- ارسالها
- 352
- امتیاز
- 7,796
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سراب
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پلوتن!
1. در ابتدا کنسرو تنماهی رو به روش پست بالا به مدت ۲۰ دقیقه میجوشونیم.
2. پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا طلایی بشه (نمک و زردچوبه فراموش نشه).
3. سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم. (نمک و زردچوبه هم اصافه کنین).
4. پیاز طلایی شده، سیبزمینیها و تن ماهی رو باهم مخلوط میکنیم و این دفعه با ادویههای متنوعتر و بسته به سلیقه، دوباره تفتشون میدیم. میتونین رب هم اضافه کنین، من دوست ندارم!
*اضافه کردن سیر هم توصیه میشه!
**تو این مرحله میتونین هویجهای خلالی که قبلا سرخ شدن رو هم، به مخلوط اضافه کنین.
*** یه مقدار از پیازی که تفت دادین رو نگه دارین برا تزئین !
5. در ادامه برنج رو شسته و همراه با اب و نمک و زردچوبه و کره میذاریم رو گاز.
6. وقتی برنج آبش رو کشید و آماده دم کردنه، آبکشش میکنیم.
7.ته قابلمه رو چرب میکنیم با توجه به علاقه و سلیقه یا نون لواش میذاریم، یا سیبزمینی ورقهای!
8.در انتها میایم برنج آبکش شده و مخلوطی که بالاتر با تنماهی و سایر دوستان تهیه کردیم رو لابهلا میریزیم تو قابلمه، با شعله کم میذاریم تا دم بکشن.
9. و اماا بخش خوشمزه کار! تفت دادن زرشک همراه با یه کوچولو شکر، روغن مایع و کره!
10. بعد از اینکه برنج دم کشید، پلوتون رو با پیاز سرخشده و زرشک تزئین میکنیییم!
(به گفته خودش اختراع یکی از دوستان هست )
1. در ابتدا کنسرو تنماهی رو به روش پست بالا به مدت ۲۰ دقیقه میجوشونیم.
2. پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا طلایی بشه (نمک و زردچوبه فراموش نشه).
3. سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم. (نمک و زردچوبه هم اصافه کنین).
4. پیاز طلایی شده، سیبزمینیها و تن ماهی رو باهم مخلوط میکنیم و این دفعه با ادویههای متنوعتر و بسته به سلیقه، دوباره تفتشون میدیم. میتونین رب هم اضافه کنین، من دوست ندارم!
*اضافه کردن سیر هم توصیه میشه!
**تو این مرحله میتونین هویجهای خلالی که قبلا سرخ شدن رو هم، به مخلوط اضافه کنین.
*** یه مقدار از پیازی که تفت دادین رو نگه دارین برا تزئین !
5. در ادامه برنج رو شسته و همراه با اب و نمک و زردچوبه و کره میذاریم رو گاز.
6. وقتی برنج آبش رو کشید و آماده دم کردنه، آبکشش میکنیم.
7.ته قابلمه رو چرب میکنیم با توجه به علاقه و سلیقه یا نون لواش میذاریم، یا سیبزمینی ورقهای!
8.در انتها میایم برنج آبکش شده و مخلوطی که بالاتر با تنماهی و سایر دوستان تهیه کردیم رو لابهلا میریزیم تو قابلمه، با شعله کم میذاریم تا دم بکشن.
9. و اماا بخش خوشمزه کار! تفت دادن زرشک همراه با یه کوچولو شکر، روغن مایع و کره!
10. بعد از اینکه برنج دم کشید، پلوتون رو با پیاز سرخشده و زرشک تزئین میکنیییم!
(به گفته خودش اختراع یکی از دوستان هست )