به نقل از SalehM :سلام سارا.![]()
چه افشاگری هایی میکنن ملت!به نقل از مَـهـدی :حیف یادم رفت شات بگیرم![]()
× ویرایش : یه درصد گفتم شاید پسوردت همون پَس ِ ویپیان شریفت باشه و بود
![]()
فوش آزاد![]()
علی جهان مثال نقض دانشگاه شریف محسوب میشه خوبگفتن که شاخ کلاس با نمودار شده 18 این یعنی کسی تو کلاس مِن جمله آقای جهانگیری 20 نشده!
نه من واقعاً داشتم پیدا میکردم. از چند ده هزار تا لینک، هرس کردم تا رسیدم به سی-چهل تا. اون سی-چهل تا رو داشتم چک میکردم که جوابا اومد.به نقل از SaranaZ :سلام صالح)))))))
تو رو نمیگم که تو فاز الکی دادی من مطمئن بودم الکی میگی.
به نقل از ali jahangiri :نه : |
بابا مگه دانشگاه دبستانه آدم نوزده و خورده بگیره . عه . نگو این حرفو . نگو
به نقل از پـــوریـــــا . ک :علی جهان گل ، نگا ، مرد و مردونه ، بیا بگو معدلت چنده خدایی ؟و بعد خدایی روزی چقدر میخونی ؟ نع خدایی ! نگا ، تو که میدونی برام مهمه ، بیا بگو ، خعب ؟
![]()
![]()
من آخرین 20 که گرفتم پرورشی بود تو اول دبیرستان ، اونم امتحان نداشت ، سر کلاس ساکت بودم ، 20 داد !![]()
علی جهان مثال نقض دانشگاه شریف محسوب میشه خوب![]()
به نقل از SalehM :نمرهس گرفتی علیجهان؟ مگه موزه که بیست شدی؟ :/
به نقل از Milad.R :آقا من خیلی با شما آشنایی ندارم، ولی با این اوصاف خیلی آدم کثیفی هستی ...![]()
![]()
حالم از شریف بهم خورد!![]()
به نقل از مَـهـدی :ناموسا ؟)
چند میدی از صفحه ریز نمراتت تو edu شات نگیرم بذارم اینجا ؟![]()
اتفاقا شیمی رو همون شب خوندم خداییبه نقل از Farz :همین گونه انسانی شب قبل میدترم شیمی عمومی یک، آنچنان لابه و تضرع کرد ک این هیبریداسیون چیه و فولان و این ها و بنده آنچنان دلم سوخت و سه ساعت توضیح دادم تا بفهمه، آخر سر بنده 32 شدم، ایشون 46.5(از 50)
چوپان دروغگو رو کاملا درک میکنم ^_^به نقل از Farz :من الان رسیدم نمیدونم چی ب چیه ولی میدونم علیجهان داره باز دروغ میگه بهتون![]()
هرچی گفت باور نکنین![]()
![]()
چند میگیری که بذاری؟!به نقل از مَـهـدی :ناموسا ؟)
چند میدی از صفحه ریز نمراتت تو edu شات نگیرم بذارم اینجا ؟![]()