~Twilight Lushato ~Twilight wrote on Lushato's profile. دیروز در 21:28 میشه سرت خلوت باشه و تو تاپیکت پست جدید بزاری؟ *-*
zeynabgol reza__sh zeynabgol wrote on reza__sh's profile. دیروز در 21:07 اینکه یه پسر پروفایل دختر بذاره جعل هویته @Becoming من شکایت دارم
negiinn پرنیان.ک negiinn wrote on پرنیان.ک's profile. دیروز در 11:34 یه چیزی بهم ثابت شده که اغلب وقتام درسته اونم اینکه ادمای سفید و بور و چشم رنگی هرچقد ارایش کمتر داشته باشن زیباتر بنظر میان ولی ولی ولی شما با ارایش هم خیلییی زیبایی و این رنگ رژ واقعا بهت میاد
یه چیزی بهم ثابت شده که اغلب وقتام درسته اونم اینکه ادمای سفید و بور و چشم رنگی هرچقد ارایش کمتر داشته باشن زیباتر بنظر میان ولی ولی ولی شما با ارایش هم خیلییی زیبایی و این رنگ رژ واقعا بهت میاد
Nimbus dinsiora Nimbus wrote on dinsiora's profile. روز شنبه ساعت 21:49 گاسیپ حال میده ولی، ربطی به سن نداره
Smohamdrza صوراسرافیل Smohamdrza wrote on صوراسرافیل's profile. روز شنبه ساعت 19:00 دیگه از این مهوع تر نبود؟سلام فرمانده؟ای لعنت بر پدر "فرمانده" کلیک کنید تا باز شود... فرمانده در اون سرود منظور امام زمانه...
دیگه از این مهوع تر نبود؟سلام فرمانده؟ای لعنت بر پدر "فرمانده" کلیک کنید تا باز شود... فرمانده در اون سرود منظور امام زمانه...
dinsiora صوراسرافیل dinsiora wrote on صوراسرافیل's profile. روز شنبه ساعت 18:38 داوش حالا به امام زمان فحش نده((:
mostafa84 Lushato mostafa84 wrote on Lushato's profile. روز شنبه ساعت 10:22 یه پیام دارم برا اونی ک میذاره شارژ گوشیش خالی شه بعد بزنه شارژ
nils first amir nils wrote on first amir's profile. روز شنبه ساعت 00:41 من دیگه نمیتونم تحمل کنم دارم از حسادت میترکم ((((:
حدیثو mostafa84 حدیثو wrote on mostafa84's profile. روز جمعه ساعت 19:00 چون دوست نداری من تبریک نمیگم. .-.
حدیثو first amir حدیثو wrote on first amir's profile. روز جمعه ساعت 18:58 با بچههای کوچولو نمیری میتینگ؟
_saba_ Fateme azr _saba_ wrote on Fateme azr's profile. روز جمعه ساعت 17:42 رنگ موروووو صورت زیبارووووو باز دارم جذابیت میبینم ((((((:
strawberry mostafa84 strawberry wrote on mostafa84's profile. روز جمعه ساعت 12:32 تولدت مبارک باشه^_^