مهارت آشپزی

شروع موضوع توسط farshidGCD ‏2010/10/21 در انجمن تربیت کودک و خانواده

  1. پرنیان.ک

    پرنیان.ک کاربر حرفه ای

    ارسال ها:
    454
    امتیازات:
    +8,063 / -159
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان
    شهر:
    خرم آباد
    سال فارغ التحصیلی:
    94
    یا تخم مرغتو زیاد زدی یا سیب زمینی یا پیاز یا سبزی ای که اضافه کردی آب انداخته و اینکه خود جوش شیرین و بیکینگ پودر در حالت طبیعی یه کم شل میکنه قضیه رو :))
    حالا به نظرم آرد اضافه کن به موادش یه کم تا از شلی خارج شه.
     
    • لایک لایک x 1
  2. maleck :)

    maleck :) کاربر فوق حرفه ای

    ارسال ها:
    695
    امتیازات:
    +10,978 / -172
    نام مرکز سمپاد:
    شهید بابایی قزوین
    شهر:
    قزوین
    سال فارغ التحصیلی:
    91
    دانشگاه:
    دانشگاه گیلان
    رشته دانشگاه:
    مهندسی صنایع
    ترجیحن آرد نخودچی یا ذرت اضافه کن.
     
    • لایک لایک x 3
  3. maleck :)

    maleck :) کاربر فوق حرفه ای

    ارسال ها:
    695
    امتیازات:
    +10,978 / -172
    نام مرکز سمپاد:
    شهید بابایی قزوین
    شهر:
    قزوین
    سال فارغ التحصیلی:
    91
    دانشگاه:
    دانشگاه گیلان
    رشته دانشگاه:
    مهندسی صنایع
    تن ماهی باید تو کنسروش حداقل بیست دیقه جوش بخوره. تو تابه سرخ کردن ریسک خطرش رو کم نمیکنه.
    میتونید اول جوش بیارید بعد بریزید تو تابه :D
     
    • لایک لایک x 4
  4. nahal01

    nahal01 کاربر فوق فعال

    ارسال ها:
    103
    امتیازات:
    +388 / -5
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان 4
    شهر:
    شیراز
    سال فارغ التحصیلی:
    1399
    ارد نخودچی کلا مزه خودشو میده به غذا نابود میشه.ارد گندم بهتره ذرتم نمیدونم
     
    • لایک لایک x 1