m_s578 Wafer m_s578 wrote on Wafer's profile. دیروز در 13:34 خودکشی که خیلی راحته... یه تیغ بنداز زیر گلوت ، اون شاهرگه ببره دیگه تمومه
A M I N zahraImani A M I N wrote on zahraImani's profile. دیروز در 07:46 سلام. با کسی این جا نسبت فامیلی داری؟ فامیلیت آشناست!
Krypton پرنیان.ک Krypton wrote on پرنیان.ک's profile. روز شنبه ساعت 17:05 فکر کنم این حسیه که همهی معلما به دانشآموزاشون دارن (((((:
A M I N Leo A M I N wrote on Leo's profile. روز جمعه ساعت 16:24 اون شیرینی ژلهایا که روش گردو داره ^_______^
mastermind81 Leo mastermind81 wrote on Leo's profile. روز جمعه ساعت 15:17 با هر چیزی؟؟؟ مطمئنی؟؟؟ آقا کی اکانتش رو برداشته؟؟؟
Gourmet Leo Gourmet wrote on Leo's profile. روز پنجشنبه ساعت 21:53 كردو همه جا خوبه جز كيك! اونجا اصلا نمى تونم تحملش كنم!
Asal-2004 Leo Asal-2004 wrote on Leo's profile. روز پنجشنبه ساعت 20:23 پیرو جدیدترین پستت چندتا کلمه بطور مضحکی وضعیت حال مارو بیان میکنن
A M I N armaghannn A M I N wrote on armaghannn's profile. روز چهارشنبه ساعت 12:44 من جای تو بودم یه اینستای سس ماستی می زدم از این جمله ها می گفتم هزار هزار مخاطب می گرفتم با پول تبلیغش می رفتم عشق و حال((: استعداد خوبی تو این جمله ها داری جدی! یه کم درست کردن فیلمم یاد بگیری دیگه تمومه((:
من جای تو بودم یه اینستای سس ماستی می زدم از این جمله ها می گفتم هزار هزار مخاطب می گرفتم با پول تبلیغش می رفتم عشق و حال((: استعداد خوبی تو این جمله ها داری جدی! یه کم درست کردن فیلمم یاد بگیری دیگه تمومه((:
armaghannn روز چهارشنبه ساعت 08:35 شاید باورت نشه ولی با تک تک اون حرفای اون روز و اون ساعت خرد شدم عزیز دلم!
armaghannn zahraImani armaghannn wrote on zahraImani's profile. روز سه شنبه ساعت 12:52 خوش اومدی عزیزم
ffff armaghannn ffff wrote on armaghannn's profile. روز سه شنبه ساعت 10:13 وااییییییییی ارمغغغانننننننن....روو استادت کراش زدم بدجور...چقد کیوتع آخه.......
armin_att clever child armin_att wrote on clever child's profile. 2021/1/18 "پس از سال ها" ، خوش برگشتید