• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,167
امتیاز
1,955
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

کامپایلر پاسکال که نداریم ،، ولی احتمالا مشکل از اون کدای خاص هست .
ببین خودت Input و Output رو مقایسه کن ، یعنی ببین واقعا برنامت داره برعکس عددو چاپ می کنه ، ایا ؟ :-"
اگه خواستی می تونم کد برنامه رو با C بزنم ، بعد فیلد کد برنامه رو ، برنامه من رو بفرستی و ببینی مشکل از اون فیلد هست یا نه .
 

daneshvar.amrollahi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
327
امتیاز
129
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی۲/دبیرستان حلی۱۰/دبیرستان علامه طباطبایی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
مدال المپیاد
کامپیوتر
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

به نقل از Dant3 :
کامپایلر پاسکال که نداریم ،، ولی احتمالا مشکل از اون کدای خاص هست .
ببین خودت Input و Output رو مقایسه کن ، یعنی ببین واقعا برنامت داره برعکس عددو چاپ می کنه ، ایا ؟ :-"
اگه خواستی می تونم کد برنامه رو با C بزنم ، بعد فیلد کد برنامه رو ، برنامه من رو بفرستی و ببینی مشکل از اون فیلد هست یا نه .
یه کم دیگه روش کار میکنم. اگه درست نشد شاید از راه شما استفاده می کنم.
در هر حال ممنون!
 

daneshvar.amrollahi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
327
امتیاز
129
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی۲/دبیرستان حلی۱۰/دبیرستان علامه طباطبایی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
مدال المپیاد
کامپیوتر
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

به نقل از Dant3 :
کامپایلر پاسکال که نداریم ،، ولی احتمالا مشکل از اون کدای خاص هست .
ببین خودت Input و Output رو مقایسه کن ، یعنی ببین واقعا برنامت داره برعکس عددو چاپ می کنه ، ایا ؟ :-"
اگه خواستی می تونم کد برنامه رو با C بزنم ، بعد فیلد کد برنامه رو ، برنامه من رو بفرستی و ببینی مشکل از اون فیلد هست یا نه .

کد سی پلاس پلاس اش رو خودم نوشتم اما چون تازه شروع به کار با این زبان کردم، هنوز توانایی کامل مثل پاسکال رو ندارم. میتونید روی کد من کد های مربوط به فایل ها رو اضافه کنید؟ قراره یه فایل به اسم اینپوت با فرمت تکست بخونه و خروجی ها رو توی یک فایل به اسم اوتپوت با همون فرمت تکست چاپ کنه. کار برنامه اینه که اعداد فایل ورودی(تعداد زیاد عددد) بگیره برعکسشو توی فایل خروجی چاپ کنه(هر عدد توی یک خط)
فقط موقعی که داشتید روی کد من کد اضافه می کردید، حواستون باشه که دیگه باید cout رو بردارید چون اصلاً نباید توی صفحه داس چاپ کنید. getch آخرش هم باید برداشته شه.خلاصه همون طوری که فکر می کنید بهترینه انجامش بدید! :)

لینک برنامه:
http://daneshvar-amrollahi.persiangig.com/BAYAN.CPP​

برای مسابقات برنامه نویسی بیان می خوام. اونایی که شرکت کردن فکر کنم بتونن کمک کنن
ممنون از همگی!
 

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,167
امتیاز
1,955
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

این کُد
کد:
#include<iostream>
#include<fstream>
using namespace std;
ifstream fin ("Input.txt");
ofstream fout ("Output.txt");
void F(long int x)
{
	long int m;
	int c=0,i;
	m=x;

	while (m>0)
	{
		m = m/10;
		c++;
	}
	for (i=0;i<c;i++)
	{
		fout<<x%10;
		x = x/10;
	}
}
int main()
{
	int T;
	fin>>T;
	int a;
	for(int j=0;j<T;j++)
	{
		fin>>a;
		F(a);
		fout<<endl;
	}
	return 0;
}

خُب ، اون کد تو رو تابع کردم به اسم F
اون دستورات خاصی در ++C رو هم از اینجا می تونی یادبگیری .

روند کار این کد : اول T رو میگیره ! T تعداد عد هایی هست که قراره دریافت کنیم !
حالا حلقه ای داریم که دقیقا T بار اجرا میشه ، تو هر مرحله از اجرا شدنش ، میاد یه عدد میگیره و میده به تابع F !
تابع F هم برعکس اونو تو فایل خروجی چاپ می کنه .
 

mehrad :|

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
193
امتیاز
698
نام مرکز سمپاد
حلی ۲ / سلام ایران‌زمین / انرژی
شهر
تِران
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

بهترین کار برا اینکه از فایل استفاده کنی استفاده از define هستش :D
شما این دستور رو میزنی
کد:
ifstream fin ("input.txt");
ofstream fout ("output.txt");

زیر هم اینو میزنی
کد:
#define cin fin
#define cout fout

این میاد از cin و cout به عنوان fin و fout استفاده میکنه
البته برای کار با فایل من خودم از دوستورات C استفاده میکنم :D
کد:
freopen ("input.txt", "r", stdin);
freopen ("output.txt", "w", stdout);

کافیه اون دستور رو تو main بزنی

define هم خارخ از main باید استفاده کنی

کد:
ifstream cin ("input.txt");
ofstream cout ("output.txt");
یه کلک خوشگل که دوسش دارم :D
 

daneshvar.amrollahi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
327
امتیاز
129
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی۲/دبیرستان حلی۱۰/دبیرستان علامه طباطبایی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
مدال المپیاد
کامپیوتر
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

ممنون. امتحان می کنم ببینم چی میشه :D
 

mehrad :|

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
193
امتیاز
698
نام مرکز سمپاد
حلی ۲ / سلام ایران‌زمین / انرژی
شهر
تِران
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

به نقل از Daneshvar :
ممنون. امتحان می کنم ببینم چی میشه :D
ابله باید اون .h هارو برداری از ته برنامت و اون conio.h رو هم پاکش کنی :D
اینم باید اضافه کنی
کد:
#include <fstream>
 

daneshvar.amrollahi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
327
امتیاز
129
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی۲/دبیرستان حلی۱۰/دبیرستان علامه طباطبایی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
مدال المپیاد
کامپیوتر
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

تو توربو ++C با .h مشکلی نداشت. ولی تو Dev باید برمی داشتم. درست شد ممنون
 

ayda tak

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
200
امتیاز
1,341
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا-کشتی سازی
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

کم مسابقه ای هست که زبان pythonرو داشته باشه.
ولی توی مسابقه برنامه نویسی بیان داره.خیلی از زبان هاروداره.خواستم بدونم کسی هست که توش شرکت کرده باشه؟
ممنون میشم اگه مسابقاتی رو معرفی کنین که توش python داشته باشه. :)
 

whitecap

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
19
امتیاز
10
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

به نقل از ×Parado :
خیلی ممنون.......ولی........
اینا که مال دانش جو هاست!
ما رو راه نمیدن!بدن هم ........... :D :D
برای دانش آموزا چیزی نیست؟ :-? :-?

(این کتاب چگونه مسئله حل کنیم خیلی جالبه! :D)

مسابقات برنامه نویسی بیان برای دانش آموزان هم هست اگر اشتباه نکنم . می تونید به سایتش سر بزنید و اطلاعات کسب کنید .
 

erfan_ashorian

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
396
امتیاز
1,236
نام مرکز سمپاد
2
شهر
تهران
دانشگاه
_ان شا الله قوزاباد
رشته دانشگاه
_علوم کامپیوتر(البته در این
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

codeforces :|
 

sh.kh1377

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
731
امتیاز
2,443
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
نقره ی زیست دوره هجده و طلای دوره نوزده
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

مسابقات برنامه نویسی مدرسه شرکت میکردیم ! ولی اون هدف والا معافی از امتحان ترم 2 بود که هر دو سال گرفتیم :D ( البته سال دوم 1 سوال رو باید حل میکردیم )
 

alizabihi

کاربر جدید
ارسال‌ها
4
امتیاز
6
نام مرکز سمپاد
شهید اژه‌ای
شهر
اصفهان
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

یه مسابقه برنامه‌نویسی هم 14 اسفند دانشگاه تهران گذاشته توی جشنواره هوافضا: http://aero2014.ir
 

@[email protected]

фотрос
ارسال‌ها
688
امتیاز
916
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2 - دبیرستان حلی10
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
Shahed Uni
رشته دانشگاه
Computer Science
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

مسابقه ی بیان
دانشگاه تهران
المپیاد مهارتی فنی حرفه ای ( طراحی وب )
 

daneshvar.amrollahi

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
327
امتیاز
129
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی۲/دبیرستان حلی۱۰/دبیرستان علامه طباطبایی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
مدال المپیاد
کامپیوتر
پاسخ : در چه مسابقات برنامه نویسی شرکت می کنید؟

پارسال حلی نت همین روزا ثبت نامش شروع شد. امسال حلی نت نداریم؟ بچه های دبیرستان علامه حلی 1 خبری ندارند؟ چون فکر می کنم این دبیرستان برگزار میکنه. ممنون میشم یه سوالی بکنند که کی برگزار میشه و ثبت نامش کی هستش و ...
 
بالا