• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

armin_att

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
512
امتیاز
12,118
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1398
رشته دانشگاه
تقریبا برق
برای شروع یادگیری ماشین لرنینگ ، حتما باید قبلش مقدمات تئوری هوش مصنوعی و جبر خطی رو بلد باشیم؟
 

Roham.Phys

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
16
امتیاز
87
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1402
اگه اینگلیسیتون خوبه وقتتون رو برای کورس های ایرانی نزارید
کورس های انگلیسی خیلی بهتر و مرتب تره و صفر تا صد رو براتون واضح توضیح میده و حتی جزوه هم داره
واسه معرفی کورس انگلیسی هم میتونید با تورنت کورس های برنامه نویسی یودمی https://www.udemy.com
دانلود کنید
 

هولدن

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
888
امتیاز
12,317
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
سلام وقتی میخوام اطلاعات یک وب سایتو بخونم فارسیو پشتیبانی نمیکنه تو وی اس کد چه جوری باید utf-8 کنم بدون اینکه بریزمش تو فایل:-" ؟
ارورش اینه
charmap' codec can't encode characters in position 9-13
 

victor:/

vIctor is loser:/
ارسال‌ها
75
امتیاز
418
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 8
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1402
فکر نمیکردم انقدر برنامه نویس زیاد باشه :|با پایتون شروع کن زبان بسیار ساده ای هست بعد ی ماه میتونی بری هک و امنیت رو یاد بگیری براحتی باهاشdos &ddosبزنی :Dخلاصه خوب یاد بگیری خیلیارو زخمی میکنی:|:RedHeart
 

Asdfghjk

...
ارسال‌ها
226
امتیاز
557
نام مرکز سمپاد
...
شهر
...
سال فارغ التحصیلی
1391
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار
سلام وقتی میخوام اطلاعات یک وب سایتو بخونم فارسیو پشتیبانی نمیکنه تو وی اس کد چه جوری باید utf-8 کنم بدون اینکه بریزمش تو فایل:-" ؟
ارورش اینه
charmap' codec can't encode characters in position 9-13
اگه از BeautifulSoup استفاده میکنی یه متد encode داره میتونی استفاده کنی
 

Sara221

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
5
امتیاز
13
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1395
سلام!:)
می‌خوام برنامه نویسی یاد بگیرم اما تمام چیزی که ازش می‌دونم همون کلاس برنامه نویسی راهنمایی هست که هیچی هم ازش یادم نمیاد.در این حد که الگوریتم نویسی و فلوچارت و دستورات هم یادم نیست.سیوالم اینه از کدوم کتاب یا سایت برای شروع از صفر شروع کنم و کدوم زبان رو برای شروع پیشنهاد میدید؟
 

Soßhan

ˈālēən
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
1,053
امتیاز
9,122
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
ساوه
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
برق
رشته دانشگاه
امیرکبیر
سلام!:)
می‌خوام برنامه نویسی یاد بگیرم اما تمام چیزی که ازش می‌دونم همون کلاس برنامه نویسی راهنمایی هست که هیچی هم ازش یادم نمیاد.در این حد که الگوریتم نویسی و فلوچارت و دستورات هم یادم نیست.سیوالم اینه از کدوم کتاب یا سایت برای شروع از صفر شروع کنم و کدوم زبان رو برای شروع پیشنهاد میدید؟
سلام :‌)
پست های قبلی همین تاپیکو بخونید.مثلا این :

جادی یه سری فیلم داره تو یوتوب فکرکنم درک برنامه نویسیه اون میتونه شروع خوبی باشه
اگر از پایتون خوشت اومد محمد اردوخانی تو تاپلرن کامل ترین دوره پایتونو به صورت رایگان گذاشته
برای طراحی سایتم
دوره های فرانت اند یا بک اند علی علایی تو یوتوب ببین
.....
کلا آموزش پولی نخر منابع رایگان خوب زیادن
دوره جادی مقدماتیش رایگانه
پیشرفتشم که مال مکتب خونس گفته مشکلی ندارم پیدا کردید استفاده کنید
 

nils

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
451
امتیاز
8,973
نام مرکز سمپاد
‌‌فرزانگان
شهر
‌مشهد
سال فارغ التحصیلی
95
این خطای Array Index Out Of Bounds Exception رو از کجا بفهمیم واسه کدوم حلقه و کدوم آرایه مونه؟ حدسی؟:-"
 

موازی

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
483
امتیاز
10,023
نام مرکز سمپاد
سمپاد شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
RWTH
رشته دانشگاه
مهندسی برق
این خطای Array Index Out Of Bounds Exception رو از کجا بفهمیم واسه کدوم حلقه و کدوم آرایه مونه؟ حدسی؟:-"
معمولا ide میگه اررور مربوط به چه خطی هست.
میتونی جاهای مختلف کدت پرینت بذاری ببینی کجا گیر می‌کنه
 
  • لایک
امتیازات: nils

nils

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
451
امتیاز
8,973
نام مرکز سمپاد
‌‌فرزانگان
شهر
‌مشهد
سال فارغ التحصیلی
95
معمولا ide میگه اررور مربوط به چه خطی هست.
میتونی جاهای مختلف کدت پرینت بذاری ببینی کجا گیر می‌کنه
نه نمیدونم این چرا نمیگه
خیلی ممنون ، حتما امتحان میکنم
 

[email protected]

⁦(⊙_◎)⁩
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
852
امتیاز
19,808
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
  • لایک
امتیازات: nils

....!...

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
765
امتیاز
2,969
نام مرکز سمپاد
........
شهر
.........
سال فارغ التحصیلی
0000
جاوا کار هستید؟
راستی حتما بخشی از آرایه رو مورد استفاده قرار دادید که وجود نداره مثلا یه آرایه 3 تا اندیس داره و شما چهارمین اندیس رو خواستید.برای همین اون ارور رو داده.
 
  • لایک
امتیازات: nils

[email protected]

⁦(⊙_◎)⁩
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
852
امتیاز
19,808
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
جاوا کار هستید؟
راستی حتما بخشی از آرایه رو مورد استفاده قرار دادید که وجود نداره مثلا یه آرایه 3 تا اندیس داره و شما چهارمین اندیس رو خواستید.برای همین اون ارور رو داده.
این خب واضحه
مشکل اینه معلوم نیست ارور از کدون خط یا آرایه است
لاگ نشون نمیده اصن؟ من باهاش کار نکردم
من اگه بودم دونه دونه حلقه هامو کامنت میکردم ببینم رو کدوم ارور میده
ولی اگه بتونی از خود ide لاگ بگیری خب خیلی بهتره
 

....!...

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
765
امتیاز
2,969
نام مرکز سمپاد
........
شهر
.........
سال فارغ التحصیلی
0000
این خب واضحه
مشکل اینه معلوم نیست ارور از کدون خط یا آرایه است

لاگ نشون نمیده اصن؟ من باهاش کار نکردم
من اگه بودم دونه دونه حلقه هامو کامنت میکردم ببینم رو کدوم ارور میده
ولی اگه بتونی از خود ide لاگ بگیری خب خیلی بهتره
لاگ میده من خودم ازش قدیما استفاده میکردم...
 
  • لایک
امتیازات: nils

nils

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
451
امتیاز
8,973
نام مرکز سمپاد
‌‌فرزانگان
شهر
‌مشهد
سال فارغ التحصیلی
95
این خب واضحه
مشکل اینه معلوم نیست ارور از کدون خط یا آرایه است

لاگ نشون نمیده اصن؟ من باهاش کار نکردم
من اگه بودم دونه دونه حلقه هامو کامنت میکردم ببینم رو کدوم ارور میده
ولی اگه بتونی از خود ide لاگ بگیری خب خیلی بهتره
چرا پیدا کردم میدونی vs code و اینا قشنگ پررنگ بود آدم میفهمید این یه کوچولو اون گوشه نوشته بود یواش 31 ((((((:
ولی مررسی بچه ها کمک کردین حل شد:RedHeart
 

هولدن

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
888
امتیاز
12,317
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96

[email protected]

⁦(⊙_◎)⁩
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
852
امتیاز
19,808
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
چه جوری اندیسو کنارش چاپ کنم؟مشکلی که داره اندیسارو درست نشون نمیده چراباسایت یکی نیست؟:-?
http://s16.picofile.com/file/8411496968/shakhes.pnghttp://s16.picofile.com/file/8411497026/s.png
دوتا چیز چشم منو گرفته ،
۱:متود .index از صفر شروع می‌کنه ، ولی خروجی تو باید از یک شروع بشه ، پس همه ایندکس هارو قبل پرینت کردن باید به اضافه یک بکنی
۲:تو خط هفتم کل پاراگراف رو تبدیل ب یه لیست از جمله ها میکنی ، بعد تو تک تک اون جملات دنبال کلمه شاخص میگردی، تو جمله اول همه چی خوب کار می‌کنه ، ولی وقتی ب جمله دوم میرسیم ،خروجی متود .index دوباره از صفر شروع می‌کنه به شمردن و این باعث میشه خروجیت تو جمله های دوم ب بعد اشتباه بشه
یه راهش اینه هربار ک کلمه شاخص رو پیدا کردی +۱ + تعداد کلمات جملات قبلی کنی
ولی نظر من اینه کلا از ایندکس استفاده نکنی ، تو آخرین for یه متغیر count بزار و هربار یکی بهش اضافه کنم ، اونوقت ایندکس هرکدوم از کلماتت برابر با متغیر count میشه
 
بالا