پاسخ : لهجه ی نجف ابادی اووووم همینطوری حسش نبود صفه قبلیا رو ببینم بعدم دیدم اینجا داره خاک میخوره دیگه وظیفه ی خودم دونستم یه چی بگم
پاسخ : لهجه ی نجف ابادی "پکیلیتامکو"چیست؟؟؟ آیانام رشته کوهی درآمریکااست؟ آیانام رودخانه ای دراسترالیااست؟ خیر،این زمزمه یک نجف آبادیه که دنبال کلیدش میگرده
پاسخ : لهجه ی نجف ابادی "آساکاتوکو" به چه معناست؟ جمله ایست سوالی،که یک نجف آبادی هنگامی که دنبال ساکهای کسی میگردد،بکار میبرد.
پاسخ : لهجه ی نجف ابادی بچه ها اگه ميشه وقتي داريد با لهجه پست ميدين حركاتش رو هم بزاريد و اگه من تو معرفي لغتي رو جا انداختم (كه حتما انداختم) اول اونو معرفي كنيد تا بعد بريم سراغ جملات ممنون :-*
پاسخ : لهجه ی نجف ابادی عاقا من نخوندم ببینم شوما کدومارو گفتید پس اگه تکراری بود معذرت قوزولی: کوچک ، مقدار کم. Ghozoli قالتاق: زرنگ.ghaltagh کرتونه: لانه مرغ.kartoneh کپنکی: قد کوتاه.kopenek پلشت: کثیف.Pelesht نوردون: نردبام.nevarden
پاسخ : لهجه ی نجف ابادی جدن میگم...بی مغلته(!!!؟؟؟) تو فکر این بودم چجوری امشبم نخوابم...تا اینکه یکی اینجارو بهم معرفی کرد... تا5دیقه پیش داشتم ریسه میرفتم...خداییش نمیخوام مسخره کنم...ولی لغاتو خیلی قشنگ بکار میبرین...بعدن نیگا میکنم میبینم خیلیاشفقط یکی دوحرفشون عوض شده...خداییش باحاله...دمتون گرم...گسترشش بدین... نجف آباد شمال اصفهانه یا جنوبش؟؟
پاسخ : لهجه ی نجف ابادی ممنون از نظر لطفتون صفحه ی اول به این نکته اشاره شده که لهجمون خیلی به لهجتون نزدیکه ویرایش: یه سری کلمه ی جدید شیطون پَسابا دایزه تیرسوندن ببینم کی میتونه معنی کنه؟
پاسخ : لهجه ی نجف ابادی خـب تا دارید ترجمه میکنید چندتا اصطلاحم من بگم ببینم کی واقعا مرده و میتونه ترجمه کنه گردو وا رو هشتم پر ليفه تومونم اوهوووووی مش باقر او رو ببند به کرتوکونالیه پاچه ور مالیده
پاسخ : لهجه ی نجف ابادی فک میکنم اشتباه باشه من که تا حالا نشنیدم اطرافیانم هم همین طور به جای کنار فک کنم پِنا رو استفاده میکنیم
پاسخ : لهجه ی نجف ابادی اول به افتخارلهجه قشنگمون که قراره ثبت جهانی بشه یه دست مرتب فکرکنم ایناروگفتیدولی برای مرورمیگم شایدم قبلانگفتید لچک(lechek) اوروسی(orosi) اوششش(oshshsha)