بچهها سلام، همونطور که میدونید چند روز دیگه نمایشگاه کتاب تهران در مصلی برگزار میشه! بیایید بگید ببینم: ۱. شرکت میکنید؟ ۲. چقدر بودجه براش در نظر گرفتید؟ ۳.لیستتون رو نوشتید؟ ۴.بگید ببینم چه کتابایی تو لیستتونه؟ ۵.ملاکتون برای انتخاب این کتابها چیه؟ . . . هدف نمایشگاه کتاب خرید کتابای جدید و رونمایی از کتابای تازه نشرهاست اما شده محل فروش مستقیم و حسابی انتشاراتها.
تخفیف ها رو فکر کنم در نظر نمیگیری شما. الان هزینه ی کتاب های رفرنس و کمک آموزشی دانشگاهی اونقدر زیاد شده که کمر دانشجو رو زیر بار هزینه ها خم میکنه رسما.
بدون لیست رفتن خیلی لذت بخشه و کلا حس خوبی داره. ولی از طرفی هزینه هارو واقعا زیاد میکنه. جدن سخته خب
اتفاقا به نظر خ بده، اولا که همین بحث هزینه دوما مخت رو میزنن و کتاب بت میندازن سوما وقت ادم حروم میشه سر غرفه پیدا کردن و...
۱-یه درصد فکر کن شرکت نکنیم:) ۲-نمیدونم دقیق چقدرمیشه،احتمالا همون حول وحوش صدوپنجاه تومن بنی که دادن ۳-بلی ۴-تا حالا اینا شده: مردی که زنش را با کلاه اشتباه میگرفت قوی سیاه سی بل توخواهی یافت(رمان جدید لوران گونله) فکت فولنس(هنوز نمیدونم کدوم ترجمش خوبه) کلا امسال میخوام کمتر از نمایشگاه کتاب بخرم،پارسال کلی خرید کردم بعد دیگه حس وحال خوندنشونو نداشتم همینجوری موندن،به نظرم کتاب رو باید همون لحظه که دوست داری بخونی،پاشی بری بخری بخونی
بد گفتم ؟؟ ایا ناراحت گشتی؟؟ اگ اینجوری بود ساری خو ولی اینکه شما تهران نیستیم خوب بی تاثیر نیست و اینکه سیستم اموزشی رو هواست قشنگ:/ با بچه ها صحبت کردم ینی سال بالاییا همه میگفتن از سال بعد از شما همه جی فیکس میشه قبل اون باید ی لنگه در هوا وایستید فک کنم ماعم مجبور باشیم گرون گرون کتاب بخریم خصوصا که کتاب دست دومم انچنان نیس از الان ناراحتم :/ (در و دل طور بود^_^)
چرا همش نمایشگاه کتاب رو تو تهران می زارن بعد میگن چرا ملت مهاجرت میکنن به تهران تو این شهر ما سالی یه بار نمایشگاه میزارن اونم کتابای پارسالشون که فروش نرفته و کسی نخریده میزارن بازم کسی نمی خره
میرویم^________^ و بسی خوشحالیم ازین رفتن^_______^ همه ژاااااااااااانن ژاااااااااان بودجه هم دار و ندارم 300 تومن پوله و کتابم چی داریم بخریم جز کتب المپ؟=| ب قصد کتاب المپ میرویم و با هزاران کتب دیگر برمیگردیم مثل همیشه اینجاست ک شاعر میگه تا انجایی ک بجای شپش پول در جیب داشته باشیم میخریم
بودجه 500 هزار تومان چی بخرم جز از کل بار هستی چنایات مکافات داستایفسکی وبسی کتب فیزیک چون ترمودینامیک ادکینز کوانتوم گریفث الکترو دینامیک گریفث یه مقداری هم کمک درسی برا یازدهم تا تو تابستون بخونم
ها اره تهرانم داره ب وسعت انقلاب:// اتفاقا ی زیر زمین باحالم هس انقده توش کتابه ادم سر حال میاد D: ولی واسه کتاب درسی الان بچه ها خودشون دارن میخونن کلا دست دویی وجود نداره ک^_^
ن ببین الان مثلا بچه های دوازدهم ک امسال کنکور دارن کتاباشونو بعد کنکور در کل میدن بره پس کتاب خاصی وجود ندارع:///
فکتفولنس رو نخوندم هنوز، ولی بین دو تا ترجمه فارسی که نگاه کردم نمونههاشو تو طاقچه، ترجمه انتشارات میلکان به اسم واقعنگری: دهدلیل که ثابت میکند اوضاع دنیا آن قدرها هم که فکر میکنید بد نیست، از اون ترجمه واقعیت، بهتره و علاوه برمتن انگلیسی که مقایسه کردم، کامنتهای واقعنگری بهتر بود. هرچند نسخه انگلیسی هم روونه و میتونی هم اونو بخونی.
خب من بودجه ۰ چون رفتم تو کتابفروشیا محله گشت زدم و لیستم رو خریدم و بسی خوشحالم چون اولا کتاب با چاپ قدیمیتر و ارزون گیرم اومد! دوما تو این اوضاع یه کمکی به سر پا موندن کتابفروشی محله کردم. نمایشگاه حتما میرم، چون میخوام چند تا از نویسنده ها و مترجمای مورد علاقمو ببینم و باهاشون گپ و گفت داشته باشم. و دوتا کتاب بخرم: پرنده خارزار / نشر نیلوفر / گیرم نیومد طلوع روز چهارم / نشر نیستان / بازم گیرم نیومد مرشد و مارگاریتا/ نشر نو / نگشتم دنبالش اینم کتابایی که تو این دو هفته خریدم: هر دو در نهایت میمیرند/ نشر نون شهر گربه ها/ نشر نون راز دختران موفق/ نشر البرز کتاب دزد / نشر نگاه در رویای بابل / نشر چشمه عشق با حروف کوچک / نشر نیلوفر از عشق و دیگر اهریمنان / نشر ققنوس انتشارات کتاب کوله پشتی: شرمنده نباش دختر آخرین دختر خشکسالی برزخ بیگناهان مانیفست یک فمینیست ما همه باید فمینیست باشیم تولستوی و مبل بنفش
میخوام اگه رفتم نمایشگاه کتاب نویسنده های ناآشنا رو بخرم ... کاملا بدون برنامه قصد دارم برم برخلاف همیشه ... و حتی درنیاوردم که کدوم نویسنده و شاعر و اینا کدوم روز هس برم امضا و این صوبتا ... قشنگ یلخی دارم میرم :قهقهه ولی حس می کنم نمایشگاه کتاب امسال حالم باهاش خوش تر باشه ...