چشم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadlove
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چشم

شیرینی فشار خون رو میبره بالا؟

به نقل از خاكستـــــــري :
شیرینی فشار خون رو میبره بالا؟
بله میبره
منم صب ها اینجوری میشم قبل صبونه خوردن :-? ینی تار میبینه و برا چن ثانیه کاملا سیاه :-"
بخاطر فشار خونمه که پایین میشه

به نقل از نازنیــــــــــن :
حالا باید 6 ماه صبر کرد تا عمل کنن؟آخه شنیده بودم اون 6 ماه برای زیر 18 ساله هاس :-? من که بزرگ شدم دیگه ;;)
ینی میخام تا 20 شهریور عمل کنه برم :))
ربطى به سن نداره :D بايد يك مدتي نمره چشم ثابت باشه تا بشه عمل كرد چون قطر مردمك با تغيير نمره چشم تغيير ميكنه اونوقت عملش سخت ميشه فك كنم :-? اون مدت هم كه بايد نمره چشم ثابت باشه پزشك تعيين ميكنه معمولاً

عینکی ها بخونید:
این چند تمرینی که اینجا نوشتم برای بچه های عینکیِ که بعد از مطالعه عینک رو در میارن تا چشم ها استراحت کنن، مفیده!
(جسارت نباشه که گفتم بچه های عینکی،من خودمم عینکی ام)
1_حرکت حفره ای چشم:کف دست تون رو بر روی گونه ها قرار دهید به طوری که نوک انگشتان در دو ظرف پیشانی قرار بگیرند.دست خود را حرکت دهید تا عضلات پوست و ناحیه پیشانی و گونه های شما به حرکت در آیند،این تمرین را تا 2دقیقه انجام بدید.
2_حرکت رقص چشم ها: این نرمش میتواند حرکات عضله حلقوی چشم ها را قوی تر و تقویت کند. برای این کار کافیست سرخود را بالا نگه داشته و رو به جلو باشی و سپس چشم ها از بیرون به مرکز و از مرکز به بیرون متمرکز کنید این کار را برای پنج بار انجام دهید،حالا در حالتی که چشم ها بسته است به پایین و بینی خود تمرکز کنید.
3_حرکت فشردن چشم:این حرکت می تواند به تمام ناحیه چشم و اطراف آن حالت دهد و تمرکز اصلی آن نیز روی پلک ها و گودی زیر چشم است. بر روی هر کدام از پلک های بسته خود نوک انگشتان را قرار دهید این حرکت می تواند به تمرکز شما هم کمک کن و حالا سعی کنید چشم های خود را محکم بفشارید و تا 5 بشمارید و سپس خیلی سریع چشم های خود را باز کنید و دوباره تا 5 بشمارید و نگاه خود را سریعا بین چپ و راست جابه جا کنید. این حرکت را 4 بار انجام دهید.

یه چیز خنده دار بپرسم؟ چرا گاهی یکی از چشمام از اونیکی کوچیک تره؟ بقیه هم بهم گفتن!

یه چیز خنده دار بپرسم؟ چرا گاهی یکی از چشمام از اونیکی کوچیک تره؟ بقیه هم بهم گفتن!
یکی از دلیلاش میتونه این باشه که گاهی مژه های یک چشم از اون یکی پر تر و سیاه تره. به خاطر همین یکیش کوچیکتر دیده میشه.

خب تو نزدیک بینی مادرزادی کره چشم بزرگ تر از حالت عادیه تصویر جلوی شبکیه تشکیل میشه
منم چشام این مدلیه که یکیشون رو وقتی لمس میکنی متوجه بزرگتر بودنش میشی از اپتومتریست که سوال کردم گفتن بخاطر نزدیک بینیته

خنده دار نیست منم هست همیشه روی یه ورمون میخوابیم
جدا؟ تا حالا نمیدونستم اینو!

ممکنه به دلیل نزدیک بینی مادرزادی هم باشه
والا من چشام از لحاظ بینایی اوکیه نزدیک بین نیستم

یکی از دلیلاش میتونه این باشه که گاهی مژه های یک چشم از اون یکی پر تر و سیاه تره. به خاطر همین یکیش کوچیکتر دیده میشه.
ببین پلک پایین یکی از چشمام از اونیکی چشمم بیشتر میاد بالا. چجوری بگم. ببین هست چشماتو ریز میکنی؟ دو تا پلک بالا و پایین چشمتو میاری سمت هم؟ اینجوری میشه گاهی. با اینکه اصلا با اختیار خودم اینکارو نمیکنم!!

بچه ها کسی تهران لازک کرده ؟

Back
بالا