uranuscelona
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرز2
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک-طراحی کاربردی
من گفتم قراره زندگی لوکس و ... داشته باشم؟؟؟ میخوام وقتی کار میکنم وقتی تلاش میکنم نتیجشو ببینم نه اینکه جلو چشمم یه احمق کودن با پارتی واسم شاخ شه! حالا شما که همه رو اینجا داری بمون!به نظرت اونور قراره همه اینا رو بهت بدن؟
همین زندگی که میگی قراره اونور به راحتی به دست بیاری؟ تا حالا تجربه زندگی اونور رو داشتی؟
خیلی سریع و خلاصه بگم. اگه می خوای بری برو. ولی اینم در نظر بگیر که اونور مخصوصا توی کشور های اروپایی اگه برای تحصیل بری باید توی خونه های دانشجویی با هم خونه زندگی کنی چون هزینه اجاره خونه خیلی بالاست.
هزینه کار های خدماتی توی اکثر کشور ها وحشتناک بالاست. ماشین و خونه رو معمولا اجاره می کنن چون هزینه نگه داری و مالیاتشون سرسام آوره. البته که اگه سختی ها رو تحمل بکشی احتمال داره که زندگی خوبی به دست بیاری.
البته باز بسته به کشور و شهری که توش زندگی میکنی داره و امکان داره بعضی ازین مسائل جا به جا بشه و یه سری مسائل دیگه به وجود بیاد. اینا رو کلی گفتم.
تجربه من از زندگی توی بعضی کشور ها میگه که اولا قرار نیست هیچ جای دنیا زندگی همیشه خوش و خرم بمونه و هیچ جای دنیا بهشت نیست. دوما همه جا سختی های خودشو داره. منم قبلا فکر می کردم اون کشور ها قراره استعدادت رو ببینن و کشفت کنن. بعد دیدم نه اونجا هم قراره آدم بدبختی بکشه و سطح توقعاتش رو بیاره پایین تا شاید بتونه موفق بشه. البته انکار نمی کنم که از بعضی لحاظ شاید اونجا بهتر باشه و شاید تو بری دیگه نخوای برگردی.
احساس امنیت، آزادی، رفاه از نیازهای ضروری و اولیه انسان هست که ظاهرا یه عده به نداشتنش عادت کردن دیگه!