• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

هولدن

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
892
امتیاز
12,631
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
بعد از دستور پرینت count+=1 بزارم؟ اندیساش همچنان مثل همه
دوتا چیز چشم منو گرفته ،
۱:متود .index از صفر شروع می‌کنه ، ولی خروجی تو باید از یک شروع بشه ، پس همه ایندکس هارو قبل پرینت کردن باید به اضافه یک بکنی
۲:تو خط هفتم کل پاراگراف رو تبدیل ب یه لیست از جمله ها میکنی ، بعد تو تک تک اون جملات دنبال کلمه شاخص میگردی، تو جمله اول همه چی خوب کار می‌کنه ، ولی وقتی ب جمله دوم میرسیم ،خروجی متود .index دوباره از صفر شروع می‌کنه به شمردن و این باعث میشه خروجیت تو جمله های دوم ب بعد اشتباه بشه
یه راهش اینه هربار ک کلمه شاخص رو پیدا کردی +۱ + تعداد کلمات جملات قبلی کنی
ولی نظر من اینه کلا از ایندکس استفاده نکنی ، تو آخرین for یه متغیر count بزار و هربار یکی بهش اضافه کنم ، اونوقت ایندکس هرکدوم از کلماتت برابر با متغیر count میشه
 

[email protected]

⁦(⊙_◎)⁩
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
854
امتیاز
19,902
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

[email protected]

⁦(⊙_◎)⁩
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
854
امتیاز
19,902
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
فقط یه چیزی:-" شرط اینکه اگر هیچی نبود None چاپ شه باید کجا بزارم؟
میشه قبل از for تو خط ۱۲ یه متغیر بولیین با مقدار اولیه فالس تعریف کنی بعد تو if خط ۱۵ مقدار اون متغیر رو true کنی
اونوقت اگه هیچی نبود اون متغیر برابر فالس میمونه و اگه بود ، true میشه
آخر سر یه if بزار ک اگه اون متغیر فالس بود -> پرینت کن none
 

sara.slm

کاربر جدید
ارسال‌ها
1
امتیاز
4
نام مرکز سمپاد
فرزانگان (1)
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2003
سلام
برای مرحله نیمه نهایی برنامه نویسی پایا یک برنامه نویس c++ ( خیلی هم وارد نباشه مشکلی نیست سوالات سخت نیستن ) میخوایم . لطفا راهنماییم کنید
 

ArianAM

کاربر جدید
ارسال‌ها
3
امتیاز
1
نام مرکز سمپاد
میرزا کوچک خوان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1403
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

پیشنهاد می کنم برو اول pascal یاد بگیر چون خیلی سادس بعد c و بعد هم بهترین زبان برنامه نویسی C#!
این همه کتاب تو خیابون ریخته یکیشو بخر
پایتون که راحت تره
ولی با پایتون کار کنی تنبل میشی مثل من
چون خیلی اسونه و دیگه برای زبان های مثل c# php js تنبل بازی در میاری اول برو با c# کار کن هم خیلی کاربردیه هم اسون تر از c و c++ هست
_____
من خودم از کتاب هیچی یاد نگرفتم برو یوتیوب چنل freecodecamp یا برو سایت toplearn اول c# شرو کن بعد که راه افتادی برو زبان های دیگه اگه برای طراحی وب می خوای به این ترتیب پیش برو
1-c#
2-html
3-css
4-js
5-asp یا php
asp در واقع همون کد نویسی c# برای وب هست یکم تحقیق کن می فهمی ولی php کلا یه زبان جداست
 

Lushato

ریــحـــان
ارسال‌ها
1,127
امتیاز
10,813
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۶
شهر
‌تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
یه سیستم مقایسه ای سال تولد و سن میخوام کارکنم...بعد کد محاسبه سن رو دارم ، فقط میخوام بعدش مقایسه کنه...چیکارش کنم؟ .-. پایتون هم هست...
 

ArianAM

کاربر جدید
ارسال‌ها
3
امتیاز
1
نام مرکز سمپاد
میرزا کوچک خوان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1403
یه سیستم مقایسه ای سال تولد و سن میخوام کارکنم...بعد کد محاسبه سن رو دارم ، فقط میخوام بعدش مقایسه کنه...چیکارش کنم؟ .-. پایتون هم هست...
اگه یکم واضح تر توضیح بدی شاید بتونم بنویسمش
 

Lushato

ریــحـــان
ارسال‌ها
1,127
امتیاز
10,813
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۶
شهر
‌تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
اگه یکم واضح تر توضیح بدی شاید بتونم بنویسمش
ببین میخوام اول دوبار از طرف تاریخ دقیق تولد بگیره و سنش رو محاسبه کنه و نمایش بده ،، این به کنار
بعد از این میخوام بیاد این دوتا سن رو مقایسه کنه و بگه کدوم فرد بزرگتره
 

hesam.kh

حرکات خاموش , نتایج بلند
ارسال‌ها
93
امتیاز
2,227
نام مرکز سمپاد
علامه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
علم و (:
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
ببین میخوام اول دوبار از طرف تاریخ دقیق تولد بگیره و سنش رو محاسبه کنه و نمایش بده ،، این به کنار
بعد از این میخوام بیاد این دوتا سن رو مقایسه کنه و بگه کدوم فرد بزرگتره
سلام عرض شد این کد و الان نوشتم یه نگاه بنداز حتما کمکت میکنه !
لینک دانلود((:
 

ArianAM

کاربر جدید
ارسال‌ها
3
امتیاز
1
نام مرکز سمپاد
میرزا کوچک خوان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1403
بالا