سلام تو این تاپیک پیشنهادات و انتقاداتتون رو در مورد انجمن "کتب و مجلات" مطرح کنید، به نظرتون چه طوری میتونیم انجمن رو جذاب کنیم و مخاطبانش رو افزایش بدیم؟ منتظرات نظرات شما هستیم
سلام، قصد داریم براتون یه شب نشینی کتابی یا "کتاب نشینی" بعد از امتحانات دی ماه بذاریم! احتمالا اولین کتابنشینیمون بحث آزاد باشه اما میتونیم سایر کتابنشینی ها رو هدف دار کنیم، مثلا مسابقه بذاریم و جایزه بدیم یا کتابخوانی بذاریم و... نظرتون چیه؟ چقدر استقبال میکنید؟ تو این تاپیک نظراتتون رو بگید
سلام نمیدونم چقدر از این ایده استقبال میشه،ولی من نظرمو میگم تا اونجایی که من متوجه شدم،انگار موضوع این تاپیک نقد کتابه...و برای اینکه همه ی بچه ها بتونن شرکت کنن،میشه در مورد یه کتاب خاص صحبت کرد...ینی در واقع یه تایمی رو مشخص کرد که بچه ها اون کتاب رو بخونن و بعدش در مورد اون کتاب حرف زد! یا اینکه یه نظرسنجی بذارن در مورد چن تا کتاب پرطرفدار از نویسنده های برتر...و هرکدوم که بیشترین رای رو داشت رو،مشخص کنن و در موردش صحبت کنن و شب نشینی براش برگزار کنن!
فک کنم بعد از دی بهتر باشه حتی برای ما دانس آموزا (فعلا دارم دینی میخونم و خیلی ترکیده ام نمیتونم دلیل برا این برتری اسفند از دی بیارم اما معتقدم اسفند بهتره:د) و اینکه اگر اولی موضوعش آزاد باشه و بعدیا هدف دار بشن خوبه
احتمالا دلیل منم برا بهتریش همین بود معمولا آخرای سال آدم ب طرز خیلی غیر عمدی ای ب خودش استراحت میده و کاراشو کمتر میکنه(در حالی ک کاراش بیشتر از وقتای دیگه ان)
بهتر نیست به جای اینکه n تا کتاب با عجله و هول هولکی و از سر اجبار بخونیم ، یه کتاب با دقت و علاقه بخونیم؟ در ضمن الآن برنامه کتاب خوانی دیگه هم گذاشتین که نصفه نیمه رها شده ، بهتر نیست به جای زدن تاپیک های جدید و غیر مفید ، همون قبلی ها رو ادامه بدیم؟
این ی چالش یا پیشنهاده چند جای دیگه هم داره اجرا میشه، هدف خوندن یه کتاب ۴۰۰ صفحهای نیست، ۷ تا کتاب کوچیکه! خیلی از ماها ممکنه کتابای کوچیک گوشه کتابخونمون باشه این چالش برای اون کتابهاست! ___ این چالش همخوانی نیست، هرکس خودش مشخص میکنه ۷ کتابش چی باشه، صرفا یه پیشنهاد بود اگ کتاب مشترک بود باهم بخونید ک بتونید بعدش باهم بحث کنید! در مورد همخوانی، همخوانی پایه فعال میخواد نه این که ما بذاریم بعد هیچکس هیچی نگه یا بچهها نخونن! اینجا به نظر من بیشتر از بحث مدیریت بحث شرکت کردنه!