- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۷
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
شاید عرضه ندارهمن دكتراى مكانيك از شريف ميشناسم،بيكاره
شاید عرضه ندارهمن دكتراى مكانيك از شريف ميشناسم،بيكاره
شمارشو بده من کار بهش بگممن دكتراى مكانيك از شريف ميشناسم،بيكاره
روی همین راجع به درسا اضافه کنممن از تغییر رشته اطلاعی ندارم اما فک کنم میتونی تجربی باشی ولی کنکور ریاضی بدی.
تفاوتش همون زیسته و چنتا فصل هندسه و گسسته. درسای حسابان و هم تجربی دارن تو همون ریاضی اما حسابان سطحش بالاتره.
برای کامپیوتر شریف بستگی به منطقه داره ولی به طور کلی باید زیر 40 باشی.
با مشاور مدرسهتون صحبت کن. میگه باید چی کارا بکنی.سلام
من میخوام از تجربی به ریاضی تغییر رشته بدم، دوازدهم هستم
آیا امکان تغییر رشته وجود داره؟ اگر بله، شرایطش چطوره؟ (من توی سمپاد میخونم و مدرسمون فقط رشته تجربی داره، اگه بخوام تغییر رشته بدم باید برم یک مدرسه دیگه)
المپیادی ها و سهمیه های ۲۵ درصدی ۵ درصدی خانوده شهدا و … هم هستنشریف فک کنم کلا ۵۰ تا ورودی میگیره برا کامپیوتراگر بگیم یه سری از ۵۰ تا تاپ چیزی جز کامپیوتر شریف بخواد
ماکسیموم تا ۱۰۰ کشوری جا داری
کامپیوتر و اینا که گزینش کشوری داره چطوری بومی بودن روش اثر میذاره؟المپیادی ها و سهمیه های ۲۵ درصدی ۵ درصدی خانوده شهدا و … هم هستن
و متاسفانه الان همه فقط کامپیوتر میخوان
یکی از دوستان سال گذشته با توجه به رتبه آش نسبت به سال های گذشته کامپیوتر شهید بهشتی رو میاورد ولی موقع انتخاب رشته متوجه شد تو تهران هیچ جا کامپیوتر نمیتونه قبول بشه تازه ایشون بومی تهران میشد
سهمیه بومی گزینی هم داریم تازه
خلاصه اینطور نیست بگیم حتی تا ۶۰ کشوری هم بیاری راحت کامیپوتر شریف رزرو هست من مثال بالا گفتم ۳ منطقه سه بود ولی چون بومی نبود برای آذربایجان بود و همچنین کشوری پنجاه و خورده ای بود کامپیوتر شریف نیاورد که شکایت هم کرد به جایی هم نرسید شکایتش
از طرفی تراز کنکور هم مهم هست چند سالی رشته های خاص لحاظ میکنن اینطور نیست به سهمیه منطقه ۳ راحت بهترین هارو آورد
کامپیوتر شریف قطبی گزینش میشه ! میتونید دفترچه انتخاب رشته سال گذشته و سال های پیش حتی مطالعه بفرماییدکامپیوتر و اینا که گزینش کشوری داره چطوری بومی بودن روش اثر میذاره؟
درسته ببخشید من اشتباه گفتمکامپیوتر شریف قطبی گزینش میشه ! میتونید دفترچه انتخاب رشته سال گذشته و سال های پیش حتی مطالعه بفرمایید
میدونید اصلا منظور از قطب کشور و استان چیه ؟
یه سری رشته ها هستن که فقط در چند استان وجود داره مثل مهندسی هوافضا که بیشترین دانشگاه ها این رشته در تهران هستن پس پذیرشش کشوری
یه سری رشته ها هستن مثل کامپیوتر برق پزشکی پرستاری که اکثر استان ها دارن پس در نتیجه برای اینکه مشکلات خوابگاه و دور بودن از خانواده ها پیش نیاد میگن قطبی حتی در مواردی بومی استان ولی رشته های پر متقاضی مثل برق کامپیوتر مکانیک پرستاری پزشکی دندون و دارو و … قطبی هستن و مجموع چند استان یک قطب محسوب میشه مثلا تهران قم در یک قطب هستن و یا مثال اصفهان لرستان در یک قطب دیگه پس هر کس در قطب خودش سهمیه داره در قطبی غیر از خودش داوطلب آزاد محسوب میشه که سهمیه خیلی ریزی هست جون بیشتر داوطلب آزاد ها میره برای سهمیه های ۵ و ۲۵ درصدی و خانواده شهدا …
فک کنم بتونی بری یه مرکز دیگه...سلام
یه سوال داشتم من سال یازدهمم رشته تجربی ولی میخوام برم رشته ریاضی ولی مدرسه کلاس رشته ریاضی یازدهم نداره بنظرتون امکانش هست اگه چند نفر شرکت کنن ( تغییر رشته بدن به ریاضی ) تشکیل بشه؟
تو شهر ما فقط همین یکیه (:فک کنم بتونی بری یه مرکز دیگه...
نمره بدت چ بودهسلام.
من امسال دهم هستم رشتهی ریاضی.
تصمیم دارم به رشتهی انسانی برای یازدهم تغییر رشته بدم. (سمپاد انسانی هم داره)
از طرفی ۲-۳تا نمرهی بد توی امتحانای نوبت اول دارم.
میخواستم بدونم آیا این باعث میشه نتونم تغییر رشته بدم؟
و کلا اینکه آیا نمرات بد نوبت اول باعث اخراج در همین وسط سال میشه؟ درکل چه کار میکنن؟
تک. فیزیک و شیمی و باقی دروس بالا شدم. هندسه و ریاضی و جغرافیا بد بود.نمره بدت چ بوده
تک ترم اول ؟تک. فیزیک و شیمی و باقی دروس بالا شدم. هندسه و ریاضی و جغرافیا بد بود.
ربطی نداره به رشته ای که میخواد تغییر رشته بدهاینا اهمیت خاصی تو انسانی نداره =/ اخراج هم در حد حرفه ، کاریت نمیکنن...هندسه هم که اصن نداریم تو انسانی...از لحاظ نمره و تایتل درس هایی که اوکی نشدی مشکلی نیس