من شخصا تا حدودی مخالفم ولی نفهمیدم چرا بنیان خانواده به لجن کشیده میشه???? الان تو سطح جامعه دیده شده(خودم به عینه دیدم) که طرف به علاوه ی زن یه دوست دختر هم داره و دوست دختره هم میدونه مرده زن داره... خوب به نظر من تو این مورد طرف دومی رو هم عقد بکنه بهتر از این وضعیت در هم برهمه...
الان خوندن نکاح بین دو نفر و ثبت قانونی اوضاع رو سامان میده؟؟ توی هیچ زمینه ای به قانون پایبند نیستیم رابطه جنسی هم همینطوره. شخصیتی که بعد ازدواج با کسی رابطه داره خیانتکار محسوب میشه. بعد شما دنبال قانونی کردن خیانت ایشون هستین؟ اره خب دوست دخترش میدونه اما همسر و بچه هاش میپذیرن؟ که اگر هم بپذیرند از ناچاریست!!
کلا قبل از اینکه معروف بشه این قضایا و اینا. من یک مورد رو دیده بودم که با هم توافق کرده بودن 3نفره زندگی کنن. به هیچ وجه هم مذهبی و اینا نبودن کلا این مسئله رو به نظرم بد نباشه از دیدگاه کلی تر نگاه کنیم
تو مورد اول طرف هیچ مسئولیتی در قبال اون نفر دوم نداره و هر وقت دلش خواست میتونه از دستش خلاص شه و بره سراغ یه بدبخت دیگه ولی وقتی عقد میکنه یک سری مسئولیت ها داره که فشار همین مسئولیت ها به طرف حالی میکنه چه غلطی کرده ؟؟؟ به هر حال من با هر دو صورت مخالف هستم ولی خوب دومیه بهتره . و کسی هم جواب سوال منو نداد . پست رو میخونید دیسلایک هم میدید خوب حداقل جواب هم بدید...
سوالتون در مورد لجنزار؟ به این علت که ازدواج دوم همه خانواده رو تحت تاثیر قرار میده. من موارد این چنینی رو دیدم. درگیری های مالی عاطفی بسیار شدید این درگیری ها وارد زندگی بچه هاشون هم میشه قطعا... و من فکر میکنم هدف تشکیل خانواده ایجاد ی جامعه کوچک و سلامت هست برای تربیت فرزندی که بتونه توی جامعه بزرگترش نقش مفیدی داشته باشه. نه فرزندی که تا چشم باز کرده شهوترانی پدرش رو دیده!! مردی که نمیتونه احساس وظیفه داشته باشه نسبت به همسرش شک نکنین که قانونی بودن ازدواج دومش هیچ فایده ای نداره. فردا روزی ی رابطه سوم و غیرقانونی رو شروع خواهد کرد...
خب وقتی استدلالای مسخره میکنن منم مجبورم باهمون استدلالای مسخره جوابشونو بدم. استدلالای درست تر رو قبلش میگیم الکی توجیه میکنن ب این جاها میرسه :/
ولی من اگه مامان/باباتون بودم مثل سگ کتکتون می زدم که پررو از آب درنیایید با 10-12 سال سن درباره همسر و تعدادش صحبت کنید.
1) چ ربطی داره؟ 2) مگه نظر من مهمه؟ 3) اصلا نظر ی بچه 14 ساله ب چ درد شما میخوره؟ 4) مگه میشه از رو نظر شخصی دیگران نتیجه ای گرفت؟ 5) بهتر نیست نظر ی آدم متخصص تر رو بدونید؟ 6) حالا ب فرض من نظرمو بگم، واقعا تاثیری داره آیا؟ (قطعا خیر)
ازونجایی ک تعداد زن ها بیشتر از مرداس منطقیه ک به بعضیا دو تا یا بیشتر برسه! من تایید میکنمش ولی مسیله ای ک هست خودم جزو اون دسته افراد به ک هیچ جوره با دو نفر کنار نمیام و به نظرم یه سوال بهتر مطرح میشه ک ببینیم چقدر از مرد ها از زن دوم خوششون میاد و چقدر از زنها ( اونهایی که بعد از پر شدن لایه ی اول ظرفیت مردا هنوز مجرد ان) حاضرن زن دوم اون عاقاهه بشن و حالا نکته ی اصلی اینجای ک زن اول عاقاهه اجازه بده
حالا شما اگه بالای بیست و چند سال بودی ، با خودم میگفتم بی خیالش ، این دیگه عقایدش شکل گرفته و کاریش نمیشه کرد! اما دیس دادم مثل بقیه ی دوستان که شما متوجه باشی که این نوع تفکر درست نیست عزیز جان.