مهارت آشپزی

شروع موضوع توسط farshidGCD ‏2010/10/21 در انجمن تربیت کودک و خانواده

  1. پرنیان.ک

    پرنیان.ک کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    1,262
    امتیازات:
    +17,397 / -348
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان
    شهر:
    خرم آباد
    سال فارغ التحصیلی:
    94
    یا تخم مرغتو زیاد زدی یا سیب زمینی یا پیاز یا سبزی ای که اضافه کردی آب انداخته و اینکه خود جوش شیرین و بیکینگ پودر در حالت طبیعی یه کم شل میکنه قضیه رو :))
    حالا به نظرم آرد اضافه کن به موادش یه کم تا از شلی خارج شه.
     
    • لایک لایک x 2
  2. maleck :)

    maleck :) کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    845
    امتیازات:
    +15,688 / -416
    نام مرکز سمپاد:
    شهید بابایی قزوین
    شهر:
    قزوین
    سال فارغ التحصیلی:
    91
    دانشگاه:
    دانشگاه گیلان
    رشته دانشگاه:
    مهندسی صنایع
    ترجیحن آرد نخودچی یا ذرت اضافه کن.
     
    • لایک لایک x 4
  3. maleck :)

    maleck :) کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    845
    امتیازات:
    +15,688 / -416
    نام مرکز سمپاد:
    شهید بابایی قزوین
    شهر:
    قزوین
    سال فارغ التحصیلی:
    91
    دانشگاه:
    دانشگاه گیلان
    رشته دانشگاه:
    مهندسی صنایع
    تن ماهی باید تو کنسروش حداقل بیست دیقه جوش بخوره. تو تابه سرخ کردن ریسک خطرش رو کم نمیکنه.
    میتونید اول جوش بیارید بعد بریزید تو تابه :D
     
    • لایک لایک x 7
  4. nahal01

    nahal01 کاربر فوق فعال
    کنکوری ۹۹

    ارسال‌ها:
    134
    امتیازات:
    +720 / -22
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان 4
    شهر:
    شیراز
    سال فارغ التحصیلی:
    1399
    ارد نخودچی کلا مزه خودشو میده به غذا نابود میشه.ارد گندم بهتره ذرتم نمیدونم
     
    • لایک لایک x 3
  5. shnava

    shnava نوا عضو کادر مدیریت مدیر کل

    ارسال‌ها:
    1,556
    امتیازات:
    +17,374 / -257
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان 2
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    94
    دانشگاه:
    شهید بهشتی
    رشته دانشگاه:
    پزشکی
    تلگرام:
    اینستاگرام:
    دارم لازانیا درست می کنم گفتم این تاپیک رو هم به روز کنم :D
    20190815_155327.jpg
     
    • لایک لایک x 25
  6. a.khakpour77

    a.khakpour77 کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    818
    امتیازات:
    +8,932 / -114
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان 5 تهران
    شهر:
    فرز 1 بندرعباس/فرز 5 تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    1396
    ی ثنا داریم شاه نداره،
    دستپختی داره بیا و ببین! :))
    =D>=D>

    [​IMG]

    اینم نیمروی‌ عاطی‌پز :))
    دیگه ب بزرگی خودتون ببخشید
    همه مثل ثنا خانوم هنرمند نیستن...

    ب.ن: عاقا از این ب بعد عکس نیمروهامو اینجا میذارم!!! کم‌کم متوجه میشید ک هیچ دو نیمروی درست شده توسط اینجانب شبیه هم نیستن :))
    مامانم بیشتر از ۲۰ ساله نیمرو ک درست میکنه، عین همن و خوشمزه، اونوقت مال من هربار ی شکله و گاهی خ خوشمزه و گاهی...:eek::)):D
     
    آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: ‏2019/8/17
    • لایک لایک x 13
  7. merfan x1

    merfan x1 کاربر فوق فعال

    ارسال‌ها:
    168
    امتیازات:
    +694 / -30
    نام مرکز سمپاد:
    شهید بهشتی 2
    شهر:
    زنجان
    سال فارغ التحصیلی:
    1401
    همچین تاپیک خوشمزه ای بود و من نمیدونستم؟

    هعی
     
    • لایک لایک x 5
  8. mim.mim.ghaf

    mim.mim.ghaf کاربر نیمه حرفه ای

    ارسال‌ها:
    201
    امتیازات:
    +651 / -40
    نام مرکز سمپاد:
    شهيد بهشتى
    شهر:
    شاهرود
    سال فارغ التحصیلی:
    1400
    چه جوری پنیر پیتزا رو برشته میکنین؟ خواهرم هم بلده ولی من هیچ وقت نتونستم. عمری در حسرتشم:(
     
    • لایک لایک x 2
  9. a.khakpour77

    a.khakpour77 کاربر فوق حرفه ای

    ارسال‌ها:
    818
    امتیازات:
    +8,932 / -114
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان 5 تهران
    شهر:
    فرز 1 بندرعباس/فرز 5 تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    1396
    برشته کردنو نمیدونم،
    ولی ی فوت آشپزی میگم برای کش اومدن خمیر پیتزا!!! :))
    باید قبل این ک پیتزا یا لازانیا رو بذاری توو فر، با آب‌پاش ی کم(کم، ن زیاد!!!) آب بپاشی روش...
    اینو از من داشته باش...
     
    • لایک لایک x 5
  10. shnava

    shnava نوا عضو کادر مدیریت مدیر کل

    ارسال‌ها:
    1,556
    امتیازات:
    +17,374 / -257
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان 2
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    94
    دانشگاه:
    شهید بهشتی
    رشته دانشگاه:
    پزشکی
    تلگرام:
    اینستاگرام:
    نکته اش یه مقدار زرده تخم مرغ هست + روغن که در اواسط حرارت دیدن پنیر باید روش و همین طور اطراف لازانیا با قلمو آشپزی یا با پشت قاشق پخش بشه
    دماش هم مهمه که اول روی ۱۸۰ باشه بعدش یه مدت کوتاه یهو روی ۲۲۰ ۲۴۰ ببری و نگاه کنی تا رنگ عوض بشه
    و البته رستوران دار ها یه شعله ساز مستقیم گازی دارن که هم برای برشته کردن پنیر و هم کارامل و حتی روی کیک استفاده می کنن
     
    • لایک لایک x 9
  11. reyhaneh24

    reyhaneh24 جانا^^

    ارسال‌ها:
    209
    امتیازات:
    +2,726 / -116
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان
    شهر:
    سمنان
    سال فارغ التحصیلی:
    24
    اینم دسر فرانسوی ریحان پز:-"
    [​IMG]
     
    • لایک لایک x 10
  12. Ghobaad

    Ghobaad کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    34
    امتیازات:
    +813 / -17
    نام مرکز سمپاد:
    صدوقی
    شهر:
    Yazd
    سال فارغ التحصیلی:
    1395
    اغا مگه کوکو جوش شیرین میخواد؟:T55
     
    • لایک لایک x 6
  13. mim.mim.ghaf

    mim.mim.ghaf کاربر نیمه حرفه ای

    ارسال‌ها:
    201
    امتیازات:
    +651 / -40
    نام مرکز سمپاد:
    شهيد بهشتى
    شهر:
    شاهرود
    سال فارغ التحصیلی:
    1400
    کلا جوش شیرین چیز زیاد خوبی نیست. ضرر داره. ولی بعضیا میزنن. ما که نه بیکینگ پودر میزنیم نه جوش شیرین. خیلی هم خوشمزه و گاهی به طرز خیلی باحالی ترد و کریسپی میشه بدون هیچ کدومشون.
     
    • لایک لایک x 3
  14. mohad_z

    mohad_z کاربر خاک انجمن خورده
    عضو کادر مدیریت مدیر داخلی

    ارسال‌ها:
    2,194
    امتیازات:
    +17,936 / -503
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان سه
    شهر:
    طـــهـران
    سال فارغ التحصیلی:
    95
    رشته دانشگاه:
    بیوتک
    بیا ته‌دیگ ماکارانیاتو رو کن، همه رو زخمی کن :))
    @.::MoJi::.

    این نقل قول رو بخونید و بیایید اسپم ندیم ;;)
     
    • لایک لایک x 6
  15. الینا:)

    الینا:) کاربر فوق فعال

    ارسال‌ها:
    144
    امتیازات:
    +770 / -31
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان
    شهر:
    بابل
    سال فارغ التحصیلی:
    1401
    آقا یه غذا می گم دانشجویی ولی خوشمزه اصن اتگشتاتونو می خورین:) (سریع و راحت هم هست)
    مواد لازم:
    پیاز (الزامی)
    سیب زمینی (الزامی)
    گوجه (الزامی)
    گوشت چرخ کرده (در صورت گیاه خوار بودن اختیاری)
    سینه مرغ (اختیاری)
    نخود فرنگی (اختیاری)
    فلفل دلمه ای (اختیاری)
    قارچ (اختیاری)
    نمک
    فلفل
    زردچوبه
    آب لیمو (ترجیحا الزامی)
    دستور تهیه:
    1-ابتدا پیاز را تفت داده
    2- سپس گوشت چرخ کرده را تفت می دهیم (اگه گوشت چرخ کردتون فریزری هس باید همزمان که تفت می دین تیکه هاشو جدا کنین و گرنه میشه قلقلی=/)
    3-اگه سینه مرغ آب پز شده هس آخر کار بریزین اگه آب پز شده نیس با گوشت چرخ کرده حتما تفتش بدین تا بوش گرفته شه (اگه گیاه خوارین از این مراحل فقط پیازشو انجام بدین)
    4-حالا سیب زمینی رو به صورتی که می خواین سیب زمینی سرخ کرده درس کنین ریز می کنین و میریزین تو قابلمه
    5-گوجه رو هم نگینی ریز کنین بریزین تو قابلمه
    6-هر مواد اختیاری دیگه رو که می خواین بهش اضافه می کنین
    7- و مهم ترین بخش قضیه توش به مقداری که یک چهارم تا یک سوم مواد رو بپوشونه آب میرزین
    8-بعد ادویه ها رو اضافه می کنین و سر قابلمه رو می بندین تا خوب بپزه
    9-وقتی همه ی مواد خوب پختن بهش آب لیمو رو اضافه میکنین و سپس نوش جان می کنین (مراقب انگشتاتون باشین)
     
    • لایک لایک x 7