Sólő.n
منگمشـدهام، هرچهبگـردی، خبرینیسـت..!!↻
- نام مرکز سمپاد
- Farzanegan
- شهر
- Karaj
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
پروسه ای بسیار مرخرف، طاقت فرسا و آزار دهندهمیشه راجب ورود به پروسه ی کنکور بگی مثلا وقتی وارد دبیرستان میشی باید چیکار کنی دهم یازدهم و دوازدهم کی مشاور بگیری و کی آزمون ک شرکت کنی و اینا

نه شوخی کردم، ولی بزرگوار بهتر بود از یه دانشجو بپرسی چون من یازدهمم:)
اگه هم بخوام صرفا تجربه این دو سال خودمو بت بگم
وقتی وارد دبیرستان شدی حتما حتما از همون دهم درسا رو به ترتیب تو سال خودشون بخون، نه که مثلا یهو ۱۰ ساعت روزانه کنکوری بخونی، نه، برنامه سنگین خوب نیست، ولی حداقل در حد همون درس خوندن با مدرسه پیش برو، تست زدن رو شروع کن بهش عادت کنی البته این بستگی به رشته ات هم داره خب، مثلا من راجبه تجربی که رقابتش بالاست نمیتونم چیزی بگم ولی مثلا برای همین ریاضی، سعی کن تست زدن از دهم رو جا بندازی ولی نه سنگین و زماندار و چند منبعی، بعد میتونی از یازدهم زماندار و از دوازدهم آزمونی پیش ببری. مشاور، ببین فک نکن اگه مشاور باشه حتما رتبه برتر میشی اگه نباشه چیز خاصی رو از دست میدی، بودن مشاور کار بلد خوبه اما واجب نیست، تو این سه سال همه چیز اول از همه به خودت، دوم به خودت، سوم به خودت، چهارم به دبیر، پنجم به مشاور بستگی داره، اگه میتونی با برنامه توب خودت پیش بری خب اوکیه، سوالاتو میتونی همینجا تو سایت از بچها یا تو مدرسه از مشاور بپرسی، ولی اگه نه، نمیتونی و نیاز به کمک زیادی داری مشاور بگیر
ازمون هم همینطور، اگه برنامه داری و تست میزنی لازم نیست حتما از دهم ازمون بدی، میتونی فایل شو خودت تو خونه دانلود کنی و از خودت ازمون بگیری بعد درصدا تو حساب کنی و خودت تحلیل کنی، ولی به نظرم دوازدهم حتما ازمون بدی خوبه، اما اگه با برنامه نمیتونی پیش بری اول برنامه تو فیکس کن بعد ازمون بده که روحیه ات هم بهم نریزه که به بودجه نرسیدی، اگه فک میکنی برنامه نداری ولی برنامه ازمونا کمک کننده اس اول تو خونه امتحان کن، اوکی بود بعد ازمون ثبت نام کن! خیلی هم درگیر حواشی کنکور نشو اشتباه منو تکرار نکن اذیت میشی، سنجش هر روز یه زری میزنه -__- و بدون ترس و افسردگی تو این مدت طبیعیه خودتو سرزنش نکن ولی کنترلش کن