سلام...! به رسم سالهای قبل ، اینجا کارنامههای آزمون آزمایشیمون میذاریم ، درباره آزمون گفتگو میکنیم و به هم کمک میکنیم : )
خب اینم 3 آبان خوب نیس حیلی ولی من تمام تلاشمو برا آزمون بعد برا بهتر شدن میکنم پ ن. عااامو دینی ها من شب آزمون خوندمااا ینی کلت نرسیده بودمااااا زبان هم 60 درصد تو عکس نیوفتاده Wish me luck
۱.بازم طلسم جادوگر نشکست و من ۷ رو رد نکردم ۲.دوستان من چرا کارنامه اصلیم نیستش؟ بعدازظهر سالم بود ۳.میشه یکی بگه اشکال این درصدا چیه و چیکار کنم پیشرفت کنم
سلام. اوضاع دروس اختصاصی خوبه ولی اوضاع عمومیها جالب نیست. من هم همینطور بودم پارسال. چندان برای دروس عمومی وقت نمیگذاشتم و البته ضربه شو تو کنکور خوردم. برای من نخوندن درسهای عمومی دو دلیل داشت اول اینکه درسهای عمومی به دلیل ماهیت حفظیشون برام خسته کننده بود (بجز ادبیات البته) و دوم اینکه ساعت مطالعه من کم بود و با توجه اینکه مطالعه درسهای اختصاصی برام در اولویت بود ، تایمی به درسهای عمومی نمیرسید یا اینکه میخورد به ساعتهای دیر وقت شب که حسش نبود واقعا! اگر تو هم مشکلی مشابه من داری برای درسهای عمومی ، اول پیشنهاد میکنم ساعت مطالعهت رو کمی بیشتر کنی و دوم اینکه درسهای عمومی رو پاس ندی به ساعتهای آخر مطالعهت. به جای این کار درسهای عمومی رو به صورت تایمهای کوچیک بین درسهای اختصاصیت قرار بده تا هم انجامش راحتتر باشه و هم با توجه به ماهیت حفظیِ این درسها ، کوچیک کوچیک خوندنشون باعث میشه بهتر توی ذهنت بمونن.
سلام ! لطفا کارنامه من رو هم ببینید و نظراتتون رو بگید . به ویژه برای عمومی ها https://pictr.com/image/5wJ2Cg ممنون