این اتوبوسه به کدوم ور حرکت میکنه؟؟ فردا همین پست رو ویرایش میکنم جوابشو میذارم زیرش
2022/1/3 #321 Matin.ps ناشناس ارسالها 248 امتیاز 4,237 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1403 این اتوبوسه به کدوم ور حرکت میکنه؟؟ فردا همین پست رو ویرایش میکنم جوابشو میذارم زیرش جعبه متن مخفی: جواب معما جوابو @amir_ و @Sety درست گفتن. اتوبوسه میره چپ چون که قطعا درش سمت راسته پس میره چپ:)
این اتوبوسه به کدوم ور حرکت میکنه؟؟ فردا همین پست رو ویرایش میکنم جوابشو میذارم زیرش جعبه متن مخفی: جواب معما جوابو @amir_ و @Sety درست گفتن. اتوبوسه میره چپ چون که قطعا درش سمت راسته پس میره چپ:)
2022/1/3 #322 zeynabgol لنگر انداخته ارسالها 2,721 امتیاز 25,086 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1404 به نقل از Matin.ps : این اتوبوسه به کدوم ور حرکت میکنه؟؟ فردا همین پست رو ویرایش میکنم جوابشو میذارم زیرش کلیک کنید تا باز شود... به سمت چپ، چون... چجوری بگم... شیب کلهش(!) در سمت چپ بیشتره
به نقل از Matin.ps : این اتوبوسه به کدوم ور حرکت میکنه؟؟ فردا همین پست رو ویرایش میکنم جوابشو میذارم زیرش کلیک کنید تا باز شود... به سمت چپ، چون... چجوری بگم... شیب کلهش(!) در سمت چپ بیشتره
2022/1/3 #323 Matin.ps ناشناس ارسالها 248 امتیاز 4,237 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1403 جواباتون رو بذارین توی جعبه مخفی متن
2022/1/3 #324 amir_ (:) ارسالها 385 امتیاز 5,317 نام مرکز سمپاد (: 4 شهر تهران:) سال فارغ التحصیلی 1403 جعبه متن مخفی سمت چپ چون در اتوبوس اونورشه
2022/1/3 #325 Sety کاربر حرفهای ارسالها 284 امتیاز 6,064 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اسلامشهر سال فارغ التحصیلی 1405 به نقل از Matin.ps : این اتوبوسه به کدوم ور حرکت میکنه؟؟ فردا همین پست رو ویرایش میکنم جوابشو میذارم زیرش کلیک کنید تا باز شود... جعبه متن مخفی: جواب در اتوبوس سمت راسته و اینجا معلوم نیستش پس میشه سمت چپ
به نقل از Matin.ps : این اتوبوسه به کدوم ور حرکت میکنه؟؟ فردا همین پست رو ویرایش میکنم جوابشو میذارم زیرش کلیک کنید تا باز شود... جعبه متن مخفی: جواب در اتوبوس سمت راسته و اینجا معلوم نیستش پس میشه سمت چپ