)آیا می ارزه اگه یه رشته که دوست نداریم بریم یه دانشگاه خوب بعد تغییر رشته بدیم بریم اونی که علاقه داریم؟