میگ میگ
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
فرض میکنیم ما یک حکومت خوب به دست آوردیم، قبول داری حکومت خوش قلبی که خودجوش دل برای مردم بسوزونه نداریم و یه جورایی حفظ شرایط خوب هم به اندازهی از بین بردن شرایط بد و به دست آوردن شرایط خوب مهمه؟ به نظر شما با این وضعیتی که شاهدش هستیم مردم ما توانایی حفظ شرایط خوب و دارن اگه به وجود بیاد؟ اینو چیکار کنیم؟ فکر میکنم صرفا اعتراض کردن و بر فرض از بین بردن حکومت فایده ای نداره@Orelia @ardalaan
یه موضوع مهمی که هردو شما مطرح کردید بحث تلفات بود.خواستم عرض کنم که اتفاقا برعکس،انقلابی که ما ازش صحبت می کنیم تلفاتی بسیار بسیار کم داره.چطور؟
ببینید در وقایعی مثل ابان،اعتراضات پراکندست و به حد کافی شلوغ نیست.من خودم نظاره گر بودم که به طور مثال در خیابانی مثل خیابان خسرو که یکی از اعتراضات اونجا انجام شده بود تعداد ما به حد کافی نبود.نتیجه اینکه سرکوبگر جرئت سرکوب پیدا می کرد.
اما وقتی تعداد مردم بسیار زیاد باشه تلفات هم خیلی پایین میاد.چون سرکوبگر جرئتش برای سرکوب رو از دست میده.با یه دودوتا چهارتای منطقی میشه فهمید در برابر موجی از مردم که کاملا حاضرن تیکه پارت بکنن بخوای مقاومت کنی هرچیزی هم دستت باشه احمقانست.
اینایی هم که میبینید هارت و پورت می کنن که بله جانم فدای رهبر و (من برای حفظ نظام جونمم میدم) و اینا زمانی که جنبش به شکل میلیونی ایجاد بشه و بفهمن که اوضاع خطریه هیچ غلطی نمی کنن.تمام این سپاه و بسیج و اینها وقتی ببینن موج جنبش مردم ایجاد شده و اعتراضات پراکنده و ضعیف نیست یا میرن تو سوراخ موششون قایم میشن یا اگه نتونن خودشون به نظام پشت پا میزنن بلکه اپوزیسیون نمایی کنن و ازین موج جون سالم بدر ببرن.تمام این جک و جونورا در چنین موقعیتی حاضرن میلیونها دلار بدن بلکه فقط یه سوراخ موش امن پیدا کنن.
مثالش هم انقلاب های رنگی در اروپای شرقیه.رژیم ها همه مثل اینجا بودن،موافقین به این صورت داشتن،ازین نهاد های حامی رژیم هم زیاد.منتها وقتی جمعیت میلیونی به خیابانها ریخت(و حتی کمتر از اون،در چکسلواکی پانصدهزار نفر) و به مراکزشون حمله کرد،سقوط کردن.اونهم با کشته هایی به مراتب کمتر از چیزی که فکرشو کنید.کشته های اکثر این انقلاب ها به صد نفر هم نمیرسه.انقلاب لزوما انقلاب های رمانتیستی مثل انقلاب فرانسه نیست.