• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

خواص عسل برای قلب

  • شروع کننده موضوع
  • #1

roya26

کاربر جدید
ارسال‌ها
1
امتیاز
3
نام مرکز سمپاد
تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
در سال‌های اخیر بیماری‌های قلبی-عروقی، علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان به شمار می‌روند. در کشورهای پیشرفته، هزینه‌های تحمیلی بر بیماران و دولت در این بیماری، از هر بیماری دیگری بیشتر است.
عواملی مانند سیگار کشیدن، کلسترول خون افزایش یافته، چاقی و دیابت، می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش دهند که همگی ناشی از عادات تغذیه‌ای نامناسب می‌باشند. بنابراین می‌توان با اصلاح عادات تغذیه‌ای نادرست و تغییر رفتارهای غذایی روزمره، از بسیاری از بیماری‌های قلبی-عروقی جلوگیری کرده و یا به درمان آن‌ها کمک کنیم.
مصرف عسل طبیعی به عنوان یک ماده مغذی سالم، ارزشمند و جایگزین قندهای ساده که در طول روز آن‌ها را مصرف می‌کنیم، انتخاب بسیار مناسبی جهت بهبود سلامت قلب است. در این مقاله به بیان چگونگی تاثیر عسل بر سلامت قلب می‌پردازیم.



فواید عسل برای قلب

1- بهبود آریتمی‌های قلبی:
به ریتم غیر طبیعی قلب، آریتمی گفته می‌شود. تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد که عسل با داشتن خواصی نظیر فعالیت آنتی اکسیدانی، مهار تولید رادیکال‌های آزاد و داشتن منابع توليد انرژي از جمله گلوکز در خود، سبب کاهش آریتمی‌های قلبی و عوارض دیگر که در نتیجه آن به وجود می‌آید، می‌شود.

2- کاهش فشار خون: مصرف عسل از طریق تاثیر بر فاکتورهایی مانند نیتریک اکساید و افزایش سطح آن، سبب کاهش فشار خون می‌گردد.

3- کاهش سطح کلسترول بد (LDL): بررسی‌های انجام شده توسط محققین نشان می‌دهند که خوردن عسل می‌تواند سبب کاهش التهاب و سطح کلسترول بد (LDL) گردد.

4- افزایش سطح کلسترول خوب (HDL): پایین آمدن سطح HDL، از پیش آگهی‌های مهم بیماری‌های قلبی-عروقی مانند سکته قلبی می‌باشد. مصرف عسل سبب افزایش سطح HDL خون می‌گردد.

5- کاهش سطح تری گلیسرید خون: جایگزینی عسل با قندهای ساده و تصفیه شده نظیر شکر، سبب کاهش سطح تری گلیسرید خون می‌شود.

6- غنی از مواد معدنی: مقادیر منیزیم و سدیم موجود در عسل، با افزایش قدرت عملکردی قلب سلامت قلب را ارتقا می‌دهند.

نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید، این است که برای این که بتوانید از فواید عسل برای قلب بهره‌مند شوید، باید مطمئن شوید که عسلتان طبیعی و خام است. عسل خام عسلی است که حرارت ندیده باشد. خام بودن عسل مهم است زیرا حرارت باعث می‌شود که عسل تمام یا بخشی از خواص خود را از دست بدهد.
تنها راه تشخیص عسل طبیعی از تقلبی، آزمایش عسل در آزمایشگاه است که در این آزمایش با اندازه گیری فاکتورهای مهم عسل مانند ساکاروز یا پرولین، طبیعی و خام بودن آن مشخص می‌شود. بنابراین برای اطمینان از طبیعی و خام بودن عسل، آن را از جایی تهیه کنید که از قبل عسل‌هایش را آزمایش کرده و آن‌ها را با برگه آزمایش ارائه می‌دهد.

منبع: درکام
 
بالا