صوراسرافیل
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلى
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
من اصلا وارد اون تاپيك نشدم.ببينيد مگه به چند درصد افراد بورسيه كامل ميدن؟ در رابطه با اطلاعات كافى هم خب بله اگر كسى داشته باشه ميتونه بفهمه قادر هست يا نه اما همچنان ريسك بزرگيه چون هرچقدر هم ثروتنند باشيم بايستى پول زيادى صرف كنيم و ممكنه در نهايت موفق هم نباشيم.اون قضیه کلی خرج میکنن و تهش هم هیچی به هیچی رو هم که کلا از خودت درآوردی. کسی که اطلاعات کافی داره و تکلیفش با خودش مشخصه دلیلی نداره چنین وضعیتی براش پیش بیاد.
پیش از این توی تاپیک برای مهاجرت رشته ریاضی چقدر باید خوب باشی؟ همینها رو جواب دادم که شما وقعی ننهادی برادر گورمت @Gourmet
اين كار كار خوبيه اما با چندتا صد دلارى نهايتا بتونيم چند نفرو كمك كنيم؟حداقل من بر اين باورم كه اين تو فعاليت كردن فايدش اينه كه براى عمومه نه عده اى محدود.شما تا زمانی که در ایران هستی، عقیمی. تو کار زندگی خودت موندی. اگه کسی پشتیبانی مالیت نکنه، قرار نیست بتونی به غیر از پول، دغدغه دیگهای داشته باشی. قرار نیست به شما اجازه رشد و تأثیرگذاری داده بشه. حضور فیزیکی من در ایران قرار نیست فایدهای برای ایران داشته باشه. همه که نمیتونن مهاجرت کنن. اون عدهای که از ایران میرن باعث نمیشه آدم برای تظاهرات کم بیاد. اگر ملتی به ذهنیت انقلاب برسه، آدم به اندازه کافی برای این کار داره، چه مهاجرهاش باشن چه نباشن. شما وقتی در ایرانی، چیزی به جز یه جفت پا برای شرکت در تظاهرات برای ارائه نداری. اما در عوض اگه خارج از ایران زندگی کنی(مثلا آمریکا که بیشتر میرن)، یه دونه اسکناس صد دلاری که بخش خیلی کوچکی از درآمد ماهانه تو رو تشکیل میده، میتونه یه خونواده ایرانی رو از قشر فقیر وارد قشر متوسط کنه. دو تا اسکناس صد دلاری، دو تا خانواده. هم تو میتونی دغدغهای غیر از معیشتت رو دنبال کنی، هم دو تا خانواده دیگه.
ضمن اينكه اين قضيه كه گفتيد باز برميگرده به انتظار از ديگران.شما انتظار داريد بقيه مردم داخل اينكارو بكنن اما شما نكنيد.خب اگه همه بخوايم اينطور فكر كنيم و منتظر بقيه باشيم كه هيچكس جلو نميره.بايد از خود شروع كرد.