✯ تاپیک خواص خوردنی ها ✯

شروع موضوع توسط Night Sky ‏2019/11/6 در انجمن پزشکی، بهداشت و سلامت

  1. Night Sky

    Night Sky کاربر فوق فعال

    ارسال‌ها:
    83
    امتیازات:
    +1,226 / -96
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان
    شهر:
    --
    سال فارغ التحصیلی:
    00
    با سلام این تاپیک جهت معرفی خواص و مضررات انواع خوراکی ها و خوردنی هاس
    از دادن پست اسپم خودداری کنید
    موفق باشید
    :RedHeart
     
    • تاپیک خوب تاپیک خوب x 4
    • دیسلایک دیسلایک x 3
  2. Night Sky

    Night Sky کاربر فوق فعال

    ارسال‌ها:
    83
    امتیازات:
    +1,226 / -96
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان
    شهر:
    --
    سال فارغ التحصیلی:
    00
  3. آرش.

    آرش. کاربر حرفه ای

    ارسال‌ها:
    281
    امتیازات:
    +2,393 / -273
    نام مرکز سمپاد:
    شهریار
    شهر:
    شهریار
    سال فارغ التحصیلی:
    1389
    خواص سیر: چیزی که من به شخصه دوستش دارم و راه از بین بردن بوش جویدن هل هست بنا بر تجربه م!

    https://www.aparat.com/v/pvwkF
     
    • لایک لایک x 3
  4. Night Sky

    Night Sky کاربر فوق فعال

    ارسال‌ها:
    83
    امتیازات:
    +1,226 / -96
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان
    شهر:
    --
    سال فارغ التحصیلی:
    00
     
    • لایک لایک x 1
  5. Night Sky

    Night Sky کاربر فوق فعال

    ارسال‌ها:
    83
    امتیازات:
    +1,226 / -96
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان
    شهر:
    --
    سال فارغ التحصیلی:
    00
     
    • لایک لایک x 1
  6. mohad_z

    mohad_z کاربر خاک انجمن خورده
    عضو کادر مدیریت مدیر داخلی

    ارسال‌ها:
    2,209
    امتیازات:
    +18,159 / -507
    نام مرکز سمپاد:
    فرزانگان سه
    شهر:
    طـــهـران
    سال فارغ التحصیلی:
    95
    رشته دانشگاه:
    بیوتک
    لوبیاپلو مفرح ذات است و ممد حیات.
     
    • لایک لایک x 2
  7. Ahoora.o

    Ahoora.o کاربر فوق فعال

    ارسال‌ها:
    80
    امتیازات:
    +299 / -16
    نام مرکز سمپاد:
    استعداد های درخشان علامه حلی
    شهر:
    ملایر
    سال فارغ التحصیلی:
    1404
    خربزه+عسل: خواص:
    مرگ;;);;)8->8->=))=))=))
    خب شوخ کردم خربزه و عسل هم هیچوقت نخورید کشنده اس;;);;)8->8->

    خوراک لوبیا = خواص:
    . جلوگیری از سرطان:
    خوراک لوبیا به علت وجود لوبیا قرمزدر آن سرشار از منگنز است که مانند یک آنتی‌اکسیدان دفاعی عمل‌می‌کند. این مسئله به کاهش رادیکال‌های آزاد در میتوکندری در سطح سلولی کمک‌می‌کند. این لوبیا دارای ویتامین K نیز هست که به محافظت از سلول‌ها دربرابر استرس اکسیداتیو شناخته‌شده است و خطرات سرطان را کاهش‌می‌دهد.

    ۲. عملکرد مغز:
    ویتامین K موجود در لوبیا قرمز، فراوان است که برای مغز و سیستم عصبی مفید است. غلاف میلین برای عملکرد مناسب به اسفنگولیپید نیازدارد. ویتامین K به سنتز اسفنگولیپید کمک‌می‌کند که در عملکرد سالم مغز و سیستم عصبی موثر است. لوبیا قرمز دارای مقدار مناسبی تیامین نیز هست که سلول‌های مغز برای عملکرد ذهنی به آن نیازدارند. این ویژگی به ایجاد استیل‌کولین برای حافظه کمک‌می‌کند.

    خواص لوبیا قرمز ۳. قندخون:
    لوبیا قرمز حاوی فیبر حل‌شدنی است که به کاهش سرعت سوخت‌وساز کربوهیدرات کمک‌می‌کند. این ویژگی می‌تواند از بالارفتن سطح قندخون بعد از وعده غذایی جلوگیری‌کند. لوبیا قرمز منبع خوبی از پروتئین نیز هست که سطح قندخون را پایین‌می‌آورد.
    و.....
     
  8. آکیوم:!

    آکیوم:! آزاده آزاده آزاد برای خودم!

    ارسال‌ها:
    337
    امتیازات:
    +5,305 / -643
    نام مرکز سمپاد:
    فرز3 کوفتی
    شهر:
    تهران
    سال فارغ التحصیلی:
    1398
    با اجازتون ما اینجا بحثه علمی میکنیم بعضا مشاوره میدیم بعضا بحثه سیاسیو دینی میکنیم ولی خواص خوردنی ها؟!
    چیزی که بچه های اینجا میدونن ولی گوگل نمیدونه؟!

    نظره خودمو میگم صرفا دارین سرورو سنگین میکنین همینقدر بی فایده!
     
    • لایک لایک x 2