• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
همون آزمون اول فصل یک دهم اینجوری بالا زدم:((:))
نمیدونم منظورت دقیقا چیه ولی خب کار خاصی نمیکنم
درس ها تموم شدن و واسه همین برای هر فصل صرفا کتابو میخونم حفظیاتشو خلاصه نویسی میکنم بعدش فقط تست و تست و تست
یعنی برخلاف حرف فرهمندنیا که تست زیست یکبارمصرفه من چند بار میزنمشون و خب هی نکته ها مرور میشه
منبع هم همون دوپینگ و پینوکیو و اینن کتابای جمع بندی دیجی مازه فقط
یکی دو فصل هم مثل تولید مثل و ایمنی که ضعف داشتم cpr دیدم و فکر کنم همین...؟
و اینکه نمیدونم موثره یا نه ولی من خود اون کتاب تستی که زدم رو میام دوباره ده تا ده تا مشخص میکنم و به صورت آزمون میدمشون
هم بلدم و اعتماد بنفسم بالا میره هم سرعتم اوکی میشه و... بعد میرم آزمونایی که قبلا نزدم
:"
دست گلت درد نکنه❤️
فقط اینکه شکلا رو چجوری میخونی با نکته یا سعی میکنی تصورشون کنی؟

دست گلت درد نکنه❤️
فقط اینکه شکلا رو چجوری میخونی با نکته یا سعی میکنی تصورشون کنی؟
فکر کنم تصور
هربار نکته ای میخونم یه نگاه به شکل دوباره یه نکته یه نگاه به شکل و...

بچه ها ببخشید اینجا میگم
میگم بنظرتون یازدهمیا امکان شرکت در کنکور رو دارن؟ یعنی بنظرتون میتونن امسال کنکور شرکت کنن؟
حرفش بود ولی منطقی نیست برام چون سوابق ۱۲ ام رو ندارن
میترسم اگه هم سوابق رو الکی بزنم فردا اینا بیان بگن مثلا ۲ سال محروم میشم🤦🏻‍♀️

آخرین ویرایش:
بچه ها ببخشید اینجا میگم
میگم بنظرتون ۱۱ امیا امکان شرکت در کنکور رو دارن؟ یعنی بنظرتون میتونن امسال کنکور شرکت کنن؟
من کلاس یازدهم که بودم کنکور دادم. با نتیجه ی اون کنکور نمیتونی بری انتخاب رشته کنی ولی یه سنسی بهت میده از جو روز کنکور
به طور کلی بهت پیشنهاد نمیکنم این کار رو بکنی شخصا به من اعتماد به نفس کاذب داد و باعث شد سال ۱۲ام درس نخونم

من کلاس یازدهم که بودم کنکور دادم. با نتیجه ی اون کنکور نمیتونی بری انتخاب رشته کنی ولی یه سنسی بهت میده از جو روز کنکور
به طور کلی بهت پیشنهاد نمیکنم این کار رو بکنی شخصا به من اعتماد به نفس کاذب داد و باعث شد سال ۱۲ام درس نخونم
یعنی تراز و رتبه نمیده؟

یعنی تراز و رتبه نمیده؟
چرا میده
البته اینم بگم که من ۹۹ که یازدهم بودم چنین کاری کردم و از اون موقع خیلی چیز ها تغییر کرده و نمیدونم الان چه خبره واقعا ؟
ولی اره بهت رتبه و تراز و اینا میده

بچه ها ببخشید اینجا میگم
میگم بنظرتون یازدهمیا امکان شرکت در کنکور رو دارن؟ یعنی بنظرتون میتونن امسال کنکور شرکت کنن؟
بهتره که ندی مخصوصا الان که یازدهم هم نهاییش تو کنکور مؤثره چندتا از بچه های ما پارسال ثبت نام کردن و کارنامه یاززدهمشون رو نمی‌آورد سایت براشون و کلی اذیت شدن اخرم مشاورمون نذاشت برن سر جلسه گفت معلوم نیست چی میشه و حقیقتا به ریسکش نمی ارزه

آیا در کنکور های این سال ها که گفتین شرایط اینطوری بود ؟
آیا نهایی 12 11 کنکور پشت سر هم بود ؟
و اینکه این حرف خودشون تو سایت سنجش بود که فرجه 20 تا 30 روز میدن :
شما میخوای نهایی ۱۲ بدی دیگه؛ حالا ۱۱ باشه نباشه فرقی برای شما نداره

من کنکور ۴۰۲ میدونم که نهایی حدودا ۲۴ ۲۵ ام تموم شد و ۱۴ تیر کنکور دادن

زمان ما نهایی ۳۱ ام تموم شد و ما بخاطر اینکه انتخابات ممکن ۲ مرحله ای بشه(که شد نهایتا و حوزه ازمون نداشتیم) ۲۱ تیر کنکور دادیم

کنکوری های ۴۰۴ هم طبق برنامه قرار بود ۲۳ خرداد نهایی هاشون تموم بشه که شد و هفته اول تیر کنکور بدن که جنگ شد با فکر کنم ۲۰ روز تاخیر کنکور دادن که نتیجشم این شد ۱ ابان اومدن دانشگاه

شما میخوای نهایی ۱۲ بدی دیگه؛ حالا ۱۱ باشه نباشه فرقی برای شما نداره

من کنکور ۴۰۲ میدونم که نهایی حدودا ۲۴ ۲۵ ام تموم شد و ۱۴ تیر کنکور دادن

زمان ما نهایی ۳۱ ام تموم شد و ما بخاطر اینکه انتخابات ممکن ۲ مرحله ای بشه(که شد نهایتا و حوزه ازمون نداشتیم) ۲۱ تیر کنکور دادیم

کنکوری های ۴۰۴ هم طبق برنامه قرار بود ۲۳ خرداد نهایی هاشون تموم بشه که شد و هفته اول تیر کنکور بدن که جنگ شد با فکر کنم ۲۰ روز تاخیر کنکور دادن که نتیجشم این شد ۱ ابان اومدن دانشگاه
ترمیم آقاجان
مایی که میخوایم ترمیم بدیم فقط لطف کنن جمعه هارو امتحان نذارن...

به نظرم خیلی تجربه خوبیه حتما تجربه کن
به هیچ وجه
با اوضاع و شرایط کنکور الان اصلا جالب نیست
ما اکثریت کلاس به پیشنهاد یه معلم ثبت نام کردیم و کارنامه نهایی رو بهمون نمیداد و میگفت از طریق سابقه تحصیلی ببین
هنوزم من یکم ترس اینو دارم کارت ورود به جلسه بهم نده:((
در کل به استرسش نمی ارزه

به هیچ وجه
ما اکثریت کلاس به پیشنهاد یه معلم ثبت نام کردیم و کارنامه نهایی رو بهمون نمیداد و میگفت از طریق سابقه تحصیلی ببین
در کل به استرسش نمی ارزه
ببین من اصلا ایناشو کار ندارم ترازشم مفت نیارزه اصلا تجربه یک کنکور واقعی چیزیه که توی کنکور های آزمایشی و قلم چی و گاج و چمیدونم اینا بدست نمیاد
اگه یک سال جلوتر تجربشو داشته باشین خیلی کمک می‌کنه
برای خودم اینجوری بودم که اگه یه بار محیط واقعی کنکور رو تجربه کرده بودم شاید خیلی چیزارو می‌تونستم کنترل کنم
مثلا تغزیه ای که بتونم ۶ ساعت دوام بیارم ( زمان ما کنکور عمومی و اختصاصی داشت ) الان خیلی کمتره زمانش فک کنم ولی خب اینا همشون مهمه و تا تجربه دقیق نباشه به نظرم شبیه سازیش اصلا به اندازه اون کاربرد نداره

آخرین ویرایش:
به هیچ وجه
در کل به استرسش نمی ارزه
ببین انتخاب رشته کردن شمارو از کنکور مجدد دادن محروم میکنه نه صرفا کنکور دادن

هیچجوره محروم نمیشید الان؛ چون شرط محروم شدن اینه شما یه کد روزانه قبول شی (تومهندسی)

که شما نشدید؛ انگار پشت موندید.

من در مورد کنکور یازدهم با مشاورم صحبت کردم گفت که اصلا بهش فکر نکن
باز شما تصمیمتون محترمه

شرکت در کنکور در سال یازدهم ممکنه چند حالت در شما ایجاد کنه؛ یا انقدر می‌ترسید از فضای کنکور و استرسی می‌شید که نمی‌تونید خوب درس بخونید. یا انقدر ساده می‌گیرید که اعتماد به نفستون میره بالا و بازم درس نمی‌خونید. (ممکنه هم عادی بگذره و بره و تجربه خوبی ایجاد کنه اینا یه سری احتمالاته)
به هرحال در کنارش یه مزایایی هم داره که برای ما همون حالت دو کنکور داشتن این مزایا رو ایجاد می‌کرد که شما نداریدش. مثلا من خودم با توجه به تجربه کنکور اولم، کنکور دومم رو با وجود عقب افتادنش و اوضاع سختی که در اثر جنگ پیش اومده بود خیلی خیلی بهتر دادم که بخاطر تجربه بود. اما باید در نظر بگیرید که کنکور یازدهم از خیلی لحاظ‌ها نمی‌تونه همچین تجربه‌ای به شما بده چون شما در حالت آماده برای کنکور سر جلسه نمیرین. ذهنتون اصلا آماده‌ی کنکور نیست. هیچی براتون جدی نیست. در حد همینکه یه سری مدیریت شرایط آزمون یاد بگیرید کمک می‌کنه و آشنایی با حال و هوای جلسه که بازم به طور کامل نیست چون نتیجه هنوز برای شما مهم نیست اونطور که در کنکور اصلی هست. و چیزای مهم‌تری مثل مدیریت زمان دفترچه و ترتیب درس‌ها و اینا که اساس کنکورتونه در نهایت باید تو آزمون آزمایشیا تمرین بشه.
کلا سخت نگیرید اگه به نظرتون دردسر ایجاد میشه برای سوابق و اعتراض و... رهاش کنید و روی درس خوندنتون تمرکز کنید.

Back
بالا