- شروع کننده موضوع
h.f
جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
- نام مرکز سمپاد
- F1 TEH
- شهر
- چه فرقی میکنه کجای دنیام
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شهید بهشتی
چن روز پیش توی کلاس ما یه بحثی پیش اومد که بچه ها داشتن صحبت میکردن راجب عمرهای طولانی و ... و خب خیلی از بچه ها اتفاق نظر داشتن سر اینکه ما مثلن 18 سال زندگی کردیم که چی ؟ 18ســـــــــــــــال بسّه دیگه ... اونایی که کلی عمر میکنن چیکار میکنن مثلن ؟!
یا یه دفه دیگه که بحث شد نظرا اینطوری بود که اگه قراره بمیریم دوباره یه زندگی ای مثه این زندگی شروع شه کلن نمیریم بهتره
مطمئنم که شما هم از این نظرات و حرفها تو دور و اطرافتون زیاد میشنوین یا حتی ممکنه خودتون به مزخرف بودن این زندگی اعتقاد داشته باشین ! به نظرتون چرا دیدگاه اکثریت ما انقدر نسبت به زندگیمون منفی شده ؟
من چندتا دلیل خودم به نظرم اومد :
اول اینکه : خیلی از ما داریم کاری رو انجام میدیم یا حتی رشته ای رو بعنوان رشته ی درسی (یا کاری ) ـمون انتخاب کردیم که هیچ علاقه ای توش نداریم !
دوم : آهنگهایی که اکثریت گوش میدن و خب اینا یه دیدگاه و تفکری نسبت به زندگی میدن .
سوم : روابط اشتباهی که باعث ناامیدی از زندگی میشن .
و ...
یا یه دفه دیگه که بحث شد نظرا اینطوری بود که اگه قراره بمیریم دوباره یه زندگی ای مثه این زندگی شروع شه کلن نمیریم بهتره
مطمئنم که شما هم از این نظرات و حرفها تو دور و اطرافتون زیاد میشنوین یا حتی ممکنه خودتون به مزخرف بودن این زندگی اعتقاد داشته باشین ! به نظرتون چرا دیدگاه اکثریت ما انقدر نسبت به زندگیمون منفی شده ؟
من چندتا دلیل خودم به نظرم اومد :
اول اینکه : خیلی از ما داریم کاری رو انجام میدیم یا حتی رشته ای رو بعنوان رشته ی درسی (یا کاری ) ـمون انتخاب کردیم که هیچ علاقه ای توش نداریم !
دوم : آهنگهایی که اکثریت گوش میدن و خب اینا یه دیدگاه و تفکری نسبت به زندگی میدن .
سوم : روابط اشتباهی که باعث ناامیدی از زندگی میشن .
و ...